Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a, iz cijeg je sinjela izasla...
Odlican intervju Milatovica. Posebno je zanimljivo sto je nagovestio mogucnost "relaksiranja" pitanja dvojnog drzavljanstva. Ovo je smer u kojem ES treba da ide, a ne da ratuje i sa DF-om i sa UROm i sa Demokratama. Treba popraviti odnose (sa njihove strane) sa DF-om jer su upuceni jedni na druge.https://borba.me/milatovic-u-slobod...asati-djukanovica-za-mene-df-i-dps-nisu-isto/
Milatović u SLOBODNOJ ZONI: Ako ne uđem u drugi krug, neću glasati Đukanovića, za mene DF i DPS nisu isto!
Milatovic je za dogovor, za razliku od Lazojka Spajica kojeg biju kompleksi jer ga je Medojevic prosuo i iskopao sav prljav ves o njemu koji je na kraju ispao istina.Odlican intervju Milatovica. Posebno je zanimljivo sto je nagovestio mogucnost "relaksiranja" pitanja dvojnog drzavljanstva. Ovo je smer u kojem ES treba da ide, a ne da ratuje i sa DF-om i sa UROm i sa Demokratama. Treba popraviti odnose (sa njihove strane) sa DF-om jer su upuceni jedni na druge.
a sto je pukao Rosi ovako?Dragan Rosandic Rosi. Posrao se u Milove kuckice.
ТО НИСАМ ЈА, НЕГО КО
Понављам последњи пут понављачима - ђе смо тренутно сад!
Дакле,
УРА + СНП + ДФ = ДПС!
Ту треба додати још и Бошњачку странку, СДП, СД, дио Албанаца... То је све једна фамилија - они су формирали Дританову мањинску владу, уз подршку ДПС-а, и обећали шефу прслог режима нови предсједнички мандат!
У овој прљавој работи учествује и мандатарска Овца из Бара (није мерино овца са квалитетним руном), која је изнајмила своје име на шест мјесеци, да нас зајебавају 15 индијанаца из Владе, а сад очекује награду у виду пласта квалитетног сијена!
Напомињем, у овој превари нису учествовале Демократе, Даниловић и Милачић Прашчевић! Због тога је и смијењен Алеха са мјеста предсједника Парламента! Нажалост, Демократе су стале на пола пута и, након што су обурдали преварантску Владу, нису обурдали и лажну предсједницу Парламента - а што нам је дошло на наплату свима ових дана! Једноставно, то мјесто се ни по коју цијену не оставља завјереницима и издајницима!
Даниловић солира, јер ови из ДФ-а не могу да му опросте што их је напустио и отишао са Овцом у Демос, а Милачић Прашчевић је остварио сан - након што су милицајци закључали све марице, па није могао више да ускаче у њих, уфуњао се у Парламент!
Нису овдје уопште више битне партије - оне су и иначе лагери шишњара и клошара, талога, полтрона, улизица, незналица... Овдје је у питању ВЕЛЕИЗДАЈА и голи опстанак народа и земље! А ни сиво небо изнад Београда ништа добро не обећава! Ово је један од најдраматичнијих историјских тренутака овог народа - а на сцени су велеиздајници!
У Говнарима 1 и Говнарима 2, најавио сам овај епилог - који се и збио прексиноћ, када је овај са десног билборда, овај лажни Србин, професионални Србин и лажни лидерчић Срба, и званично, пред тв камерама просуо канту гована себи на главу! Срећом, говна су остала само по њему и тв студију, јер, као што рекох, он са српским народом нема никакве везе!
Него ко
Ако вам још увијек није јасно, зашто смо ту ђе смо, а то је ниђе - одговор вам је на овим билбордима! Овај лијево је креатор овог злочина против народа и државе, а овај десно је његов најбољи шегрт, који је учествовао у свим преварама и издајама у последњих 20 година - од кад му је овај лијево, уз помоћ УДБЕ, предао Српску народну странку у чувеном "Шрафцигер пучу 2003", коју је отео од др Божидара Бојовића, јер није могао да га контролише!
Овај лијево наступа под слоганом "он, него ко", а овај други "то нисам ја"! Види се да им је ове кретенске слогане радила иста маркетиншка агенција! Тако, код овог првог, на свако питање добијамо типски одговор - он, него ко!
Нпр. ко је највећи лопов у Монтенегру, кликнете на дугме и излази одговор - он, него ко!
Ко је највећи лажов у Монтенегру, ко је највећи велеиздајник, ко је највећа штеточина, ко је оглодао Монтенегро до коске.... само кликнеш на дугме и излази - он, него ко!
То нисам ја
Исто је и код овог другог! И код њега, на свако питање добијаш исти одговор, кликнеш и - то нисам ја!
Дакле, овај десно фотошопиране блентаве фаце и жутог усраног репа - и традиционалну тробојку је оскрнавио, не случајно, јер се он већ лагано удаљава од тробојке и окреће према жутој каки боји на сопственом репу!
Након што се цијело вече извињавао белведерцима и "комитама", уследио је делиријум - рече да навија за некакве "лавице", што играју неки безвезни шесторазредни спорт у зељенијем униформама и скиче "Eviva, eviva Montenegro"!? Каже, и он ће убудуће да "евивава" овај фашистички италијански поклич!
Ово просипање канте гована по сопственој глави донијело му је на Цетињу тачно три гласа, а сваки честити Србин је пљунуо у телевизор! Исто је урадио и крајем 2008, три мјесеца пред изборе, кад је изненада промијенио име Српске народне странке у Нову, јер му је ово "Српска" постало ретроградно - тада је овај лијево закључио да је много Српској народној странци 12 посланика, па је овај десно морао извести неку диверзију како би је, на изборима, свео на 8 прихватљивих посланика!
Годинама је овај десно, жутог усраног репа, олајавао честите људе и часне Србе који га нису бендали два одсто, шаптачком пропагандом од Подгорице до Београда - онај је Удбаш, онај је шпијун, онај је доушник... Па, тако и мене, иако сам му мршнуо шефа, овог лијево, још 1996, од када сам и званично - државни непријатељ! Зато сам га и чекао, чекао, чекао, јер знам да ће надоћи - да дође дан кад ће донијети канту гована да проспе себи на главу!
А да ово уопште није исхитрено, већ одавно испланиран потез доношења пуне канте гована у тв студио - најбољи доказ је то што му је коначно успјело да угаси Српску ТВ, прије четири мјесеца! Пуних десет година се шуњао око Српске ТВ, прве и једине професионалне и независне телевизије у историји Црне Горе, и ево, коначно се ушуњао! Сад ће и од ње направити смеће, као што је направио и од Прве ТВ...
Срећом, на семафору је црвено свијетло!?
![]()
![]()
Mozda zato sto se polio kofom govana u najgledanijoj emisiji.a sto je pukao Rosi ovako?
Sto ga je Andrija iznervirao?
Dragan Rosandic Rosi. Posrao se u Milove kuckice.
(objavu prenosim integralno)
ТО НИСАМ ЈА, НЕГО КО
Понављам последњи пут понављачима - ђе смо тренутно сад!
Дакле,
УРА + СНП + ДФ = ДПС!
Ту треба додати још и Бошњачку странку, СДП, СД, дио Албанаца... То је све једна фамилија - они су формирали Дританову мањинску владу, уз подршку ДПС-а, и обећали шефу прслог режима нови предсједнички мандат!
У овој прљавој работи учествује и мандатарска Овца из Бара (није мерино овца са квалитетним руном), која је изнајмила своје име на шест мјесеци, да нас зајебавају 15 индијанаца из Владе, а сад очекује награду у виду пласта квалитетног сијена!
Напомињем, у овој превари нису учествовале Демократе, Даниловић и Милачић Прашчевић! Због тога је и смијењен Алеха са мјеста предсједника Парламента! Нажалост, Демократе су стале на пола пута и, након што су обурдали преварантску Владу, нису обурдали и лажну предсједницу Парламента - а што нам је дошло на наплату свима ових дана! Једноставно, то мјесто се ни по коју цијену не оставља завјереницима и издајницима!
Даниловић солира, јер ови из ДФ-а не могу да му опросте што их је напустио и отишао са Овцом у Демос, а Милачић Прашчевић је остварио сан - након што су милицајци закључали све марице, па није могао више да ускаче у њих, уфуњао се у Парламент!
Нису овдје уопште више битне партије - оне су и иначе лагери шишњара и клошара, талога, полтрона, улизица, незналица... Овдје је у питању ВЕЛЕИЗДАЈА и голи опстанак народа и земље! А ни сиво небо изнад Београда ништа добро не обећава! Ово је један од најдраматичнијих историјских тренутака овог народа - а на сцени су велеиздајници!
У Говнарима 1 и Говнарима 2, најавио сам овај епилог - који се и збио прексиноћ, када је овај са десног билборда, овај лажни Србин, професионални Србин и лажни лидерчић Срба, и званично, пред тв камерама просуо канту гована себи на главу! Срећом, говна су остала само по њему и тв студију, јер, као што рекох, он са српским народом нема никакве везе!
Него ко
Ако вам још увијек није јасно, зашто смо ту ђе смо, а то је ниђе - одговор вам је на овим билбордима! Овај лијево је креатор овог злочина против народа и државе, а овај десно је његов најбољи шегрт, који је учествовао у свим преварама и издајама у последњих 20 година - од кад му је овај лијево, уз помоћ УДБЕ, предао Српску народну странку у чувеном "Шрафцигер пучу 2003", коју је отео од др Божидара Бојовића, јер није могао да га контролише!
Овај лијево наступа под слоганом "он, него ко", а овај други "то нисам ја"! Види се да им је ове кретенске слогане радила иста маркетиншка агенција! Тако, код овог првог, на свако питање добијамо типски одговор - он, него ко!
Нпр. ко је највећи лопов у Монтенегру, кликнете на дугме и излази одговор - он, него ко!
Ко је највећи лажов у Монтенегру, ко је највећи велеиздајник, ко је највећа штеточина, ко је оглодао Монтенегро до коске.... само кликнеш на дугме и излази - он, него ко!
То нисам ја
Исто је и код овог другог! И код њега, на свако питање добијаш исти одговор, кликнеш и - то нисам ја!
Дакле, овај десно фотошопиране блентаве фаце и жутог усраног репа - и традиционалну тробојку је оскрнавио, не случајно, јер се он већ лагано удаљава од тробојке и окреће према жутој каки боји на сопственом репу!
Након што се цијело вече извињавао белведерцима и "комитама", уследио је делиријум - рече да навија за некакве "лавице", што играју неки безвезни шесторазредни спорт у зељенијем униформама и скиче "Eviva, eviva Montenegro"!? Каже, и он ће убудуће да "евивава" овај фашистички италијански поклич!
Ово просипање канте гована по сопственој глави донијело му је на Цетињу тачно три гласа, а сваки честити Србин је пљунуо у телевизор! Исто је урадио и крајем 2008, три мјесеца пред изборе, кад је изненада промијенио име Српске народне странке у Нову, јер му је ово "Српска" постало ретроградно - тада је овај лијево закључио да је много Српској народној странци 12 посланика, па је овај десно морао извести неку диверзију како би је, на изборима, свео на 8 прихватљивих посланика!
Годинама је овај десно, жутог усраног репа, олајавао честите људе и часне Србе који га нису бендали два одсто, шаптачком пропагандом од Подгорице до Београда - онај је Удбаш, онај је шпијун, онај је доушник... Па, тако и мене, иако сам му мршнуо шефа, овог лијево, још 1996, од када сам и званично - државни непријатељ! Зато сам га и чекао, чекао, чекао, јер знам да ће надоћи - да дође дан кад ће донијети канту гована да проспе себи на главу!
А да ово уопште није исхитрено, већ одавно испланиран потез доношења пуне канте гована у тв студио - најбољи доказ је то што му је коначно успјело да угаси Српску ТВ, прије четири мјесеца! Пуних десет година се шуњао око Српске ТВ, прве и једине професионалне и независне телевизије у историји Црне Горе, и ево, коначно се ушуњао! Сад ће и од ње направити смеће, као што је направио и од Прве ТВ...
Срећом, на семафору је црвено свијетло!?
![]()
![]()
Tad je posejana klica komitaštva ,Nista nije bilo pravedno niti istinsko 1918. g. Nepravedno zbacena s prijestola srpska dinastija Petrovic, a uz to formirala se neka nakaradna lazna tvorevina SHS i Jugoslavija, mutantska drzava koja sa Srpstvom nema veze....
Šta mu fali?Guslar je štetan za srpske nacionalne interese, a ti si ovakav koristan do moga...
Ne trtljaj!Nista nije bilo pravedno niti istinsko 1918. g. Nepravedno zbacena s prijestola srpska dinastija Petrovic, a uz to formirala se neka nakaradna lazna tvorevina SHS i Jugoslavija, mutantska drzava koja sa Srpstvom nema veze....
Ma da je nacionalni identitet bio snazno razvijen takve stvari ne bi bile bitne. Pa Garibaldi je isao od zemlje do zemlje i obarao lokalne dinastije da bi ujedinio Italiju. I ko danas to spominje od naroda u Napulju recimo. Sta vise, najveci italijanski nacionalisti su upravo iz tog regiona iako im je svrgnuta dinastija iz vremena Dve Sicilije. I to jos pricamo o regiji koja je dugo bila pod spanskim uticajem i kontrolom kao i regiji sa totalno drugacijim jezikom od standardnom italijanskog. Danas je Italija republika pa tako nesto ima jos manji znacaj. Da ne pricamo o Bizmarku koji je ujedinio desetine nemackih drzava u jednu.Tad je posejana klica komitaštva ,
Na pogrfešan način je sporvedno uijedinjenje .
Crna Gora mora prvo da sazri kao demokratsko i gradjansko drustvo da bi se prvo razumela potreba za ustavnim promenama i prilagodjavanja Ustava gradjanskom konceptu drzave. Sve je to na dugom stapu jer ne vidim kako to moze da se desi u visoko polarizovanom drustvu gde ultradesnicari osvjajau 45% + glasova. Ja za sada ne vidim teoretske sanse da iko moze prosecnom Cetasu da objasni da nije uredu da svojim komsijama i rodjacima napada manastire, proganja svestenstvo, psuje srpsku majku i priziva traktore. Pominjem Cetase kao najekstremnije medju ekstremistima ali isto vazi naravno za sve Milogorce tj. "Milo kralju" spodobe.
Ma da je nacionalni identitet bio snazno razvijen takve stvari ne bi bile bitne. Pa Garibaldi je isao od zemlje do zemlje i obarao lokalne dinastije da bi ujedinio Italiju. I ko danas to spominje od naroda u Napulju recimo. Sta vise, najveci italijanski nacionalisti su upravo iz tog regiona iako im je svrgnuta dinastija iz vremena Dve Sicilije. I to jos pricamo o regiji koja je dugo bila pod spanskim uticajem i kontrolom kao i regiji sa totalno drugacijim jezikom od standardnom italijanskog. Danas je Italija republika pa tako nesto ima jos manji znacaj. Da ne pricamo o Bizmarku koji je ujedinio desetine nemackih drzava u jednu.
Bila je do juce, a sada ta vecina predstavlja mozda 55-60% populacije. I dalje imas 40-45% ekstremista koji bi te sutra bacali u jame da mogu. Pa zar je to normalno, to moze lako da postane 51% i eto opet prizivanja Oluje. Zar je normalno da jedno drustvo mora konstantno da zivi u strahu od povratka takve politike? Od 193 clanice UN Crna Gora ti je do nedavno bila u top 5 antisrpskih drzava pa ti vidiCG ipak vecinski nije antisrpska.
.
I pre toga pokrajine su mu bile ustrojne prema strima AU porajinama ,.Sta je netacno u videu. Stovrili su hrvatsku banovinu, temelj NDH!!
Kralj je bio žrtva svoje megalomanije .Udbina ne udbina.
Ja da sam kralj pobjednicke vojske, da sam Srbija, prvo bi napravio Srbiju i odredio joj granice.
Naravno prosirio dokle god mogu imajuci u vidu da sam sila pobjednik, kojoj su obecane teritorije.
E onda bi vidio sta cu sa ovima ostalima.