Izbori u Zimbabveu, Robert Mugabe dozivotni predsednik !

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Utah

Elita
Banovan
Poruka
19.509
Robert Mugabe vlada Zimbabveom od 1980,proslavio je svoj 89.rodjenda, potrosio na zurku 600 000$, i sada se kandiduje za sedmi predsedinci mandat. Vlada Zimbabvea korumpirana,haos u zemlji, a njegova losa ekonomaska politika je dovela da Zimbabve ima najvecu inflaciju na svetu.
Robert Mugabe je spreman sa svojim novim programom za izbore u martu.

oooo pa o Zimbabveu imam ja nesto da kazem.
Moj drug je isao pre 2 godine tamo i pravio neki kviz tim se bavio pre i ovde,znate ono pogodi rec itd ono preko TVa i sta mi je pricao.
Tamo povrce raste stalno paradajz rodi 3x godisnje.Narod je pakleno lenj nadjes nekog da ti nesto radi u nadnicu i on radi do neke pauze i onda ti trazi pare da kupi hranu ti mu das on ode i ne vrati se,sutra dodje opet na posao ko da nista nije bilo.
Ako nesto dogovoris za Sredu bice u Petak,nesto za 14h desice se u 18h i svi te gledaju kao potpunog ludaka ako zbog tih stvari negodujes.
Za 20$ nabavljas cuvara pratioca koji cuva kucu tebe kola,toliko kosta i sluskinja.
Malarija je svuda.Nema to veze sa Mugabeom.Oni su jednostavno takvi.

Robert Mugabe vlada Zimbabveom od 1980,proslavio je svoj 89.rodjenda, potrosio na zurku 600 000$, i sada se kandiduje za sedmi predsedinci mandat. Vlada Zimbabvea korumpirana,haos u zemlji, a njegova losa ekonomaska politika je dovela da Zimbabve ima najvecu inflaciju na svetu.
Robert Mugabe je spreman sa svojim novim programom za izbore u martu.

Opet ovaj mormonski CIA agent.
Ja sam mislio da te je Krstarica zbog silnih prekrsaja otkacila.
Kao gradjanin Zimbabvea molim moderatore na ovom forumu da sprece sledece:

1. Besplatno reklamiranje sotonske mormonske sekte koja promovise silovanje i diskriminaciju zana
3. Sirenje CIA neokolonijalne propagande i lazi o Zimbabveu
2. Vredjanje predsednika nezavisne republike Zimbabve

1. Besplatno reklamiranje sotonske mormonske sekte koja promovise silovanje i diskriminaciju zana

Zato se ja zalazem za opismenjavanje sirokih narodnih masa da bi tek ista ta mogla da vidi koliko su smesni dati pacijenti u sirenju propagande....

da se misli svojom glavom i ono sto se tebe licno tice, a ne retardi da ti kazu sta da mislis...

Kgb agent, koji siri istinu o kini,rusiji i severnoj koreji, a sada i zimbabveu.
Za tvoje obavestenje Srbija je uvela sankcije Zimabaveu.
Srbija uvela sankcije Zimbabveu
http://www.novimagazin.rs/vesti/srbija-uvela-sankcije-zimbabveu-i-obali-slonovace

Mislim da je Utah u pravu jer ona navodi zemlje koje su u totalnom haosu i koje nemaju na zalost demokraciju i slobodu. Zato to je prava prilika za misionare da se angaziraju i da pocnu siriti ideju mira u tim zemljama i ideju demokracije slobode.

Ozeni je.. hebote budes moron.. i isto k'o u islamu zenis magarice... mada Juta je glavna :rtfm:

Sta je poanta ove teme, ukratko. Hvala.

Pa ispocetka nije imala smisao.. ali kako se pojavio mingo, a on je stari lola, i nekako naznacio da bi da prosiri ili zapocne novo stado magarica,
a juta tako neodoljivo zraci sarmom.. da ako ispadne kako treba pasce tu veridba, vencanje... ali ipak ja mislim da nece se zamarati malogradjanskim
formalnostima...

Back