IZBORI 2016. - parlamentarni, pokrajinski, lokalni

Za koga ćete glasati na predstojećim izborima?

• Ukupno glasova
    153
  • Anketa je zatvorena .
Сада сам и ја гласао на једном од гласачких места у општини Раковица.

:eek: П У С Т О Ш :eek:...:(

Контрола је била ОК, али је.. само нас троје било на гласању.
Када сам изашао напоље..сачекао сам још једно 5 минута. Дошло је још ..двоје...:eek::(

ИЗЛАЗНОСТ → ДИБИДУС

Opametićemo se izgleda kada bude kasno. :confused:

Уколико би излазност била преко 70%, СРС и ДВЕРИ-ДСС би имале заједно више од трећину посланика и онемугућиле сваку промену Устава на штету Србија и српског народа. Зато искористите своје право јер још увек има времена.

AKIa6yx.jpg

Каква болесна размишњања мајко моја, треба да учествујеш као кандидат на изборима и онда ћутати што те бојкотују у свим медијима . Ако је лична карта услов да уопште можеш гласати онда је провера истих основна ствар . Да би то било могуће потребно је и постављање читача за чиповане личне карте. Сама одсутност читача личних карата показује да би на свим местима треба ли бити поништени избори :rtfm:

Нисам изашао, јер ми је сасвим свеједно ко ће овде да спроводи политику Брисела и да узима лову за то.

Мени није све једно ко ће да спроводи политику Брисела. Зато сам изашао и гласао за свог фаворита.

A i vecina glasackog tela nije bolja. Njima je lako prodati i kamen preko telefona kad imaju para.

Kako bih ja volela pa i kamenje da kupujem s viškom para , nemaš pojma .

A i da ne znam ni ko mi je precednik ni ko Pinokio i da me savršeno zabole za njih sve al' ovde to ne mere , nažalost , kad nam politika i cenu leba određuje i cenu mirnog sna i ko će i kada nekog ubicu il' lopova da u'apsi...sneveselih se , tamani ih sve.

1. Ако је мања излазност тада је ВЕЋА ШАНСА МАЛИМ СТРАНКАМА ДА ОСВОЈЕ НЕОПХОДАН ПРОЦЕНАТ...

2. Ако у целој Србији изађе МАЊЕ ОД 50% БИРАЧА НА ГЛАСАЊЕ ИЗБОРИ ЋЕ БИТИ ЛЕГАЛНИ АЛИ НЕЛЕГИТИМНИ...
што значи да ће велеиздајници врло брзо пасти........

Aha, a onda ces da biras, tj. da dovedes na vlast - koga?
sta se tacno desava?..........ponavljaju se izbori, opet mala izlaznost, opet isti rezultat...........
objasnite mi u cemu je fora.
mozda ipak o ulicarskom preuzimanju vlasti?

Нисам изашао, јер ми је сасвим свеједно ко ће овде да спроводи политику Брисела и да узима лову за то.

Ja sam do juče, prekjuče isto nameravala da bojkotujem i time izrazim svoje mišljenje ali sam pobesnela na milionito arogantno egomanijaštvo Pinokija i odlučila da ću da iskoristim svoj glas pa makar kontra , sasvim levo za razliku od njegovih desničarskih i faši povampirenih botova i kukavnica .

Каква болесна размишњања мајко моја, треба да учествујеш као кандидат на изборима и онда ћутати што те бојкотују у свим медијима . Ако је лична карта услов да уопште можеш гласати онда је провера истих основна ствар . Да би то било могуће потребно је и постављање читача за чиповане личне карте. Сама одсутност читача личних карата показује да би на свим местима треба ли бити поништени избори :rtfm:

Zasto citac za cipovane l. karte, ne razumem?

Ja glasala za Seselja, kao uvek.
Ne razumem tvoj izbor ovog DS-ovca, uvek si furala patriotske fore.:eek:

Pa ja i jesam patriota koji voli svoj narod i državu.

I socijalista , tačnije socijaldemokrata u srcu i duši iako ta opcija kod nas ne postoji ali parole i rečenice koje je ovaj mali izneo u ovoj kampanji su mi se svidele , za nekog sam morala da glasam.

Šeki me iskreno razočarao ovim koketiranjem sa Pinokiom , od njega sam više očekivala kako je izašao iz haškog kazamata i da je to više pokazao , bez razmišljanja bi dobio moj glas iako me ni dizalicom niko ne bi mogao ustati na " spremte se spremte četalji".

Back