Izbori u Hrvatskoj 2024.

Naime, u Hrvatskoj manjine imaju "običaj" da se ne petljaju u volju većine građana, nego se priklone najjačoj listi. I kad su manjine jezičac na vagi, preko sudjelovanja u vladi guraju svoje manjinske interese.
Dobra analiza, ovaj dio je najbitniji korisnicima Krstarice, predstavnici hrvatskih Srba jednako koaliraju i sa lijevom i sa desnom vlasti u Hrvatskoj. Toliko o Ustašiji.

Ne znam zasto? Ali su uveli neradni dan. Sto nije neizvodljivo i kod nas. Ja sam da svi izbori budu u 1danu.
Milanovic odlučuje koji dan će biti izbori. Kako HDZ ima najviše članova koji ce svakako izaci na izbore, svim osim HDZu paše što veća izlaznost. Izlaznost je veća ako je radni dan koji zbog izbora postaje neradni, nego ako su u nedjelju izbori, jer je nedjelja dan za obitelj, izlete, crkvu šta već.

Raspad DP-a

Radić izgubio DP od Penave. Bartulica izašao iz stranke, Bujanec objavio osmrtnicu​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...2594700.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

Predviđao sam da će se raspasti prije idućih izbora za 4 godine, ali to se desilo puno prije. Pa sad bi moglo biti svašta, možda čak i pad vlade.

Veoma pametan potez Plenkovića sa podizanjem plaća svim političarima i zastupnicima u Saboru. Kao da je znao da će se ovo desiti, a možda je i kumovao ovome. Uglavnom, malo je vjerojatno da će zastupnici u Saboru glasati protiv Vlade (jer nema garancije da bi bili ponovno izabrani u Sabor), a time bi izgubili i velike plaće, ali sve je moguće. Uglavnom, moglo bi biti zanimljivo!

Raspad DP-a

Radić izgubio DP od Penave. Bartulica izašao iz stranke, Bujanec objavio osmrtnicu​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...2594700.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

Predviđao sam da će se raspasti prije idućih izbora za 4 godine, ali to se desilo puno prije. Pa sad bi moglo biti svašta, možda čak i pad vlade.

Veoma pametan potez Plenkovića sa podizanjem plaća svim političarima i zastupnicima u Saboru. Kao da je znao da će se ovo desiti, a možda je i kumovao ovome. Uglavnom, malo je vjerojatno da će zastupnici u Saboru glasati protiv Vlade (jer nema garancije da bi bili ponovno izabrani u Sabor), a time bi izgubili i velike plaće, ali sve je moguće. Uglavnom, moglo bi biti zanimljivo!
Šta bude bit će . Najmanje utjecaja ima narod , sto je najbitnije .svaka mala nepravilnost u bolesti tako i u politici se mora sagledavati iz samoga korijena . Najgore sto su korijeni zaštićeni kao lički medvjedi pa se tu bas ništa nemoze previše Napravit ( nažalost ).

Back