- Poruka
- 89.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим да немаш баш смисла за хумор.Ja ne znam šta je šaljivo u tome da se cela opozicija do juče borila za 50% i ceo grad a sada se bore za Vračar i Zeleni Venac. Ali dobro, kako ti kažeš. Ja verujem da će im zaista u biografiji lepo stajati kako su bili neko mudo u opštini. Ovo da su upropastili svima šansu za promenama, to ne moraju ni da spominju![]()
Šteta , zajedno su imali veće šanse.Bez njih.
Gajić je rekao da ne mogu više da čekaju Dveri da odluče i idu odvojeno.
DJB je raskinula koaliciju sa Narodnom pre 2 dana.
Ako se eventualno ne dogovore Dveri i DJB i obnove svoju koaliciju DA OVI ODU, A ONI SE NE VRATE sve 3 opcije idu samostalno.
Odluči se za jedan narativ, optužiće te da radiš za AV.Иначе, бојкот локалних избора не постоји.
Постоји одустанак од изласка на локалне изборе дела ђиласове странке и дела две странке које немају никакво упориште у бирачком телу (Странка "Заједно" за коју верујем да многи и са ПТФ Политика нису чули и странке "СрЦе" Поноша која такође нема никакво упориште у бирачком телу, као и Странка "Заједно", као и бојкот дела странке Нова ДСС.
Буквално сви остали (НПС, ДС, ПСГ, Ћута, ЗЛФ,НС,ДЈБ,,Двери...итд...) излазе на изборе.
Имамо на делу покушај саботаже локалних избора од стране Ђиласа и Милоша Јовановића (само кроз листу за Београд, а последице саботаже ће се осетити и у остатку Србије).
Dok Đido bude vodio opoziciju biće sve ili ovako ili još i više isto.
Zar nije Boško rekao da izlazi samo u Čačku?
znači opšte rasuloGajić je rekao da ne mogu da ih više čekaju, znači da je bila opcija da izađu i u BG
Tadić će, verujem, pokušati da opet izađe sa DJB. U toj situaciji Dveri izlaze samostalno.
Đilas, bar po meni nekako živi u svetu iz vremena kad je bio u vlasti, a stvari se menjaju, neprestano.Meni se cini da je cak i Djilasa vreme progutalo.
Nije on star...samo se nije prilagodio zahtevima i promenama u svetu.
Izumire taj stari tip politicara. Vreme ih je nekako pregazilo. I Vucica je vreme pregazilo, shvatao on to ili ne.
I Putina, posebno Putina i njegove metode od pre par decenija.
Meni je mrsko da priznam ko je kod nas buduci politicar. Vidim i zao mi je, ali ovaj tip DSS-a je taj moderan tip koji je prihvatljiv svima. I verovatno ce on biti buducnost. Ne znam kako Djilas, Ponos i slicni to ne vide.
Ne mrači tu više.Ljudi šta kažete za.
Boris Tadić + Dveri?![]()
Što se tiče Đilasa, a posebno Ponoša, to i nije nikakva šteta. Ljudi uspeli da čak i parizer njima čisti pod i ne umeju ni da se dostojanstveno povuku.Meni se cini da je cak i Djilasa vreme progutalo.
Nije on star...samo se nije prilagodio zahtevima i promenama u svetu.
Izumire taj stari tip politicara. Vreme ih je nekako pregazilo. I Vucica je vreme pregazilo, shvatao on to ili ne.
I Putina, posebno Putina i njegove metode od pre par decenija.
Meni je mrsko da priznam ko je kod nas buduci politicar. Vidim i zao mi je, ali ovaj tip iz DSS-a je taj moderan tip koji je prihvatljiv svima. I verovatno ce on biti buducnost. Ne znam kako Djilas, Ponos i slicni to ne vide.
Odluči se za jedan narativ, optužiće te da radiš za AV.
Ne mrači tu više.
Biljana Đorđević, kopredsednica ZLF, za Danas kaže da u ovoj partiji poštuju odluku Manojlovića o samostalnom izlasku na glasanje.
A viš kako si lepo ubacio sličku, al tek posle konstatacije,Ljudi moji, šta kažete za.
Boris Tadić + Dveri?
![]()
A viš kako si lepo ubacio sličku, al tek posle konstatacije,![]()
Kreni promeni ima šanse da pređe cenzus kao ludi Radule
Iskustva govore da na izborima najbolje prolaze padobranci. Neko ko se nije uključivao u politiku jer je to blato gde se lako isprljaš, nego gledao iz prikrajka i samo uleteo u pravom trenutku. Savo je sad procenio da je to trenutak, verovatno će imati ok procente. Deluje mi da će glasove uzeti više od ove ekipe što se bori za opštine nego od Đilasa. Naravno, o pobedi više nema ni priče, ovo će samo biti izbori za pozicioniranje u opoziciji i kao takvi za građane ne predstavljaju neki naročiti motiv za glasanje. Savo je inače lik koji se nije previše petljao u politiku, meni ne deluje nešto opoziciono nastrojen, ne bi me čudilo da je neka varijanta Nestora i Zavetnice. Videćemo.