Избори на сваких шест месеци - гласај и образложи зашто да или не

Дакле:

• Да, више нас коштају лажови који 4 године раде све контра нег ...

• Не, то је расипање пара, треба пустити власт да покаже на нама шта зна и не зна ... да ради

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Потребно је много новаца за одржавање избора. Србија тог новца нема.

Па није ако домаћински организујеш...

Чак и да јесте скупо, јел ту скупље 50М јевра од 4 године харања лажовско пљачкашке камариле, која има времена да смишља шпекулативне форе и да пусти паразитски корен?

Па није ако домаћински организујеш...

Чак и да јесте скупо, јел ту скупље 50М јевра од 4 године харања лажовско пљачкашке камариле, која има времена да смишља шпекулативне форе и да пусти паразитски корен?
Ајд претпоставимо да си у праву. Кога бирати сваких 6 месеци кад је избор слаб или никакав.

Ne.
Šta se može na poslovima vođenja države uraditi za pola godine ?
Pa,nije to zem. zadruga ili proizvodnja hidraulik creva u Novoj Pazovi !

Svašta se može uraditi za šest meseci.

Jedna ozbiljna kompanija iz Nemačke npr. za pola godine uradi više nego cela Srbija za 30 godina.

Šest meseci je dug i plodan period za ljude koji umeju, hoće i sposobni su.

Za idiota su i tri života malo a naše političko-finanCijske vođe su nešto mnogo strašnije od idiota.

Ајд претпоставимо да си у праву. Кога бирати сваких 6 месеци кад је избор слаб или никакав.

Неког од дешњака, ДСС или Двери... :)

Мада ако ћемо реално, најбоље је да обновимо монархију и тиме задамо смртносни ударац страначком секташењу...

НАЈБОЉЕ БЕЗ СТРАНАКА... је... :mrgreen:

Svašta se može uraditi za šest meseci.

Jedna ozbiljna kompanija iz Nemačke npr. za pola godine uradi više nego cela Srbija za 30 godina.

Šest meseci je dug i plodan period za ljude koji umeju, hoće i sposobni su.

Za idiota su i tri života malo a naše političko-finanCijske vođe su nešto mnogo strašnije od idiota.

Свака част...

Da jer Srbija nema budućnost sa aktuelnom elitom.

Češći izbori a ako to ne upali onda revolucija.

Front protiv nepismenih pljčkaša naroda, partijskih vucibatina i ostale najedene fukare maora biti otvoren.

Немој спољашњу без прво унутрашње револуције, опет ће брат на брата за туђ идеолошки интерес...

Je li, bre Tabula Razijo Vladane, ko ce da placa te izbore? Ako te strpamo u kamenolom, pa krenes da rmbacis 16 sati dnevno, tebe i takve iebivetre koji predlazu ovakve kretenizme... Neko MORA da zaradi te pare za izbore svakih 6 meseci, jel to jasno?!

Ja za TEBE i vas da radim necu.... Zabole me. A vec je pocelo da se umire od gladi u Srbiji... I treba! :ok:

_nobody_

Чек бре, изворе мудрости ноубади...

Знаш ли ти да они могу да се организују тако да буду јевтини?

То ти није падало на памет?

Poslednja izmena:
Ne, jer osim finansijskih razloga, formiranje Vlade kod nas ide i do 3-4 meseca nakon izbora.

I onda 2 meseca da Ovi pokažu šta znaju a taman Oni opet jedva preuzmu Vlast i na kraju niko ni neće da izlazi da glasa.

Баш ће их ''дед лајн'' убрзати да се формирају за пар дана, јер кад је кратак рок владања, све се ради по кратком поступку...

Дакле, твоја тврдња је неоснована, баш супротна тврдња подстиче брзо формирање владе...

То ти није падало на памет?

Sve sto je meni u Srbiji padalo na pamet su Srbi ismejali, popljuvali, i proglasili me ludakom i mentalno neuracunljivim...

Docim jedna Nemacka razume sta ja to hocu (i daje mi Slobodu da radim na mojim idejama), a ameri bi mnogo dali da ovoga mentalno neuracunljivog noubadija vrate u USA... :ok:

_nobody_

Баш ће их ''дед лајн'' убрзати да се формирају за пар дана, јер кад је кратак рок владања, све се ради по кратком поступку...

Дакле, твоја тврдња је неоснована, баш супротна тврдња подстиче брзо формирање владе...

Ma koji ded lajn, narod je odavno ovde ded a svakodnevno živi na lajn.

Narod ionako neče da izadže da glasa jednom u nekoliko godina, a ne jednom u 6 meseci.

Неког од дешњака, ДСС или Двери... :)

Мада ако ћемо реално, најбоље је да обновимо монархију и тиме задамо смртносни ударац страначком секташењу...

НАЈБОЉЕ БЕЗ СТРАНАКА... је... :mrgreen:
ДСС-Двери-СРС, за ту коалицију бих гласао ако би постојала

Sve sto je meni u Srbiji padalo na pamet su Srbi ismejali, popljuvali, i proglasili me ludakom i mentalno neuracunljivim...

Docim jedna Nemacka razume sta ja to hocu (i daje mi Slobodu da radim na mojim idejama), a ameri bi mnogo dali da ovoga mentalno neuracunljivog noubadija vrate u USA... :ok:

_nobody_

То што је неко одбацио твоју идеју, не значи да те је одбацио целог, престани да драмиш ко увређена млада...

ДСС-Двери-СРС, за ту коалицију бих гласао ако би постојала

Боље без странака...

Сталешка монархија, да се лекар бави медицином, а не економијом или астрономијом...

Кад је свако на свом месту и ради свој посао, нема зиме...

Back