Izbori u Crnoj Gori 2023. (Politička situacija u CG 2)

Koju opciju podržavate na političkoj sceni u Crnoj Gori?

• Ukupno glasova
    62
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da Albance generalno zabole da li će predsednik Crne Gore biti Đukanović ili Mandić. Oni guraju neku svoju priču i ne bi me čudilo da većina i apstinira od ovih izbora. DPS je opozicija i u Ulcinju i u Tuzima.
Sećam se da sam gledao neku reportažu na Jutjubu o referendumu u Crnoj Gori početkom 90ih za opstanak u zajednici sa Srbijom, pa su pitali nekog Albanca za mišljenje. Rekao je da njega to ne zanima, da on samo želi da se opštine sa albanskom većinom pripoje Albaniji.

Mada Medojević jeste psihički propao. Šteta. Očekivao sam od njega mnogo veće stvari.
PzP je mogao biti naslednik LSCG-a, a oni doveli sebe da moraju da prose i parazitiraju na račun dve srpske stranke.

Ima jedan forumaš na Forum HR. Godinama je hvalio Medojevića, hvalio se da mu i familiju lično znade. Pričao kako jo iskreni crnogorski patriota, krstio familiju u CPC kad niko nije i da će se vremenom pokazati kao najveći crnogorski nacionalista od svih. Kleo se, ono, da bi pre očekivao da crkne nego da se nešto drugačije ispostavi, a povremeni ti neki sastanci sa opozicijom kao npr. u vreme ustavnih pregovora, to mora malo radi Srba, pre nego što ih preobrati definitivno u Montenegrine.

Ne znam šta je sa njim sada. Nick mu je bio Armadillo.

332189545_1137342026932720_8202276756321681855_n.jpg

Od trobojke na finalnom DF skupu ostali samo dugmici. Koje su to prevare.
Zajednica do Tokija!

Kakvo dugmići?

Dobar spot. Montefasisti se loze na ovo te mislim da ce spot imati dobru prolaznost kod njih. Ovo je oprobana receptura DPS-a. Spominji 90te, spominji referendum i sve ono sto je bilo pre 20,30 godina.

Realno, spotovi malo koga ubede o tu je više cilj da agencije operu brdo para (usluga je dosta glupa, a nenormalno precenjena) i cilj je samo da se ne obrukaš.

334675976_776485410564877_3475177415090410346_n.jpg

Šanse za pobjedom 0%, al ja sam tu svakako samo da uzmem pare za kampanju, ako pritom uzmem i koji glas DF-u, što da ne, ne bi mi bio prvi put. Ja zadovoljan, ANB zadovoljan, ambasade zadaovoljne. Studio.

Pa gle sad...ako bi kojim slučajem okinuo dovoljno da izbaci Mandića dovoljno da Milatović upadne, to bi bio uspešno obavljen zadatak.

329015731_1390784255005175_4694282172223354331_n.jpg

Ono što je ovdje već viđeno je njegov magistarski kao njegov diplomski, a njegov diplomski kao dio tuđih knjiga. E sad taj lik koji se lažno predstavlja kao magistar bazira kampanju na svom poštenju, ae drueže to što možda nisi direktno negdje ukrao pare nije ni Milo, no je namještao poslove svoijma iz partije kao i ti, a da pritom nije imao kompleks da plagira da bi lažno stekao akademska zvanja. Ugledaj se na svoje bivše šefove iz SNP, onaj Joković nije završio fakultet i ne glumi da jeste, ne mora svako ni da ga završi, em je previše visokoškolaca, em visoko školstvo QRCA ne valja u CG, a kako će i valjat kad ne može jedan pišljivi plagijat da otkrije, a i kad ga drugi otkriju ne umije da procesuira.

Je li može neko da mi objasni šta znači "plagirano manje od četvrtine rada, dakle OK"?

Ko bi ga glasao i zbog čega? Na svim istraživanjima na kojima se PzP prikazan kao posebna opcija imaju neku minornu podršku, na nivou statističke greške.
Parazitiraju na račun srpskih glasova.
Zamisli PzP ima isto poslanika koliko SDP i SD zajedno i više od URA-e.
Da su Mandić i Knežević pametni i da otkače Medojevića. Već time bi privukli neke glasače.

Ma ne verujem da bi privukli. Svi znaju da je Medo niko i ništa.

On je frontu potreban da ne održava imidž srpske nacionalne opcije. Plus Medo ne podnosi Vučića, sarađuje sa opozicijom u Srbiji, redovno dolazi na proteste (bio je i na 1 od 5 miliona) pa je potreban Frontu i radi toga.

Bahati sin policajca KRVNIČKI PREBIJA maloljetnike po Podgorici dok policija i Tužilaštvo ćute
Uznemirenost, bijes i ljutnja – emocije su koje je prosječni čitalac imao dok je čitao novu vijest o prebijanju nedužnog tinejdžera u centru Podgorice, od strane – sada već prekaljenog nasilnika – Lazara Radulovića, sina policijskog funkcionera Uprave policije.
Lazar Radulović je prije dvadesetak dana lišen slobode zbog teškog prebijanja dječaka koji je sjedio sa drugaricama, ali je nažalost odmah pušten da se brani sa slobode.
Upravo takva odluka Suda ga je i ohrabrila da ponovi isto krivično djelo, ali ovog puta na štetu drugog lica, to jest tinejdžera koji je palicama pretučen samo što je nosio majicu sa obilježijima fudbalskog kluba koji se Raduloviću nije svidio.
Pozivamo nadležne institucije da u najhitnijem vremenskom roku liši slobode pomenutog Lazara Radulovića kako ne bi opet, po treći put, ponovio isto krivično djelo, sa možda još fatalnijim posledicama.
Istovremeno, pozivamo Unutrašnju kontrolu policije da po hitnom postupku ispita i postupanje njegovog oca, ranije pomenutog službenika policije, te utvrdi da li je vršio uticaj na kolege da budu blagonakloni prema njegovom sinu nasilniku.
Ovakvoj bahatosti se mora hitno stati na kraj, ukoliko ne mislimo da pustimo Radulovića da nečiju porodicu zavije u crno zbog svojih kriminalnih hirova.

Pogledajte prilog 1306051
Strašno

332189545_1137342026932720_8202276756321681855_n.jpg

Od trobojke na finalnom DF skupu ostali samo dugmici. Koje su to prevare.
Zajednica do Tokija!
j*b*š ovo, treba da smenimo ove naše g*vn*re uz pomoć Vagnera i da uvedemo dualnu monarhiju Srboslaviju sa Karađorđevićima i Petrović - Njegošima na čelu.

Princ Karađorđević onda da preko svojih bitkoin šema poveća BDP Srboslavije za 300%, preko svojih veza sa torijevcima da izlobira podršku Britanije da poteramo šiptare sa Kosova i da ujedinimo i RS i to je to.

Petrović - Njegoši nek budu samo u sektoru za ultimativno srbovanje i pišanje po komitama, koje bi u međuvremenu sklopile koaliciju sa Nenadom Čvarkom i Čedom narkomanom kako bi dobili maksimum 1% glasova u Srboslaviji.

Nakon toga ukoliko nam bude gušt možemo i Makedoniju cepnemo, čisto da nerviramo bugare i zezamo šiptare. Tuzi će biti ograđen u kavez i postaće gradski zoološki vrt za Podgoricu.

Živ(j)ela Srboslavija!

Izgleda da ce URA podrzati Demokrate i da se cak polemise o zajednickom nastupu na iducim parlamentarnim izborima. Jos jedna losa vest za ES. Milojko Spajic stavio sve na crveno i gubi. Odbijanje ponude Demokrata je definitivno jedan od najglupljih poteza sto sa video u politici. Mozda Jakov iznenadi ali tesko. Manda gazi.

330791547_611196044155342_6409851889304832547_n.jpg

Posteri su bili maltene identični ali ja razumijem ovakvu kampanju za Šešeljevog šegrta da je bila potrebna, da se malo rEbReNDuJe kao neka umjerenija struja, samo ne razumijem ovo prihvatanje GaSsLiGhToVaNjA da su bili preradikalni, jer jedino u čemu je DF stvarno bio radikalana je zapošljagvanje uhljeba u opštine/EPCG i izbor nosioca liste jna preporuku crkve (ubitese).
Danilović će pokupiti tvrđe glsače .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back