IZBORI 2016. - parlamentarni, pokrajinski, lokalni

Za koga ćete glasati na predstojećim izborima?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
Mene zvali 2 puta od jutros i sad mi na vratima neka dva lika !!!!!
Smejurija od izbora , preorali pola bulevara dr Djindjića , seku zelenilo i uništavaju parkove da napreve parkinge, zar oni misle da ovaj narod stvarni ima takvu kratku pamet ????
Šta je sa aferom Helikopter, Šta je sa predizbornim obećanima, šta je sa državnim udarom ????
Koje majmunisanje sano da se dokopaju državne sise ! , pa ovo ni ona slina od Tadića nebi mogao da smisli.
Kreteni !

има, веруј

Ja išla ponovo u Maxi kod Pinka , zaboravila leba, stoji grupica starijih ljudi i jedna "gospođa" dreči :

- " q ću da im glasam i dajem legimitet, u kući mi ledara , tako nije bilo ni '45-e , penzija mi otišla na pola a i od te polovine izdržavam dva besposlena unuka i nezaposlenu ćerku" ...nastavila je još nešto da viče ali bilo mi hladno da stojim napolju i slušam.

"Na puno biračkih mesta zabeležene su ozbiljne neregularnosti tokom procesa glasanja i to prvenstveno na istoku Srbije i u Vojvodini. Neregularnosti se odnose na glasanje birača koji su već imali obeležen prst, zatim greške prilikom raspodele glasačkih listića biračima, fotografisanje glasačkih listića i glasanje bez ličnih isprava. Zabeležen je i slučaj ukradenog glasačkog listića i pokušaj glasanja sa falsifikovanim listićem", naveo je on.
Nedeljkov je kazao da je u Pančevu zabeleženo da je jedna žena u neposrednoj blizini glasačkog mesta imala spisak birača i beležila ko je glasao.
On je rekao da je policija tu osobu udaljila na više od 50 metara od glasačkog mesta.

Сада сам и ја гласао на једном од гласачких места у општини Раковица.

:eek: П У С Т О Ш :eek:...:(

Контрола је била ОК, али је.. само нас троје било на гласању.
Када сам изашао напоље..сачекао сам још једно 5 минута. Дошло је још ..двоје...:eek::(

ИЗЛАЗНОСТ → ДИБИДУС

A što bi ga prikazivali, niste ga se dovoljno nagledali sve ove mesece unazad ?

Да, било је право освежење да га једном пусте, тј. да се сам избори да нешто каже у континуитету дуже од једног минута за све ове године. Ако је то твоје схватање слободних избора стварно си јадна :(

Ni meni nisu trazili licnu al kontam poznaju me :lol:

A kao znali bi i da je pročitaju ako je nova i da su ti je tražili ? :D

Prepuna nam državna aparatura njihovih "stručnjaka" koji vola u kupusu ne bi uboli ni posle godina i godina bivsvovanja i primanja plata ni za šta , direktora i šefova koji se potpisuju palcem ,a ti očekuješ da nekoga osposobe da očitavanje l.k. bar mesec unapred...previše optimistično.

Koji su patetičari ove male kvazi partije. Kmeče o nameštanju izbora , a ne mogu pobediti ni u najmanjem selu u Srbiji.

Da, upravo tako, ali jedino to kmecanje moze da ih spase........misle oni. Smem se kladiti da ce veceras u 20.h traziti ponistavanje izbora.:D Vec unapred zapoved sa zapada. Vec se odavno znalo da ce izbori biti pokradeni i neregularni.:D
Sve izborne manipulacije koje prave "naprednjaci", prave u stvari oni.

Da, upravo tako, ali jedino to kmecanje moze da ih spase........misle oni. Smem se kladiti da ce veceras u 20.h traziti ponistavanje izbora.:D Vec unapred zapoved sa zapada. Vec se odavno znalo da ce izbori biti pokradeni i neregularni.:D
Sve izborne manipulacije koje prave "naprednjaci", prave u stvari oni.
Pa dobro, ali jasno ti je da odavde možete samo Nizbrdo.

Zato ste u panici od neverovatnog nadiranja demokratske opozicije.

A kao znali bi i da je pročitaju ako je nova i da su ti je tražili ? :D

Prepuna nam državna aparatura njihovih "stručnjaka" koji vola u kupusu ne bi uboli ni posle godina i godina bivsvovanja i primanja plata ni za šta , direktora i šefova koji se potpisuju palcem ,a ti očekuješ da nekoga osposobe da očitavanje l.k. bar mesec unapred...previše optimistično.

A i vecina glasackog tela nije bolja. Njima je lako prodati i kamen preko telefona kad imaju para.

Нисам изашао, јер ми је сасвим свеједно ко ће овде да спроводи политику Брисела и да узима лову за то.

Pazi, nije svejedno. Jedno je kad se sprovodi politika Brisela, a drugo je kad se sprovodi politika Brisela uz dodatnu laž da je Nikolić oduvek bio fan Brisela.

Back