ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 35.796
Što onda ljudi kupuju stanove i studiraju u BG?
Jer je nama jeftino:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što onda ljudi kupuju stanove i studiraju u BG?
Pa verovatno je tadašnja vlast verovala Milu tj da je samo bio problem u Slobi .Srbija je u vreme Tadica prilicno zapostavila Srbe u CG i generalno CG. Jednostavno Srbija je prezalila CG jos tamo negde 2000. Djindjic ne znam ni da li je pominjao CG. Stavise prostao je da unistei SRJ i pretvori je u SCG samo da bi Kostunica ostao bez fotelje.
Kad je CG 2006 odrzavala referendum BG nije rekao ni A. Da kazem, da u Srbiji nismo ni znali sta ce biti i bilo nam je svejedno stagod da bude. Cak i sama odluka CG da postane nezavisno primljena je u BG sasvim ravnodusno. A bilo je onih koji su to jedva i docekali.
Vrlo kratkovida politika.
Posle kako je Milo krenuo da progoni Srbe i ubostvo Duska Jovanovica sve je to bilo u Srbiji propraceno sa - A?!
A kad smo culi da tamo ima nekih 30% Srba i da vecina govori srpski bilo je cek cek da vidimo.
Pa verovatno je tadašnja vlast verovala Milu tj da je samo bio problem u Slobi .
Jok.Ima Srba na Cetinju naravno da ima.
Jeste leglo montenegrina. Ali CG su generalno labilni i moze CT sutra da bude Srpsko a Pljevlja montenegrinska.
Sve je moguce u drzavi Crnoj Gori.
Je pričao "ne mrzmio mi Srbiju ali Sloba je kirv ka d on doe sve će da cvate"- .
Je pričao "ne mrzmio mi Srbiju ali Sloba je kirv ka d on doe sve će da cvate"- .
Ne želim da ulazim u to koliko su ove brojke tačne, ali podatke u ovom slučaju treba uzimati sa rezervom, jer prosečna plata nije isto što i plata prosečnog čoveka.
Pitaj Crnogorce i manjine koji ih se groze.Šta je po tebi to toliko ekstrmno u DF-u ?
Pitaj Crnogorce i manjine koji ih se groze.
Pitaj Crnogorce i manjine koji ih se groze.
Pa za Crnogorce i manjine je DF ekstreman. Zato su i ublažili retoriku da bi njih privukli.
Jel tako odgovaraš nekom i kad te pita: "kako je bilo na poslu danas?", a tvoj odgovor je onda: "idi pitaj moje kolege kako je bilo."
Pitao te sagovornik nešto, a ti mu kažeš idi pitaj drugog. Bravo care!![]()
Ne želim da ulazim u to koliko su ove brojke tačne, ali podatke u ovom slučaju treba uzimati sa rezervom, jer prosečna plata nije isto što i plata prosečnog čoveka.
Crna Gora je mala država, sa malim brojem stanovnika,a za svoju veličinu ima previše državnih službenika, direktora, menadžera, upravnika koji imaju platu i više hiljada evra, pa time lažno napumpavaju prosek plate u Crnoj Gori što na 650 000 stanovnika i nije preterano teško.
Branja te pitao šta je po tebi ekstremno u DF-u,da bi mu ti rekao da treba da pita manjine i Crnogorce.Pa za Crnogorce i manjine je DF ekstreman. Zato su i ublažili retoriku da bi njih privukli.