Majstor Života
Ističe se
- Poruka
- 2.179
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pricali su neki da je vazeci, davali uputstva preko tiktoka
Polako, ima dana...Sta je sa Zajecarom, samo 50%? Izgleda je tamo pola ljudi izvan Srbije....
Izlaznost do 16h - Kosjerić
Izlaznost u Kosjeriću do 16 časova je 70.9 odsto građana, saopštila je CRTA.
E tako kada bude bilo na republickom nivou, znaci 80+% izlaznost, onda ce se Srbija ozloboditi SNS-a. Sve ispod 70% tesko.Prešlo je 74%
E tako kada bude bilo na republickom nivou, znaci 80+% izlaznost, onda ce se Srbija ozloboditi SNS-a. Sve ispod 70% tesko.
Pogresno si me razumeo ili sam se pogresno izrazio. Ne kazem ja da ce opozicija da pobedi u Kosjericu, ne verujem.Ništa to još ne znači posebno; Kosjerić tradicionalno ima visoku izlaznost.
E tako kada bude bilo na republickom nivou, znaci 80+% izlaznost, onda ce se Srbija ozloboditi SNS-a. Sve ispod 70% tesko.
Ja se nadam da ce sledeca vlast uvesti obavezu glasanja na izborima ili kazna od minimum 10.000din.
Analize radi, Vučić ni 2021. nije dobio izbore u Zaječaru, nego je iskoristio lažnu opoziciju da zavlada.
Odakle su građani?Građani u Kosjeriću opkolili stovarište: "Aktivisti SNS-a pokušali da kupe glasove"
U Kosjeriću i Zaječaru danas se održavaju redovni lokalni izbori. U Kosjeriću su se građani okupili kod stovarišta, a prisutna je i interventna jedinica policije jer su aktivisti uočili da se kod stovarišta okupljaju simpatizeri SNS-a, odakle, kako tvrde, odvoze glasače na biračka mesta, javlja naš reporter. Građani iz Kosjerića su okružili stovarište i ne dozvoljavaju nikome da izađe.
Više čitajte u posebnoj vesti OVDE.
Pa zar ne beše da studenti nemaju listu?Analize radi, Vučić ni 2021. nije dobio izbore u Zaječaru, nego je iskoristio lažnu opoziciju da zavlada.
Sad će izlaznost biti veća u koristi Studenata, njegova popularnost je definitivno manja nego što je bila 2021. A dosta se uradilo na sprečavanju krađe. Dakle, optimista sam.