- Poruka
- 55.168
Pu dva,bez tri ne razgovaramoA 2 jaja koliko su?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pu dva,bez tri ne razgovaramoA 2 jaja koliko su?![]()
Cuti,danas ja deci da dam primer,sada zvacemo djumbir,secate se price o djumbirkuEto i 3 jaja nisu 50 dinara (valjda), a taj taj djumbir samo babe koriste.zute li zubi od njega?
![]()
Ja mislim da sam pomijesao djumbir i kurkumu.Cuti,danas ja deci da dam primer,sada zvacemo djumbir,secate se price o djumbirkuOni vec sumnjicavi,iskustvo je majka znanja,em sam vristala ko oparena em sam ispljuvala.
Dakle,NE davati primer deci![]()
Kurkumu razmutim u limunadi,ne zvacem amanJa mislim da sam pomijesao djumbir i kurkumu.
Sremus je l' to ono sto se bas osjeca?Kurkumu razmutim u limunadi,ne zvacem aman
Ok,ali znas da krava ne pravi milku?Znas li kako izgleda sremus?
Sta jedete vi deco danas?
Di ti voca i povrce?Sremus je l' to ono sto se bas osjeca?Smrdi?
Jaja, meso, krompir, supe, corbe, malo li je...
Voce kao uzina a povrce u supi i corbi, ponekad i kao jelo.Di ti voca i povrce?
Ovo.Daj sliku pa da procenimo situaciju.
kako god da izgledaš ili ne izgledaš-to činiš zbog sebe, ne zbog tog pavijanaZdravo svima! Da li je neko imao slicno ili isto iskustvo?Naime zivim sa momkom 4god. Do skoro prije tacno godinu dana momak mi je rekao da sam podebela...inace to sam i sama shvatilai bila mi je bolna tacka. Visoka sam 157cm a tadasnja tezina je bila 57 kila uspjela sam skinuti do 54 imam jos malo stomaka ali to mi momak sve cesce nabija na nos. Kako ne radim prikladne vjezbe. Obicno radim zagrijavanje pa kardio trening pa istezanje. Kada sam tek pocinjala radila sam lchf ishranu sada je se pridrzava u pola toliko jer je situacija takva da nmg bas svaki dan priustiti zdravu hranu... moj momak to ne shvata i da dajem najbolje od sebe. Da li neko ima slicno iakustvo da li mi neko moze dati savjet kako to da sagledam a da ne mislim da mu se ne avida realno moja tezina,da je kompleksas, da samo gleda svoje , da nije dovoljno informisan,da me ne shvata....
to nijedna poštena devojka/žena ne kaže, jer bi onda morala da opisuje ostale, a imala ih zaključno sa njim dvojicu.Nek kaže kako mu je mali. To uvek pali.
zašto si ti još uvek sa njimZdravo svima! Da li je neko imao slicno ili isto iskustvo?Naime zivim sa momkom 4god. Do skoro prije tacno godinu dana momak mi je rekao da sam podebela...inace to sam i sama shvatilai bila mi je bolna tacka. Visoka sam 157cm a tadasnja tezina je bila 57 kila uspjela sam skinuti do 54 imam jos malo stomaka ali to mi momak sve cesce nabija na nos. Kako ne radim prikladne vjezbe. Obicno radim zagrijavanje pa kardio trening pa istezanje. Kada sam tek pocinjala radila sam lchf ishranu sada je se pridrzava u pola toliko jer je situacija takva da nmg bas svaki dan priustiti zdravu hranu... moj momak to ne shvata i da dajem najbolje od sebe. Da li neko ima slicno iakustvo da li mi neko moze dati savjet kako to da sagledam a da ne mislim da mu se ne avida realno moja tezina,da je kompleksas, da samo gleda svoje , da nije dovoljno informisan,da me ne shvata....
I šta onda, da se slikamo?Mogli smo večeras da se upicanimo.
I šta onda, da se slikamo?![]()