Izbori na svake dve godine

Da li ste za izbore na svake dve godine?

• DA

glasova: 4 66,7%
  • NE

glasova: 2 33,3%

• Ukupno glasova
    6

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.801
Od 2012 godine:

2014, 2016

Pun mandat do 2020 samo.

Onda opet 2022, 2023.

Već postoje neke najave da će biti na jesen ili krajem decembra 2025.

Da li će to i u narednom periodu biti praksa da su izbori često? To bi značilo da postoje vanredni 2027 i 2029.

Da demokratijom može nešto da se promeni odavno bi je zabranili.

Izvanredno.

Sad kad si otvorio konzervu crva - crvi krecu na sve strane....

Hocemo da gledamo propast demokratije u naturalnom obliku? I sta kad propadne?

Ili, ako ukinemo narod kao soverena, hocemo li da nastavimo diktaturu sa potencijalnom neo-artistokratskom tendencijom? S obizrom da vernici padaju nicice pred polu-bogom.

Konstatacija je izvanredna, a moze i da se shvati kao propaganda za drugaciju agendu.

U svakom slucaju ideologija je propala kategorija kao osnov demokratije (nebitno je levo centar desno), cela tekuca ideologija proizilazi iz cuvene scene iz filma star wars sa jos cuvenijom recenicom kad dzedaj pokusava da utice na Wato-a, a ovaj ga bledo gleda i kaze: "Mind tricks don't-a work on-a me, only money!"

Izvanredno.

Sad kad si otvorio konzervu crva - crvi krecu na sve strane....

Hocemo da gledamo propast demokratije u naturalnom obliku? I sta kad propadne?

Ili, ako ukinemo narod kao soverena, hocemo li da nastavimo diktaturu sa potencijalnom neo-artistokratskom tendencijom? S obizrom da vernici padaju nicice pred polu-bogom.

Konstatacija je izvanredna, a moze i da se shvati kao propaganda za drugaciju agendu.

U svakom slucaju ideologija je propala kategorija kao osnov demokratije (nebitno je levo centar desno), cela tekuca ideologija proizilazi iz cuvene scene iz filma star wars sa jos cuvenijom recenicom kad dzedaj pokusava da utice na Wato-a, a ovaj ga bledo gleda i kaze: "Mind tricks don't-a work on-a me, only money!"
Zar je ovde demokratija prodaja glasova?

Ne diže se revolucija da bi pala cena bostana na pijaci.

ti si neki sanjar?

s obzirom da se svaka revolucija placa, shodno tome, mi kao slobodouman narod otvorenih pogleda i sklon paradoksima, u doba vestacke inteligencije i pravoslavne vere, dozvoljavamo svaku vrstu revolucije za svaciju agendu cak i kad se to visestruko kosi na linijama svi sa svima. To da ne bi obrali bostan....

Slazem se da visoka cena bostana ne ulazi u revolucionarni program, a mozda bi trebalo?
ima tu jos poneka dimenzijica

ti si neki sanjar?

s obzirom da se svaka revolucija placa, shodno tome, mi kao slobodouman narod otvorenih pogleda i sklon paradoksima, u doba vestacke inteligencije i pravoslavne vere, dozvoljavamo svaku vrstu revolucije za svaciju agendu cak i kad se to visestruko kosi na linijama svi sa svima. To da ne bi obrali bostan....

Slazem se da visoka cena bostana ne ulazi u revolucionarni program, a mozda bi trebalo?
ima tu jos poneka dimenzijica
Da demokratijom može nešto da se promeni odavno bi je zabranili.

Back