Избори у САД-у 2016

Ko dobija americke izbore?

• Ukupno glasova
    62
  • Anketa je zatvorena .
Не постоји добар кандидат демократа- Берни је комуњара.

Републикански кандидати су сви добри. Рецимо, Круз је сасвим ОК.

Али, мој фаворит је Доналд Трамп, и када он победи прославићу то посетом његовом казину "Трамп Таџ Махал".
Kucaj na You Tube Republican Debate Highlights i Democrat Debate Highlights (cini mi se da su klipovi sa pocetka februara)

Dva razlicita sveta, republikanci se bave smesno plitkim stvarima poput da li bi ili ne bi izbacili ilegalne Meksikance, abortusima i glupostima.
Tramp je samo kao sto sam rekoa dza bu i jak na recima, kaze ukinuce Obamacare a ne kaze cime ce ga zameniti.

Berni je ********* samo iz ugla onih zagrizenih Amera, ono sto sam ja cuo upucuje na to da hoce da Amerika bude ko zapadna Evropa.
Lepo kaze da Amerikanci imaju najskuplje zdravstvo i osiguranje na svetu, najvise se placa a slabo se dobija, proziva farmaceutsku mafiju (ne mogu da se setim kad je neko javno uzeo ovakve teme da iznosi).

Hilary je korporativna kucka krupnog kapitala koju finansira Soros.
Enough said.

Berni je ********* samo iz ugla onih zagrizenih Amera, ono sto sam ja cuo upucuje na to da hoce da Amerika bude ko zapadna Evropa.
Lepo kaze da Amerikanci imaju najskuplje zdravstvo i osiguranje na svetu, najvise se placa a slabo se dobija, proziva farmaceutsku mafiju (ne mogu da se setim kad je neko javno uzeo ovakve teme da iznosi).

Ја сам загрижени Амер, и не желим да Америка буде као западна Европа.

Америка је Америка, и зато је волимо.

Зато морамо подржати републиканце, који бране право грађана да се бране (оружје), штите животе нерођене деце (анти абортус) и залажу се за легализам (против незаконитог усељавања).

Републиканци такође не верују у порез, што је похвално.

To je upravo razlog što treba biti protiv Sendersa.

Naime Marksizam je već oproban i prso je.

Ne vidim zašto sada ponovo da ponavljamo sovjetski ogled.

Nidje veze, covek hoce da napravi zdravstveni sistem po ugledu na Evropske.

Evropski> Muricki sistem.

Ujedinjeno Kraljevstvo ima jedan od najboljih sistema na svetu koji svima garantuje lecenje, da li je UK komunisticka zemlja? Ne, nije.

- - - - - - - - - -

Ја сам загрижени Амер, и не желим да Америка буде као западна Европа.

Зато морамо подржати републиканце, који бране право грађана да се бране (оружје), штите животе нерођене деце (анти абортус) и залажу се за легализам (против незаконитог усељавања).

Републиканци такође не верују у порез, што је похвално.

Ali su u isto vreme gomila klovnova.

Zive u proslom veku, kada je Murika bila centar sveta.

Зато морамо подржати републиканце
Neki kažu da je Trump kandidat ksenofoba, nazionalista i skinheda.

To vidimo i po oduševljenim pokličima Obraza da će podržati Tranpa.

Zato po mom mišljenju moramo glasati za kandidatkinju koja piški sedeći.

Ali i priprema nova bombardovanja, ukoliko se neki čitalac Ruske Reči suviše širi.

Neki kažu da je Trump kandidat ksenofoba, nazionalista i skinheda.

To vidimo i po oduševljenim pokličima Obraza da će podržati Tranpa.

Zato po mom mišljenju moramo glasati za kandidatkinju koja piški sedeći.

Ali i priprema nova bombardovanja, ukoliko se neki čitalac Ruske Reči suviše širi.

Ма Трамп је супер, него га ти не волиш јер је оштар према Секти Пустињског Црног Камена којој се из неког разлога клањаш.

Једног дана, када будеш видела да је Христос истина, схватићеш да си у заблуди.

Ма Трамп је супер, него га ти не волиш јер је оштар према Секти Пустињског Црног Камена којој се из неког разлога клањаш.

Једног дана, када будеш видела да је Христос истина, схватићеш да си у заблуди.
Hristos jeste faca, ali nije sin Alaha, to je poenta.

Tramp je prodavac mržnje, i video si da napada raznorazne slojeve čovečanstva (žene, špance, itd.)

Izgleda da mu je dosadno, pa hoće nešto da diže dreku.

Kucaj na You Tube Republican Debate Highlights i Democrat Debate Highlights (cini mi se da su klipovi sa pocetka februara)

Dva razlicita sveta, republikanci se bave smesno plitkim stvarima poput da li bi ili ne bi izbacili ilegalne Meksikance, abortusima i glupostima.
Tramp je samo kao sto sam rekoa dza bu i jak na recima, kaze ukinuce Obamacare a ne kaze cime ce ga zameniti.

Hilary je korporativna kucka krupnog kapitala koju finansira Soros.
Enough said.

Jos gluplja stvar od licnih uvreda republikanaca je demokratsko blebetanje o ekonomiji, ne lupaj.

Berni jeste ********* po mentalitetu, ti to ne znas sta znaci.

Hilari jeste korporativna kucka, ali odredjenih, uglavnom manjih korporacija. Inace, ona svuda i na svakom mestu pljuje po korporacijama, isto kao i Sanders, kao i svi levicari. Da, Soros je levicarski lik koji se svuda trti da drzava treba vise da ga oporezuje.

Hristos jeste faca, ali nije sin Alaha, to je poenta.

Tramp je prodavac mržnje, i video si da napada raznorazne slojeve čovečanstva (žene, špance, itd.)

Izgleda da mu je dosadno, pa hoće nešto da diže dreku.

Наравно да Исус није син Алаха кад Алах не постоји.

У питању је мртво пустињско божанство, и било би добро да га се оканеш, јер је нездраво имати имагинарне пријатеље после 12-те године.

Наравно да Исус није син Алаха кад Алах не постоји.

У питању је мртво пустињско божанство, и било би добро да га се оканеш, јер је нездраво имати имагинарне пријатеље после 12-те године.
Pa, Alah je monoteistički koncept. To se prevodi sa "The God."

Da li si video ovu solidnu karakterizaciju Trampa koju je izveo Bill Maher

Inace, Berni verovatno nema nikakvu sansu da pobedi medju demokratama.

Razlog je sto demokrate imaju preko 500 superdelegata, ljudi koji imaju pravo glasa na demokratskoj konvenciji isto kao i ovi drzavni delegati za koje se kandidati sada bore, i i Superdelegati mogu da glasaju za koga hocu. Skoro svi oni su za Hilari, mislim da je samo 20-ak za Sandersa. Znaci, Hilari vec u pocetku ima prednost od 500 glasova.

Republikanci nemaju te Superdelegate (mozda ih imaju ali nesto minorno, ne znam), ali apsolutno postoji sansa da na republikanskoj konveniji zabrane Trumpu da se kandiduje, iako je dobio vecinu delegatskih glasova. Sad su neki poceli malo da suskaju oko toga, ali to bi bilo katastrofa, i pokopace sigurno svoje sanse za bilo kakvu pobedu u novembru, pa verovatno to nece da se desi.

Pa, Alah je monoteistički koncept. To se prevodi sa "The God."

Da li si video ovu solidnu karakterizaciju Trampa koju je izveo Bill Maher

Хеј, и ја себе могу да назовем "Адријана Лима", па ипак нисам то.

Зато није битно како нешто назовемо или преведемо, већ шта је то у суштини.

А суштина је... Па, да си заведен лажном сектом.

Inace, Berni verovatno nema nikakvu sansu da pobedi medju demokratama.

Razlog je sto demokrate imaju preko 500 superdelegata, ljudi koji imaju pravo glasa na demokratskoj konvenciji isto kao i ovi drzavni delegati za koje se kandidati sada bore, i i Superdelegati mogu da glasaju za koga hocu. Skoro svi oni su za Hilari, mislim da je samo 20-ak za Sandersa. Znaci, Hilari vec u pocetku ima prednost od 500 glasova.

Да, читао сам о тој недемократској тековини. Кажу суперделегати одлучују целу ствар и никоме не полажу рачуне.

Jos gluplja stvar od licnih uvreda republikanaca je demokratsko blebetanje o ekonomiji, ne lupaj.

Berni jeste ********* po mentalitetu, ti to ne znas sta znaci.

Hilari jeste korporativna kucka, ali odredjenih, uglavnom manjih korporacija. Inace, ona svuda i na svakom mestu pljuje po korporacijama, isto kao i Sanders, kao i svi levicari. Da, Soros je levicarski lik koji se svuda trti da drzava treba vise da ga oporezuje.
Ovi prvi deluju kao grupa seljaka dok drugi deluju uljudno.
Jedino sta sam video na toj debati jeste proseravanje u vezi Meksikanaca, oruzju i izbacivanje prljavstine o ostalim kandidatima.
Ni reci o ekonomiji ili bilo kojoj vaznijoj temi.

Druga stvar, smesna mi je prica oko zdravstva.

Dakle imas zagrizenog Amera republikanca koji deli misljenje sa vama da ne treba da bude nikakvog zdravstvenog programa za sire mase.
Kaze Amer, tu se drzava mesa uzimace procenat od plate, udarice porez jao kuku lele porez.
Glupavi Amer onda po defaultu nema nikakvo osiguranje i odrace ga ko macku ako mu se nesto desi, koliko puta cele porodice bankrotiraju zato sto su gle cuda troskovi lecenja u Murici najveci na svetu.

A ako hoce da ima osiguranje onda ima sto rangova i vrsta, znaci platis 100$ manje i imas besplatno namestanje zgloba ako iscasis rame ali osiguranje ne pokriva troskove ako uganes clanak (ovo ti je prosta banalizacija).
I tako glupi Amer misli kako drzavi ne placa zdravstvo, odnosno ne plati na mostu al ce da plati na cupriji ( i to hebeno papreno u desetinama hiljada dolara).

Besplatno zdravstvo se u osnovi zasniva na tome da svi malo odvoje i imaju sigurnost (nesto sto u Murici ima mnogo manje ljudi) i na tome da nece svakome trebati komplikovane i skupe terapije.

Al dobro vi ste podrzavaoci jednog destruktivnog sistema koji je odgovoran i za ovo sto se desava u Serbiji (Africke plate koju isplacuju strane firme) i ostatku sveta.

Glupavi Amer onda po defaultu nema nikakvo osiguranje i odrace ga ko macku ako mu se nesto desi, koliko puta cele porodice

Није ништа глупљи од неког Данца или било кога из земаља социјализоване медицине, већ је код њих једноставно друштвена кохезија нижа. Данац је задовољан својим огромним порезима јер највећи део иде другим Данцима. Американац не осећа да је сиротиња свих боја на било који смислен начин његова, и не жели да их финансира више него што мора ради очувања социјалног мира.

Ovi prvi deluju kao grupa seljaka dok drugi deluju uljudno.
Jedino sta sam video na toj debati jeste proseravanje u vezi Meksikanaca, oruzju i izbacivanje prljavstine o ostalim kandidatima.
Ni reci o ekonomiji ili bilo kojoj vaznijoj temi.

Druga stvar, smesna mi je prica oko zdravstva.

Dakle imas zagrizenog Amera republikanca koji deli misljenje sa vama da ne treba da bude nikakvog zdravstvenog programa za sire mase.
Kaze Amer, tu se drzava mesa uzimace procenat od plate, udarice porez jao kuku lele porez.
Glupavi Amer onda po defaultu nema nikakvo osiguranje i odrace ga ko macku ako mu se nesto desi, koliko puta cele porodice bankrotiraju zato sto su gle cuda troskovi lecenja u Murici najveci na svetu.

A ako hoce da ima osiguranje onda ima sto rangova i vrsta, znaci platis 100$ manje i imas besplatno namestanje zgloba ako iscasis rame ali osiguranje ne pokriva troskove ako uganes clanak (ovo ti je prosta banalizacija).
I tako glupi Amer misli kako drzavi ne placa zdravstvo, odnosno ne plati na mostu al ce da plati na cupriji ( i to hebeno papreno u desetinama hiljada dolara).

Besplatno zdravstvo se u osnovi zasniva na tome da svi malo odvoje i imaju sigurnost (nesto sto u Murici ima mnogo manje ljudi) i na tome da nece svakome trebati komplikovane i skupe terapije.

Al dobro vi ste podrzavaoci jednog destruktivnog sistema koji je odgovoran i za ovo sto se desava u Serbiji (Africke plate koju isplacuju strane firme) i ostatku sveta.

Republikanski kandidati moraju medjusobno da se izbore, jer je republikanskim glasacima karakter kandidata mnogo bitan. I jer je Trump takav kakav jeste, i ubedljivo vodi, i morali su da se vredjaju, tj. Rubiu su rekli celnici stranke da mora da krene ostro prema Trumpu, da mu je to poslednja sansa, i zato je ta debata koju si gledao izgledala tako seljacki. I jer u samoj republikanskoj stranci ima mnogo vise ideja i struja, i medjusobno se svi oni bore.

To o zagrizenom Ameru koji misli da ne treba da bude zdravstvenog programa za sire mase pricaj na nekim komunjarskim temama, ne smaraj ovde. Inace, sam Trump je rekao u toj debati da ne bi dozvolio da bolesni ljudi ne mogu da se lece,Trump ima potpuno levicarsko vidjenje zdravstvenog sistema. Jedino po cemu se razlikuje od mafijasa levicara je po tome sto ne bi dozvolio da odredjene osiguravajuce firme imaju monopole po drzavama, vec bi dozvolio vecu konkurenciju.

Sto se tice o glupavom Ameru i zdravstvenom osiguranju- Ahahahahahahahahhahhahahhahahahahah, cekaj da se prvo valjam na podu od smeha :hahaha: Opet, svoje komunjarsko vidjenje zdravstvenog sistema ostavi za komunjarske teme.

Ono na cemu se zasniva 'besplatno zdravstvo' vidis u Srbiji. I ne, te retard price o drzavnom zdravstvu u EU sluze da bi se vi retardi nalozili na to. Ono je svuda uzas, a negde i gore od toga.

Poslednja izmena:
Није ништа глупљи од неког Данца или било кога из земаља социјализоване медицине, већ је код њих једноставно друштвена кохезија нижа. Данац је задовољан својим огромним порезима јер највећи део иде другим Данцима. Американац не осећа да је сиротиња свих боја на било који смислен начин његова, и не жели да их финансира више него што мора ради очувања социјалног мира.

Iskreno mi puca kura*c ali vise volim sistem na koji mogu da se oslonim ako se nesto desi nego onaj gde ce da se bankrotira.
Nazovi to komunizmom ili kako hoces ali tako je.

Gde je belac tu je najverovatnije dobro, gde je obojeni tu najverovatnije nije.

Back