kad ti sa nekim provodis dva puta nedeljno par meseci taj mora da ima uticaja na tvoj zivot....samo sex, to ne postoji, ljudi se posle par meseci raspricaju, komentarisu, dele momente....
A tebi je krivo što je, zaboga, i pričala sa njim? Deder ti izmeri negde stepen svoje posesivnosti, onda.
znas ne se.ri....da me i malo citas bilo bi ti jasno da sam ja osoba koja vodi racuna o svom zivotu i vrlo sam odmerena....rec je osobi koja se ebe za poklone i pare, koja povremeno koristi narkotike i koja duguje mnogima novac, bezi iz kafica da ne plati pice, to jeste krpa i dno dna.....ne mislis????
Pre svega, rekla si da ovde nije reč o osudi... a iznad nabroja svašta...
naravno...nije ovde rec o osudi....ja sam iznela stav da nas takvi izbori ipak odredjuju, da govore o nama kao osobama....da uticu na nas....zelela sam da cujem vas stav....
Pa sam ti ja onda izneo svoj stav, al' se on ne slaže sa tvojim, te je, je li, nepoželjan. No, da nastavim dalje...
Kažeš, da sam te malo više čitao... hmmmm... sećam se da si negde postavljala svoje slike ovde. Hajdemo malo u budućnost, recimo nakon raskida sa tvojim sadašnjim dečkom...
Recimo da sam ti kolega sa posla, ili komšija, i da sam te prepoznao... i kažem 'jao, vidi ta i ta, baš da vidim šta piše, ona je sva odmerena i vodi računa o svom životu, baš onako fina, baš sinoć je išla na gala operski koncert...''
Kad ono, pakao LJIS-a. Vrlo odmereno ovde plasiraš slike i u isto vreme kukaš za tukijem i kako ćeš teško izdržati međ' svetom sa svojim mužjakom bez da ga tucaš.
Zvrrrr... zvrrr... ''alo, Ivana?... e, znaš šta sam našao na netu... ona Draganova bivša... da, tvog Dragana... prodavala nam muda za bubrege kako je sva fina... evo ti link, pa vidi...znam, i ja sam se zaprepastio...''
Otvori Ivana lepo forum, kad tamo... sačuvaj Bože.
Zvrrr... zvrrrr... ''alo, MArina?... e, ajmo na kafu, znaš šta sam saznala, nećeš verovati...''
Mesto: lokalni kafić. Baš onaj iz kog je bežala ona narkomanka da piće ne plati.
''Joj, da sam znaš kakva je kurvetina bila Draganova bivša... postavljala slike po forumu i po ceo dan pisala samo kako joj nedostaje tuc-anje, pominjala velike tukije, kako ne može da se smiri bez sexa, kako je bezobrazna u krevetu, kako bi tucala neke forumaše al' je jebbe razdaljina, te se sa njima ne jebbe...još,... kako voli kad ispod stomačine viri veliki tuki... mis'im, straaaašno... stra-šno!... a još i dete ima, i to im je i napisala na forumu... užas... a onda krene da ke-nja kako ide na neki operski koncert, kao, sva je fina... ma sigurno... moraću Draganu da spočitam ovo, pre nje je imao neku narkomanku, pa onda nimfomanku koja to otvoreno reklamira na forumu... samo neke krpe nalazi...''
Šta misliš, kako će te gledati taj kolega nakon ovoga? Ja ovo napisah samo na osnovu poslednjih dva dana tvojih pisanija, a oni koji te (pre)poznaju će sigurno zagrebati i dublje.
Zato, još jednom: kad nekog osuđuješ, shvati da je to tvoj lični stav. I da si ti kilometrima daleeeko od odmerene... što je i pokazala tvoja reakcija na krajnje benigno iskazan stav o tome da ćeš i ti u nečijim očima biti šljam.
A bićeš, ma koliko se trudila da ispadneš savršena... jer, ćud je ženska čudna rabota. Posebno kad se radi o aktuelnom joj muškarcu i njegovim bivšim.
Ne zameraj njemu što nije savršen, kad ni ti nisi. Nije niko.
Po nečijim moralnim načelima i merilima, ti si ista krpa kao i ta devojka. Još gore, lažni moralista, licemer, jer prebacuješ drugima na nesavršenosti, a ti si daleko od idealne... ili, recimo,
odmerene koja vodi računa o životu.
Obesi ti mačku o rep tu svoju odmerenost kad počinješ odgovor sa 'ne seri'... i to, interesantno, na post u kome sam napisao da ćeš vrlo verovatno sa nečijeg aspekta i ti krpa biti.
A to što se ti otimaš da neće tako biti time što meni kažeš da ne ser-em, neće mnogo pomoći. Sa reči na dela, pa onda pridikuj.