Izbori u Crnoj Gori 2023. (Politička situacija u CG 2)

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Ukupno glasova
    62
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni čudo ipak je u anketi glsao za tehnomenadžere .
Srbi bi po njemu trebali svima da glade .

Branjina vizija za Srbiju:

327725110_656262542936259_8176557489189933903_n.jpg

E sad, ne bih rek'o.
Ko bi ga glasao i zbog čega? Na svim istraživanjima na kojima se PzP prikazan kao posebna opcija imaju neku minornu podršku, na nivou statističke greške.
Parazitiraju na račun srpskih glasova.
Zamisli PzP ima isto poslanika koliko SDP i SD zajedno i više od URA-e.
Da su Mandić i Knežević pametni i da otkače Medojevića. Već time bi privukli neke glasače.

Sekta .

To je bilo povodom onog antizakona o slobodi veroispovesti .

Muslimani koketiraju s Harmijom pa im niko a ne kaže .

U čemu ?
Jel u tome što traže prava za Srbe ?

Njih vređaju da su posrbice .

Šta je šoše u tome biti suverenista ?
To da li je CPC sekta i NVO je sporedna stvar. Bitna stvar je da ima svoje sledbenike i vernike koji na SPC gledaju kao na stranu, okupatorsku Crkvu sa sedištem u drugoj državi koja je prisvojila crnogorske crkve i manastire koje su njihovi preci gradili i branili.

Ko bi ga glasao i zbog čega? Na svim istraživanjima na kojima se PzP prikazan kao posebna opcija imaju neku minornu podršku, na nivou statističke greške.
Parazitiraju na račun srpskih glasova.
Zamisli PzP ima isto poslanika koliko SDP i SD zajedno i više od URA-e.
Da su Mandić i Knežević pametni i da otkače Medojevića. Već time bi privukli neke glasače.

ovi CG od kad su se odvojili od Srba nastavili da se odvajaju i sami od sebe.

Lud narod.

Bitna stvar je da ima svoje sledbenike i vernike koji na SPC gledaju kao na stranu, okupatorsku Crkvu sa sedištem u drugoj državi koja je prisvojila crnogorske crkve i manastire koje su njihovi preci gradili i branili.
Pa šta ako oni tako gledaju? Njihov problem, mi tu ne možemo da učinimo ništa za njih.

Bila ES danas u Berane. Rukovah se sa Milatovicem i pozeljeh srecu.

Medjutim iznenadilo me, mislio sam da je Milatovic znatno nizi rastom, a kad stadoh pored njega on skoro kao ja, znaci 188cm.

Bioskopska hala je bila puna, nije imalo mjesta pa su mnogi stojali. Tacnije vise nas je stojalo nego sedelo. A ispred je bilo i onih koji nisu ni mogli da udju.

U ES boga mi imase lijepih djevojaka, a najljepsa bi jedna sto je bila sa ministarkom Injac. Cak popricah sa ministarkom i sa njom, dal joj je cerka ne znam, volio bi da jeste. Olivera Injac je jedno gospoce mogu vam rec.

ES je kroz Vasojevice vodio ministar Stijovic, ljudska gromada i velicina, za ciju su interpelaciju glasali DF i DPS, sto je jedan od sramnijih poteza DF-a, a bilo ih je mnogo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back