Izgorela (zapaljena?) džamija u mestu Fazlagića Kula.

Evo da ti navedem primer u Beogradu na udeljanosti od 500m imaju dve nove crkve, jedna je završena (mada je svi zovu nezavršena), a druga se gradi, obe zauzimaju centralnu lokaciju koja treba da u nekoj budućnosti postane ono što se na engleskom zove downtown. Znači glavno gradsko zemljište zauzimaju ti grkoturski objekti koji izgledaju kao da su sa Marsa pali.

crkva_kap.jpg

Neka je barem ofarbaju, mamu im lenju i folkersku!

..ova na Nbg stvarno izgleda jadno..mogli su barem ciglu da prekriju nechim..i mala je u odnosu na broj stanovnika..

MIslim da nije normalno, da izgori neki verski objekat, a da se u roku od par minuta nakalemi 30 postova gde se ljudi zayebavaju na taj račun, a niko ne osuđuje.... (sem muslimana).... Svaki pravi hrišćanin treba da osudi svako uništavanje verskih objekta...

Mene je i dan danas sramota zbog ovoga što se desilo u Nišu...

dzamija_nis_gori_20040317.jpg

Dačo, a koji si ti ovde na slici

Dačo, a koji si ti ovde na slici

Nema me... Mada sam u tom trenutku bio na licu mesta...

dzamija_nis_big.jpg

Kancelarija mi je u to vreme bila u ovoj zgradi iza, a ja sam upravo tad došo sa terena i prošo pored ih balavaca koji su palili (da sam im malo jače podviknuo, mislim da bi se razbežali).... Smatram da je paljenje moglo da se spreči bez problema.... Ali raspoloženje je bilo takvo da su svi ćutali, a većina odobravala... Panduri nisu reagovali itd...

Nema me... Mada sam u tom trenutku bio na licu mesta...

dzamija_nis_big.jpg

Kancelarija mi je u to vreme bila u ovoj zgradi iza, a ja sam upravo tad došo sa terena i prošo pored ih balavaca koji su palili (da sam im malo jače podviknuo, mislim da bi se razbežali).... Smatram da je paljenje moglo da se spreči bez problema.... Ali raspoloženje je bilo takvo da su svi ćutali, a većina odobravala... Panduri nisu reagovali itd...

ima li jos neka dzamija u nish:?:

ajt mi reci koja je ta 800 g.stara koja je zapaljena kod nas:ok:

Ако се то "код нас" односи на Космет, Богородица Љевишка је стара преко 1100 година!!!
Шта ниси знао???

Na žalost imam samo kartu iz 1999.

Danas bi ista bila mnogo šarenija, sa mnogo više vati i pajsera!

Leglo najveceg olosa na planeti koji je poklao djecu i zene , sve pobacao u Pridvoricku jamu...platili su 1992 .. pjevalo se Cetnicka se pjesma ori Fazlagica kula gori . Od Gatackih muslimana najgori su Vuk i Dana sve je srpska pocistila ruka osim kuce Draskovica Vuka ..

Kula bijaše opkoljena i poslan je zahtjev zapovjedniku iste Mešagi Džuburu da se preda. Poziv je glasio ovao: ˝Predaj se Mešaga. Pala ti NDH

Legendarni Mešaga je odgovorio:˝Kako bolan pala, još se drži Fazlagića Kula! :lol:

i danas opet gore hrvatske džamije, žalosno..

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !

Kula bijaše opkoljena i poslan je zahtjev zapovjedniku iste Mešagi Džuburu da se preda. Poziv je glasio ovao: ˝Predaj se Mešaga. Pala ti NDH

Legendarni Mešaga je odgovorio:˝Kako bolan pala, još se drži Fazlagića Kula! :lol:

У одбрану НДХ до последње муслиманске капи крви,бедно и тужно:mrgreen:

Seset sela oko Pive
Dje Bajova djeca zive...

Back