Izborni gubitnici?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ај' не лупетај више и не онаниши на темама......

Уосталом такви као што си ти ће бити ПРВИ који ће КУКАТИ НА ОВУ НОВУ-СТАРУ ВЛАСТ...... живи били па видели.....

aj pozovi Koštunicu na večeru...jadan do juče imao partiju...sada će valjda na ulici da plaši vrane i svrake :lol:

ДСС - највећи губитник. Вероватно се никада више неће вратити у парламент, и то је без сумње радосна вест за нас комунисте.
Ја сам што се тога тиче веома задовољан. И сваки комуниста треба да је срећан што у парламенту више нема представника ДСС-а, странке која је унела Недићеву слику у зграду владе Србије, која је била против Југославије, итд.

:klap:

ДСС, али не и толио ако се зна да је 50% бирачког тела остало код куће. И то је баш аутентични српски специјалитет...
И за мене је и ЛДП изненађење, очекивао сам да добију проценат више.

ДСС, али не и толио ако се зна да је 50% бирачког тела остало код куће. И то је баш аутентични српски специјалитет...
И за мене је и ЛДП изненађење, очекивао сам да добију проценат више.

ne verujem da je bilo ko ostao kod kuće, a ko je potencijalni glasač dss

Ја сам поприлично сигуран. ДСС има стабилно бирачко тело које кад излази гласа само са њих. Међутим, добро зна и да казни за грешке....;)

Greškica kao što je podrška Tomislavu Nikoliću se plaća trajnim gubitkom (dela) birčakog tela.

Dovoljno je bilo da Čedomir Jovanović samo najavi koaliciju sa Vučićem pa da bude precrtan.

Ја сам поприлично сигуран. ДСС има стабилно бирачко тело које кад излази гласа само са њих. Међутим, добро зна и да казни за грешке....;)

Nije problem da imas ono sto imas... Nauka i vestina je kako da napravis novo.

Niko ziv ne govori o brojevima glasova, samo o procentima. SNS je napravio novih oko 800 hiljada biraca (dodato na onih 940 hiljada iz 2012. godine). DSS moze samo da sanja o tome. Bilo bi vreme da stranka dobije novog sefa - ali sva je prilika da je Kostunica dozivotni.
Da ne bude da sam nesto pristrasan - mogao bih da zamislim da Pajtic uskoro bude na celu DS.

- - - - - - - - - -

Greškica kao što je podrška Tomislavu Nikoliću se plaća trajnim gubitkom (dela) birčakog tela.

Dovoljno je bilo da Čedomir Jovanović samo najavi koaliciju sa Vučićem pa da bude precrtan.

... ali se ti biraci ipak nisu prelili DSu. Ispada da su se prelili NDSu. Mada... tek treba da vidimo kako ce unutar te koalicije da ide raspodela mandata. Nemam podatke ali procena mi je da LSV ima oko polovine... Prakticno par-nepar sa NDS na toj listi.

Nije problem da imas ono sto imas... Nauka i vestina je kako da napravis novo.

Niko ziv ne govori o brojevima glasova, samo o procentima. SNS je napravio novih oko 800 hiljada biraca (dodato na onih 940 hiljada iz 2012. godine). DSS moze samo da sanja o tome. Bilo bi vreme da stranka dobije novog sefa - ali sva je prilika da je Kostunica dozivotni.
Da ne bude da sam nesto pristrasan - mogao bih da zamislim da Pajtic uskoro bude na celu DS.

- - - - - - - - - -

... ali se ti biraci ipak nisu prelili DSu. Ispada da su se prelili NDSu. Mada... tek treba da vidimo kako ce unutar te koalicije da ide raspodela mandata. Nemam podatke ali procena mi je da LSV ima oko polovine... Prakticno par-nepar sa NDS na toj listi.

nisam neki matematičar, a ni statističar,

pre me interesuju kadrovi. SNS ih nema,

a ne zna se šta je gore dal da postavi neke koji ništa ne znaju
ili da preuzme Tadićeve ..

DS i DSS ubedljivo.
Prvi izgubili preko 15%,a drugi izgubili 5% u odnosu na prosle izbore. Odmah za njima idu Ceda i Dinkara. Malko mi je zao sto nece biti ove poslednje dvojice,to su bili pravi becari.
Njima je vredelo dati 100k poslanicke plate. Isli ljudi obisli sveta,zajebavali narod.

ау видели смо тадићеве кадрове :hahaha:
сје6али су све што су стигли

Jedno vreme se Srbija sablažnjavala nastrašnije upravo od tih kadrova,

ali kad je videla šta još strašnije može da je zadesi.., onda se našla u šoku,

a ako još bude videla da je moguća i kombinacija ove dve mogućnosti ..,
mislim da će uslediti samospaljivanje po trgovima ..

Glasacko mesto na Novom Beogradu br..2....i neki :)
SNS196
SPS 78
LDP 29
Tadic 52
Djilas 121
Kostunica 75

Dveri 35

Radulovic 51
URS 8
Treca Srbija 9
Radikali 11

Beograd....

SNS 187
SPS 70
LDP 27
Tadic 33
Djilas 177
Kostunica 85

Dveri 24

Radulovic 29
URS 6
Treca Srbija 7
Radikali 13

Najveci gubitnik je Ceda..:)

Glasacko mesto na Novom Beogradu br..2....i neki :)
SNS196
SPS 78
LDP 29
Tadic 52
Djilas 121
Kostunica 75

Dveri 35

Radulovic 51
URS 8
Treca Srbija 9
Radikali 11

Beograd....

SNS 187
SPS 70
LDP 27
Tadic 33
Djilas 177
Kostunica 85

Dveri 24

Radulovic 29
URS 6
Treca Srbija 7
Radikali 13

Najveci gubitnik je Ceda..:)

A da li neko moze da mi objasni zasto je narod uopste glasao za SNS ? STa su oni to dobro uradili za srpski narod otkad su na vlasti ? Definitivno su dali Kosovo, srozali standard stanovnistva jos vise.... Ne razumem...

Celokupni DOS i 5. oktobar je gubitnik ovih izbora, a s njima zajedno i Krstarica na kojoj su se mogle pročitati najgluplje moguće ankete na kojima ubedljivo pobeđuju zveri, pardon dveri i slični egzemplari.

Posebno zadovoljsvo mi predstavlja debakl onog Trojanskog konja "koji sme da nas pogleda u oči", koji je namagarčio ovaj narod najgore moguće i praktično doveo DOS na vlast, a prodaje se za državotvornog patriotu i nacionalistu...

Celokupni DOS i 5. oktobar je gubitnik ovih izbora, a s njima zajedno i Krstarica na kojoj su se mogle pročitati najgluplje moguće ankete na kojima ubedljivo pobeđuju zveri, pardon dveri i slični egzemplari.

Posebno zadovoljsvo mi predstavlja debakl onog Trojanskog konja "koji sme da nas pogleda u oči", koji je namagarčio ovaj narod najgore moguće i praktično doveo DOS na vlast, a prodaje se za državotvornog patriotu i nacionalistu...

па тај тројанац је довео и вучића на власт када је подржао николића за председника.
шта сад не ваља, сви су били на власти, немамо друге и ови ће се мењати сваких 10-так година
у земљама које имају дужу традицију оваквог бирања власти немају проблем, не праве еуфорију, катаклизму, катастрофу...

па тај тројанац је довео и вучића на власт када је подржао николића за председника.
шта сад не ваља, сви су били на власти, немамо друге и ови ће се мењати сваких 10-так година
у земљама које имају дужу традицију оваквог бирања власти немају проблем, не праве еуфорију, катаклизму, катастрофу...
...verovatno i Koštunica tako razmišlja ... lider opozicione stranke u zemlji čiji je spoljni dug 80% BNP-a , ima 15% teritorije pod stranom okupacijom i tendenciju da joj stanovništvo u ne tako dalekoj budućnosti stane pod jednu šljivu ... ipak bitka za Beograd je dobijena , biće para za stranačke vojničine :ok:...

...verovatno i Koštunica tako razmišlja ... lider opozicione stranke u zemlji čiji je spoljni dug 80% BNP-a , ima 15% teritorije pod stranom okupacijom i tendenciju da joj stanovništvo u ne tako dalekoj budućnosti stane pod jednu šljivu ... ipak bitka za Beograd je dobijena , biće para za stranačke vojničine :ok:...

коштуница је платио казну, ево после 12 година опет радикали и социјалисти на власт, па ћемо видети.
имали смо санкције, ембарго, ратове, бомбардовање, плату 5 марака, сад да видимо шта ће нам приредити "ново" - контејнери али сад са еу налепницом они пластични:D

Ovo je gore i od kataklizme i od katastrofe ..

Back