Izdržavalac

Kućni budžet 80 hiljada, to su dve (ili jedna ili više) plate. Takva je bila tema.
Čudno je u ovoj zemlji sa novcem. Što ga više imaš sve mu je manja vrednost. Khm: personalna hiperinflacija :rumenko:
pa ok, moj kucni budzet je jedna plata:)))
mada, i sad i sin radi, juce se ustekao u budzet sa 12000 ljubi ga majka:)

Pre par godina sam uz 5000 koje sam "zaradila" reputabilnim poslom (e valjda su to ti poslovi koji se ovde uopšte zovu poslom) uz rizik, ali ipak je legla "plata" :D živela mesec dana i platila račune :D
Ne zajebavam se.
Internet smo krali. A nije bilo zamrzivača.

Dobrodošli u srbiju.

O nicemu. Glupo mi nastavljati diskusiju sa nekim ko ne zna ni sam sta je napisao pre par sati.
I sto se mene tice: smatraj da si pobedila. Trijumfovala, takoreci. :lol:

:bye:

Шта сам написала осим да завидим мајци на пензији и ни на чему другом. Њен живот ми није пример среће. То је све.

Poslednja izmena od moderatora:
Pre par godina sam uz 5000 koje sam "zaradila" reputabilnim poslom (e valjda su to ti poslovi koji se ovde uopšte zovu poslom) uz rizik, ali ipak je legla "plata" :D živela mesec dana i platila račune :D
Ne zajebavam se.

Dobrodošli u srbiju.

nadam se da si se od tada bar malo udebljala:D

Ne zajebavam se.

Dobrodošli u srbiju.

nishta za u zamrzivach?:))

Ako je žena u potpunosti izdržavano lice
znači posao 0, prihodi 0, domaćica i majka, ono prosek
Muškarac dakle donosi sve prihode
Koje je moralno pravo takve žene
da očekuje ravnopravan tretman i potpunu slobodu?
:confused:

Bleki brate, u robovlasnickom drustvu je cvetala musko-muska ljubav, bila su to lepa vremena koja ti verovatno golicaju mastu, ali shvati da je taj drustveni sistem prevazidjen u vecem delu sveta koji se smatra civilizovanim, izuzetak su oni 'ebaci kamila i glavosece, ali njih brate samo budale mogu smatrati civilizovanim, te ne racunamo u ljude. Dakle mani se covece popularizacije necega sto je retrogradno. Debili koji ce da drze zenu kao komad pokucstva ne treba da se zene i razmnozavaju.

Jesi li ti svesna koliko ovo besmisleno, glupo i prepotentno zvuči? :confused:
Ebte, stvarno si poslodavcima zabila nož u ledja izgubivši strpljenje, evo propadaju jedan za drugim :roll:

Mislim, ok ako imate dovoljno, vaša stvar u svakom slučaju... ali taj stav... nisam ovo do sada vidjala

Generalno, nikom konkretno upućeno...

Ovu drugu rečenicu jesam... ja bih, taman za struju i vrtić, onda muževljevu platu, koja je veća, možemo pametnije i svrsishodnije rasporediti.
Ali to sam ja... kao što sam ja ista ona što navuče rukavice pa ide sa mužem da unese ugalj komšiji i da zaradi dodatni dinar, ista ona što obidje second hand radnje, kupi jeftino pa proda na Limundu skuplje, ista ona što se ne stidi bilo kog poštenog posla, posle koga ima šta da se prebroji, kupi, plati ili priredi neko iznenadjenje porodici... ili jednostavno uštedi... bolje ovako.... pa završitti na temi izdržavalac, i to kao izdržavano lice...
Svakom svoje po želji...

Ja sam procitala oglas gde za sekretaricu traze zenu sa zavrsenim pravnim. Pa na to ce da pristane samo neko ko ama bas nikakvig izbora nema.

Pričaj ti da sam se ja nalupao, ja sam izneo činjenice i pitanja na koja nisam dobio odgovor, apsolutno nikakav.

A sa kim se šališ, to mene apsolutno ne zanima, veruj mi. Zato mi je i smešno. Htele bi ribe i karijere, visoke pozicije, plate, buljuk dece, luksuz, da stignu hiljadu stvari... Pa ne može, prosto ne može... Eno, imaju one poznate žene, imaju mnogo love, karijere, ali im je dete odraslo uz dadilje, viđaju ga jednom u par meseci skoro. A ako vi već pucate na to "porodica je bitna, deca, aaaaaaaaa", onda me zanima kako uopšte očekujete da vas čeka tu neka karijera velika, neki posao, velike plate i primanja?

Niko nije ni rekao da je to moguće.
Pravo na odluku znači da je u redu da žena odluči da želi karijeru, ozbiljnu karijeru, pre porodice.
Većina ostalih zaposlenih žena ima posao koji donosi platu i vankućnu aktivnosti, poput rada u školi, bolnici, prodavnici...
Može žena biti naučnik, kosmonaut, direktor mega giga korporacije, samo što sve ima svoju cenu. Ne može i jedno i drugo. Niti je ikada moglo.
Razlika nekada i sada je što sada možeš da odabereš šta god želiš i da zbog toga ne budeš šikaniran, mada u praksi postoji diskriminacija žena koje deklarativno ne daju prednost karijeri(čak ni kada je to posao u Maxiju).
Tako da žene u fertilnom periodu, koje žele da imaju porodicu i decu u čijem odgajanju aktivno učestvuju mogu da budu angažovane na nekim poslovima na kojima su, uslovno rečeno, zamenjive.

Bleki brate, u robovlasnickom drustvu je cvetala musko-muska ljubav, bila su to lepa vremena koja ti verovatno golicaju mastu, ali shvati da je taj drustveni sistem prevazidjen u vecem delu sveta koji se smatra civilizovanim, izuzetak su oni 'ebaci kamila i glavosece, ali njih brate samo budale mogu smatrati civilizovanim, te ne racunamo u ljude. Dakle mani se covece popularizacije necega sto je retrogradno. Debili koji ce da drze zenu kao komad pokucstva ne treba da se zene i razmnozavaju.

da te ne cenim i intimno obozavam
sad bih te uvaljao u govna
;)

Back