Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znam za slucajeve gde i u privatnim firmama teraju zaposlene da glasaju za AV-a.I Kosjerić i Zaječar su AV-ov teren. I u jednom i drugom gradu su većina zaposleih zaposleni u javnom sektoru. Ne znam da li Kosjerić ima i jednu veću privatnu firmu. U Zaječaru imaš Heineken i ne znam da li ima išta više osim toga
Znam i ja. Do su domaći poslodavci. Ucenjeni vlasnici. U Zaječarskom Heinekenu, AV nema moć da natera zaposlene da glasaju za njega. Ipak je u pitanju holandski gigantZnam za slucajeve gde i u privatnim firmama teraju zaposlene da glasaju za AV-a.
Nema ni tu pravila,sa ovakvim subvencijama,pravima radnika itd i strancima odgovara ova vlast.Znam i ja. Do su domaći poslodavci. Ucenjeni vlasnici. U Zaječarskom Heinekenu, AV nema moć da natera zaposlene da glasaju za njega. Ipak je u pitanju holandski gigant
Za Heineken mogu da garantujem. Radio sam do pre 4 godine, 7 godina u novosadskom krilu iste firme i upoznao kolege iz Zaječara. Ekipa je ostala u svom sastavu ( i dalje se čujemo). Tamo nema SNS-a. Ozbiljna je to firma.Nema ni tu pravila,sa ovakvim subvencijama,pravima radnika itd i strancima odgovara ova vlast.
Руска странка - Србија у БРИКСКо се још такмичи у Косјерићу? Поред студентске листе и СНС има ли још кога?
Ne lupaj po temama.Руска странка - Србија у БРИКС
То није опозициони кандидат него мањински словачки, и нису избори за Бачки ПетровацVučić juče ubedljivo izgubio izbore u Bačkom Petrovcu !
Vučićev SNS kandidat pregažen, opozicioni nezavisni kandidat dobio 63% glasova juče u Bačkom Petrovcu![]()
![]()
![]()
Колико сте месних заједница освојили? Знаш ли шта је уопште Матица словачка?Definitivno ovako ( atmosfera , pritisak) bi bili i izbori za parlament .
Misli da vlada koliko i Tito .
Ako treba , izdrzace on i dve godine protesta .
Sta su skrivili kad ovako vole vlast .
Čitaj naslov teme .Колико сте месних заједница освојили? Знаш ли шта је уопште Матица Словачка?
U to vreme Matica je brojila 360 redovnih članova, a za prvog predsednika izabran je dr Jan Buljik. Nastanak Matice je bio uslovljen željom za produbljivanjem kontakata između Slovaka u Jugoslaviji i Slovačke..
Што ви не понудите 1000 евраidu od vrata do vrata.
500 evrica za glas
kradu nase pare opasno ...
Зато што их има око 200Zašto nije otislo 20 000 studenata u Kosjeric i toliko u Zajecar prethodnih dana da daju podrsku .