Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Ocekivao sam ubedljivu pobedu SNS-a, ali ne i takav slom ostalih. Svega 4 partije u skupstini, vrlo slaba opozicija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocekivao sam ubedljivu pobedu SNS-a, ali ne i takav slom ostalih. Svega 4 partije u skupstini, vrlo slaba opozicija...
Salem se, ni meni se ne dopada ovo. Bar da je DSS usao, da patriotski blok ima bar jednog predstavnika. I ovako, akomulira se ispod zita.
Ovo je užas. Samo toliko.

Ovo je užas. Samo toliko.
Ma kakav užas, ne budi smešan.
Politika je ista, a ko će sprovoditi, sasvim svejedno.
Kad se Milošević okuražio, srušen je na ulicama.
Kad se Đinđić okuražio, ubijen je.
Kad se Koštunica okuražio, bačen je u opoziciju, zatim van parlamenta.
Ali, kad je Dačić odlučio da bude evropejac, ušao je u vlast, a onda postao premijer.
Kad je Nikolić odlučio da postane evropejac, postao je predsednik.
Kad je Vučić odlučio da postane evropejac, dobio je 200 mandata u skupštini.
Imena nisu bitna.
Politika ostaje ista.
Toliko.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=16&nav_category=11&nav_id=824629Jel ima negde rezultata Beogradskih izbora? Gugl mi malopre nije ništa izbacio..
Pa zato je to i užas, dobri moj Fjodore.![]()

Vid'o sam rezultate,nem' reči.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=16&nav_category=11&nav_id=824629

Jel moguće da je Deretić sakupio tek 0,2% glasova
Znači Beograd na vodi odradio posao
Inače ljudi, šta ste se sada kao iznenadili, kao da je bilo neočekivano... Uostalom, vanredni izbori su i posledica rezultata vanrednih izbora![]()
Jbt, danas na glasanju, neka baba koja nije umela da sastavi rečenicu je na sav glas hvalila Vučića i kako će glasati za njega...
Što se parlamentarnih izbora tiče, žao mi je što nema prave opozicije, voleo bih da su Radulović i DSS prešli cenzus
A kada su gradski izbori u pitanju, Deretiću želim više sreće drugi put.

Studenti su bagra.
Juce dobili pravo glasa i zavrsili srednju skolu i sad su oni odjednom neki veliki mudraci. Jes,aaaaaaaaaa.
bonus pitanje:
A fjodore,zasto ti bas mislis da razmisljas racionalno?

nemojte kukati ljudi. Vratice se Vojvoda.

Dobar deo naroda prati najjače, bez obzira ko su i kakvi su.
Dovoljno je samo to da su najjači i da se očekuje njihova pobeda.
Što se babe tiče, pre neki dan sam razgovarao sa jednim kolegom, dakle, studentom prava.
Uglavnom, ovako je tekao razgovor:
- Ma Vučić je najbolji u Srbiji, sve što kaže, on i uradi.
- Šta uradi, konkretno?
- Pa, sve.
- Evo, koje je od četiri obećanja ispunio- 100 milijardi evra investicija, ispitivanje izborne krađe, kancelarija za brze odgovore, kanal do Egejskog mora?
- Ispunio je to... tu konvenciju.
- Koju konvenciju?
- Pa tu, za brze odgovore.
- Misliš na kancelariju. A kad to?
- Ne znam kad. Ali eto, vodi borbu protiv kriminala i korupcije.
- A je li? A ko je za godinu i po dana osuđen?
- Pa dobro, ali vodi.
- A kome se trenutno sudi za korupciju?
- Pa sudi se... Ali dobro, on uvek ispuni ono što kaže.
E ako studenti tako rezonuju, šta očekivati od babe?
Takav nam je sistem, da ne dozvoljava nepismenost, neobrazovanost i zaostalost ni jednog jedinog pojedinca, a kod nas situacija takva da ni 5% građana ne razmišlja racionalno i samostalno!
Nema potrebe da se dižu tenzije, sve se odvija onako kako je očekivano, samo treba gledati iz daljine.
A što se Beograda tiče, onaj lik SVEjeDNO uzeo 1,4%, skoro kao radikali.![]()

Studenti su bagra.
Juce dobili pravo glasa i zavrsili srednju skolu i sad su oni odjednom neki veliki mudraci. Jes,aaaaaaaaaa.
bonus pitanje:
A fjodore,zasto ti bas mislis da razmisljas racionalno?