Избори у САД-у 2016

Ko dobija americke izbore?

• Ukupno glasova
    62
  • Anketa je zatvorena .
Kruz pobijedio u Teksasu (ubjedljivo) i Oklahomi (tijesno), Rubio u Minesoti (Kruz bio drugi), ostalo sve Tramp dobio... veliki korak za Trampa ka nominaciji... mada Kruz ima još šanse.. kad bi Rubio i Kasič izašli iz trke i makar deklerativno ga podržali mislim da bi on pobijedio...

- - - - - - - - - -

Trampa će Hilari pregaziti! :(

Poslednja izmena:
Kruz pobijedio u Teksasu (ubjedljivo) i Oklahomi (tijesno), Rubio u Minesoti (Kruz bio drugi), ostalo sve Tramp dobio... veliki korak za Trampa ka nominaciji... mada Kruz ima još šanse.. kad bi Rubio i Kasič izašli iz trke i makar deklerativno ga podržali mislim da bi on pobijedio...

- - - - - - - - - -

Trampa će Hilari pregaziti! :(
Хилари би прегазила сваког републиканца сем Трампа.
Хилари има толико афера из времена док је била у Стејт Департменту да уопште није јасно што је ушла у трку за председника.

Хилари би прегазила сваког републиканца сем Трампа.
Хилари има толико афера из времена док је била у Стејт Департменту да уопште није јасно што је ушла у трку за председника.

Neutralni bi glasali i za Kruza i za Rubija (mada su ova latino prezimena malo problematična) a za Trampa teško...

Ајмо да погађамо резултате у свакој држави на Супер Уторник:

Ајде да видимо колико сам погодио.

1. Alabama- Трамп убедљив, нешто мало Круз :tick:

2. Arkansas- Круз, Рубио- :cross: Издоминирао Трамп!

3. Colorado- Трамп, Кејсик- Нису ни имали изборе у Колоарду, лоше сам копи пејстирао, лол.

4. Georgia- Трамп, Круз :tick:

5. Massachusetts- Трамп, Кејсик :tick: Апсолутно погођена оба кандидата

6. Minnesota- Трамп :cross: Добио је Рубио. Јако чудна држава.

7. Oklahoma- Круз, нешто мало Рубио и Трамп :tick: Told ya so. Неће вазал Тексаса да гласа другачије од Тексаса.

8. Tennessee- Трамп, Круз, Рубио :tick:

9. Texas- доминација Круза, Рубио :tick: Сасвим нормално.

10. Vermont- Трамп :tick: Наравно да Трамп добија у Њу Ингланду.

11. Virginia- Круз, Трамп :cross: Хм, мислио сам да ће Религиозни надгласати анти-имиграторе, али не.

12. Alaska- Трамп :cross: ! ОГРОМНО изненанађење, али на Аљасци води Круз.

13. Wyoming- Трамп- Нису били избори

Демократе:

1. Alabama- Хилари:tick:

2. Arkansa- Хилари :tick:

3. Colorado- Берни :tick:

4. Georgia- Хилари :tick:

5. Massachusetts- Берни :cross: Добиjа Хилари, додуше тесно. Ипак демократске елите надјачавају хипстере у Бостону :(

6. Minnesota- Берни :tick:

7. Oklahoma- Хилари :cross: ! Убедљив Берни. Овим нарочито честитатм колеги Победеносцеву који је ово из цуга погодио. Браво!

8. Tennessee- Хилари :tick:

9. Texas- Хилари :tick:

10. Vermont- Берни :tick:

11. Virginia- Хилари :tick:

12. American Samoa- ХилариНису били избори, ту сам се опет нешто забројао.

Neutralni bi glasali i za Kruza i za Rubija (mada su ova latino prezimena malo problematična) a za Trampa teško...
Неутрални је европски појам, такви у САД не гласају.
За Хилари ће гласати црњчији, део латиноса и нешто белаца који су либтрандске луде, остало иде Трампу.

Ајде да видимо колико сам погодио.

1. Alabama- Трамп убедљив, нешто мало Круз :tick:

2. Arkansas- Круз, Рубио- :cross: Издоминирао Трамп!

3. Colorado- Трамп, Кејсик- Нису ни имали изборе у Колоарду, лоше сам копи пејстирао, лол.

4. Georgia- Трамп, Круз :tick:

5. Massachusetts- Трамп, Кејсик :tick: Апсолутно погођена оба кандидата

6. Minnesota- Трамп :cross: Добио је Рубио. Јако чудна држава.

7. Oklahoma- Круз, нешто мало Рубио и Трамп :tick: Told ya so. Неће вазал Тексаса да гласа другачије од Тексаса.

8. Tennessee- Трамп, Круз, Рубио :tick:

9. Texas- доминација Круза, Рубио :tick: Сасвим нормално.

10. Vermont- Трамп :tick: Наравно да Трамп добија у Њу Ингланду.

11. Virginia- Круз, Трамп :cross: Хм, мислио сам да ће Религиозни надгласати анти-имиграторе, али не.

12. Alaska- Трамп :cross: ! ОГРОМНО изненанађење, али на Аљасци води Круз.

13. Wyoming- Трамп- Нису били избори

Демократе:

1. Alabama- Хилари:tick:

2. Arkansa- Хилари :tick:

3. Colorado- Берни :tick:

4. Georgia- Хилари :tick:

5. Massachusetts- Берни :cross: Добиjа Хилари, додуше тесно. Ипак демократске елите надјачавају хипстере у Бостону :(

6. Minnesota- Берни :tick:

7. Oklahoma- Хилари :cross: ! Убедљив Берни. Овим нарочито честитатм колеги Победеносцеву који је ово из цуга погодио. Браво!

8. Tennessee- Хилари :tick:

9. Texas- Хилари :tick:

10. Vermont- Берни :tick:

11. Virginia- Хилари :tick:

12. American Samoa- ХилариНису били избори, ту сам се опет нешто забројао.

Dobar si...Bio sam zauzet poslom prethodnih par dana pa nisam stigao da ispratim ove prognoze...

- - - - - - - - - -

Неутрални је европски појам, такви у САД не гласају.
За Хилари ће гласати црњчији, део латиноса и нешто белаца који су либтрандске луде, остало иде Трампу.

Glasaju naravno... veliki procenat ljudi do posljednjeg momenta ne zna za koga će glasati...

Dobar si...Bio sam zauzet poslom prethodnih par dana pa nisam stigao da ispratim ove prognoze...

- - - - - - - - - -

Glasaju naravno... veliki procenat ljudi do posljednjeg momenta ne zna za koga će glasati...
Кад су у питању овако опречни кандидати опредељеност је велика.
Неопредељени остану код куће.

Mislim na glumce, pjevače itd. koji ga ocrnjuju, a njihove izjave mediji prenosu... doduše i Tramp često daje budalaste izjave... tipa napunićemo Gvantanamo itd. ...
За људе из света забаве сам и ја рекао, а Гвантанамо... па трампови гласачи то и желе да чују.
Мсм то само Европљани сматрају да је Гвантанамо нека битна ставка у унутрашњој политици САД.
Јасно је да су остали републиканци погубљене луде без шанси, као и да је у демократском табору Килари била прецењена на почетку трке.

За људе из света забаве сам и ја рекао, а Гвантанамо... па трампови гласачи то и желе да чују.
Мсм то само Европљани сматрају да је Гвантанамо нека битна ставка у унутрашњој политици САД.
Јасно је да су остали републиканци погубљене луде без шанси, као и да је у демократском табору Килари била прецењена на почетку трке.

To nikome nije jasno... Hilari je veliki favorit za predsjednicu SAD-a... Tramp nema šta da traži protiv nje... Kruz fura tradicionalne republikaske vrijednosti i sigurno bi mobilisao više simpatizera da izađu... a negativne emocije prema njemu su manje...

To nikome nije jasno... Hilari je veliki favorit za predsjednicu SAD-a... Tramp nema šta da traži protiv nje... Kruz fura tradicionalne republikaske vrijednosti i sigurno bi mobilisao više simpatizera da izađu... a negativne emocije prema njemu su manje...
Круз је јадни латинос и то га ебе у мозак, а та спика о Трампу без шанси контра зле бабе је смешна, има сто афера из доба службе у Стејт Дипартменту па све до Вајтвотера пре скоро пола века.
Круз није у стању да мобилише републиканце ни у предизборима, а на изборима се не би ни копрцнуо, сем тога не би успео да скупи довољно средстава за кампању и коначно он је јадни провинцијалац... све у свему губи и то убедљиво.

Back