Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.129
Ja ne znam. Kakav?
Palaca jezičinom, pravi lažne dramske pauze, dahće, laže, krade... a ne, to je neko drugi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam. Kakav?
Sačuvaj Bože koliko je taj čovek ostrašćen a nekakav je intelektualac missim ...Ja ne znam. Kakav?
Je li ckolovao nesto il je caci?Sačuvaj Bože koliko je taj čovek ostrašćen a nekakav je intelektualac missim

Sačuvaj Bože koliko je taj čovek ostrašćen a nekakav je intelektualac missim ...
Kako ne znaš ko je Milan St. Protić a pišeš na Politici ?Je li ckolovao nesto il je caci?![]()
Kako ne znaš ko je Milan St. Protić a pišeš na Politici ?
Sad očekuje da mu dostave zvaničan zapisnik sa biračkog mesta da može da ode na neku od televizija ili da održi konferenciju za štampu kako bi mogao da likuje.Jedino važno da (žv)alavi psiho nije ostrašćen, lako za ostalo.
Kako ne znaš ko je Milan St. Protić a pišeš na Politici ?
Pojasni mi o Milanu St. ProticuSad očekuje da mu dostave zvaničan zapisnik sa biračkog mesta da može da ode na neku od televizija ili da održi konferenciju za štampu kako bi mogao da likuje.
Zna koliko su vam nade izneverene i koliko ste pogođeni pa će biti nemilosrdan.
Ovo je samo moja pretpostavka.

Ako me lepo zamoliš,sam ću da odem u Zabelu.Časna reč !A ti ne znaš šta je (žv)alavi psiho pa pišeš na Politici umesto za Zabelin zabavnik.
Pojasni mi o Milanu St. Proticu![]()
Ako me lepo zamoliš,sam ću da odem u Zabelu.Časna reč !
BudalaAl prvo da kažeš nešto o Milan St.
Budala
Pokrali glasove, pretili ljudima, potplacivali , mrtvi glasali ...sve vec vidjeno po milioniti put.
Pokrali glasove, pretili ljudima, potplacivali , mrtvi glasali ...sve vec vidjeno po milioniti put.

Njega nikad nisam slušao jer je dosadan.Slušao sam Protića i o njemu mogu odgovorno da izreknem sud.OK, a (žv)alavi psiho?
I posle studenti traze izbore?Jasno.![]()
Njega nikad nisam slušao jer je dosadan.Slušao sam Protića i o njemu mogu odgovorno da izreknem sud.
I rece da je budalaNjega nikad nisam slušao jer je dosadan.Slušao sam Protića i o njemu mogu odgovorno da izreknem sud.
masala.Šta reći za čoveka koji veruje da je samo on čitao knjige nego da je budalaI rece da je budalamasala.