Izborni gubitnici?

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
... apsolutni poraz države Srbije ... Dveri , pojedinačno i što se foruma tiče.

:hahaha:

a lepo sam govorio da je ovaj forum postao hospicij za Dverjanine... i da ono gjnusno spamovanje na anketi i temi o izborima u Srbiji je na rubu između tragikomedije
i stručne analitike u šta ste doveli ovaj forum :think:

da sam deo moderacije i administracije ovog foruma... ozbiljno bih se zapitao... :idea:

Крсатли патриоте, прсли ко тикве.

Мада је и ДС подбацио.

a na ovom forumu ima neki stranac ko ne poznaje situaciju da će izbore osvojiti Dveri i SRS zajedno preko 75% :rotf:

kad li ono ....trt-mrt... ni cenzus nisu prešli :cepanje:

ajoj... mogu si sad mislit ovu "patriotsku" balavurdiju kako besna šeta Begradom, Jagodinom, Crnom Rekom u potrazi da nekom homoseksualcu razbiju glavu :mrgreen:
:hahaha1:

Poslednja izmena od moderatora:
Na gubitku je cela Srbija jer će sada ovi moći da menjaju ustav kako god budu hteli ali definitivno su svi osim SNS-a i SPS-a ovde luzeri. Možda bolje nismo ni zaslužili jer kada pogledam koliko ima partijskih preletača (govorim i o ovim običnim članovima koji tu dolaze samo zbog partijske knjižice i zaposlenja) prosto me bude sramota umesto njih...

Rekao sam vec da je dosta ljudi koje poznajem glasalo za Dveri, pokradeni su sigurno ali nije to nista novo

možda koje ti poznaješ... ja ne poznajem ni jednog koji je glasao za te tvoje Dverjanine :hahaha1:

a znam ih dosta koji imaju pravo glasa za razliku od tebe :ok:

al dobro sinko kad porasteš.. biće sve u redu :pas:

- - - - - - - - - -

vidiš, ja npr. ne znam nikog ko je glasao za Dveri, niti znam nekog ko poznaje nekog ko je glasao za Dveri

eto... pa to ovi što razbijaju izloge, trafike i ambasade...klinčurdija nevaspitana...
normalno da znaju jedni za druge... odsedeli po popravnim domovima pa se izborna "mašinerija" međusobno družila i upoznala:mrgreen:
:cepanje:

ДСС+ДВЕРИ+СРС+TРЕЋА СРБИЈА+ЗАВЕТНИЦИ заједно би освојили преко 15 %, али нису хтели да формирају патриотски блок.

ista stvar se desila i pre 2 godine i u Hrvatskoj ... imali su primer da na tuđim greškama nauče...
pravaši i patriote se podelili na 3 stranke i svaka dobila po 4 posto :lol: taman da nisu prošli cenzus ...

to je kad se ne sluša mudre i pametne analitičare... a ne tvrdoglava rukovodstva stranaka... sad lepo Koštunicu oterati sa vilama i motikom sa čela DSS i dovesti onog koji je zagovarao ujedinjenu desnicu unutar DSS... eh da je političke volje unutar DSSa za to uraditi... teško...

- - - - - - - - - -

To je kao da ja koji zivim u Srbiji kazem recimo - ne poznajem nekog ko bi glasao za HCSP !?

Kakve ti veze imas sa izborima u Srbiji to samo ti znas

neka to ostane mala i slatka tajna :tajna: važi? :per:

Back