Branja m
Iskusan
- Poruka
- 5.997
Eto Kravate su tačno takve , pa imaju manju podršku od DF-a .To je ono što odbija ostale od DF-a i što im ograničava glasački potencijal.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto Kravate su tačno takve , pa imaju manju podršku od DF-a .To je ono što odbija ostale od DF-a i što im ograničava glasački potencijal.
Nije ni čudo ipak je u anketi glsao za tehnomenadžere .E ovo je odgovor. Poštujem tvoje mišljenje, ali po mom ništa od navedenog nije ekstremno. Možda deo tih stvari nije prikladan, ali ja to ne bih nazvao ekstremnim.
Nije ni čudo ipak je u anketi glsao za tehnomenadžere .
Srbi bi po njemu trebali svima da glade .
Moje je kao cg glasac da sudim cg politicarima. Vecinska cg je davno dala svoj sud o njima.
Za Meda niko ne glasa.Ma sa tim se slažem. Samo ja te stvari ne smatram kroz ekstremne.
Manjinama i Crnogorskim nacionalistima (imaj na umu da deo umerenih Crnogoraca glasa za Medu) ne odgovara program i ciljevi DFa. I to je skroz legitiman razlog.
E sad, ne bih rek'o.Za Meda niko ne glasa.
Ko bi ga glasao i zbog čega? Na svim istraživanjima na kojima se PzP prikazan kao posebna opcija imaju neku minornu podršku, na nivou statističke greške.E sad, ne bih rek'o.
To da li je CPC sekta i NVO je sporedna stvar. Bitna stvar je da ima svoje sledbenike i vernike koji na SPC gledaju kao na stranu, okupatorsku Crkvu sa sedištem u drugoj državi koja je prisvojila crnogorske crkve i manastire koje su njihovi preci gradili i branili.Sekta .
To je bilo povodom onog antizakona o slobodi veroispovesti .
Muslimani koketiraju s Harmijom pa im niko a ne kaže .
U čemu ?
Jel u tome što traže prava za Srbe ?
Njih vređaju da su posrbice .
Šta je šoše u tome biti suverenista ?
Super. Trebao je onda Medojević da bude kandidat za predsednika jer je 2006. osvojio 45 000 glasova.E sad, ne bih rek'o.
2006. osvojili 45 hilj. glasova
Ko bi ga glasao i zbog čega? Na svim istraživanjima na kojima se PzP prikazan kao posebna opcija imaju neku minornu podršku, na nivou statističke greške.
Parazitiraju na račun srpskih glasova.
Zamisli PzP ima isto poslanika koliko SDP i SD zajedno i više od URA-e.
Da su Mandić i Knežević pametni i da otkače Medojevića. Već time bi privukli neke glasače.
Pa šta ako oni tako gledaju? Njihov problem, mi tu ne možemo da učinimo ništa za njih.Bitna stvar je da ima svoje sledbenike i vernike koji na SPC gledaju kao na stranu, okupatorsku Crkvu sa sedištem u drugoj državi koja je prisvojila crnogorske crkve i manastire koje su njihovi preci gradili i branili.
Ne pratiš raspravu druže.Pa šta ako oni tako gledaju? Njihov problem, mi tu ne možemo da učinimo ništa za njih.
Mandic se zali kako u Tuzima nije vidio ni jednu crnogorskui zastavu, oce drzavu da mu ponesu!Na skupu u Tuzima pristalice Nika Đeljošaja mašu albanskim i OVK zastavama i kartama Velike Albanije, dok se Mandić u isto vreme odriče trobojke kako bi bio prihvatljiviji drugima.
Ali bitno da ti je samo DF ekstrman .Na skupu u Tuzima pristalice Nika Đeljošaja mašu albanskim i OVK zastavama i kartama Velike Albanije, dok se Mandić u isto vreme odriče trobojke kako bi bio prihvatljiviji drugima.
Nemate problemada je Albancima matica u Tirani ali imate problema da jematica Srbama u Beogradu ,Mandic se zali kako u Tuzima nije vidio ni jednu crnogorskui zastavu, oce drzavu da mu ponesu!
Imamo, zato sto Mandic kaze da nije matica Srbima u Beogradu, nego u Crnoj Gori.Nemate problemada je Albancima matica u Tirani ali imate problema da jematica Srbama u Beogradu ,
Jedva si čekao da tako nešto izjavi pa bilo to i taktički .Imamo, zato sto Mandic kaze da nije matica Srbima u Beogradu, nego u Crnoj Gori.
Samo slusamo "svog lidera".
Jesil ti Ajatlah ?
Ne nego znam kakva je to skuba od covjeka i nista roba. A znam i kakva su smecad koja ga podrzavaju. Kad Krivokapic kaze da je matica Crna Gora, onda vam to nije takticki. A kad kaze Mandic, onda jeste. Obicni ste koritari i poltroni Mandica i Vucica.Jedva si čekao da tako nešto izjavi pa bilo to i taktički .