Opet ti kažem, kakav će biti njihov politički uspeh ne zavisi samo od njih, već i od građana. Mi smo politički nezrelo, primitivno društvo i mnogi razmišljaju po principu ''ne sviđa mi se ovaj, ne sviđa mi se ni onaj, ma svi su isti''. Tako su prošli mnogi od ovih koje si naveo, a sve u korist SNS. Naravno, vladajuća partija je svima nalazila i izmišljala neke sitne mane, kao što će i Manojloviću sigurno, ali ono što narod ovde ne može da shvati jeste da nasuprot njima stoji jedna od najgorih vladajućih garnitura u Srbiji ikada. Zato narod treba da ih podrži, za sada u Beogradu a 2027. nadam se i na predsedničkim izborima. Ako se to ne desi, završiće kao i Grbović, na Đilasovom kazanu, ni kriv ni dužan.
Druga stvar, ti sve njih predstavljaš kao nekoga ko redovno doživljava neuspehe na izborima, dok Đilasa prikazuješ kao nekakvu konstantu, nekakvog stožera opozcije oko koga se svi oni okupljaju. A zapravo i on sam tj. njegova stranka je jednako neuspešan kao i oni. Jedino što njega izdvaja kao nekakvog vođu opozicije je novac kojim kupuje članstvo svoje stranke. Ali taj novac, tj. kapital mu je istovremeno i teg oko vrata, jer nikako nije u stanju da objasni njegovo poreklo. Istovremeno je teg oko vrata i svima koji ulaze u koalicije sa SSP. Zato kažem, možda će ovo biti prilika da ga se konačno otresu i izgrade neku novu opoziciju koja će konačno da sruši naprednu vlast.