- Poruka
- 340
Da ali, sada se DSS stopio sa Dverima, a Dveri ne žele Evropu.2006 je DSS bio na vlasti a ne žutaći.
Znači preostaje nam da podržimo pro-evropsku opoziciju, ako želimo povratak u zlatno doba dve hiljaditih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali, sada se DSS stopio sa Dverima, a Dveri ne žele Evropu.2006 je DSS bio na vlasti a ne žutaći.
Наредили свим медијима да Бошка не приказују. Јефтино и јадно....Него виде ли ти да Бошко изгледа није гласао, све приказују али се усрали од Бошкића![]()
Mene zvali 2 puta od jutros i sad mi na vratima neka dva lika !!!!!
Smejurija od izbora , preorali pola bulevara dr Djindjića , seku zelenilo i uništavaju parkove da napreve parkinge, zar oni misle da ovaj narod stvarni ima takvu kratku pamet ????
Šta je sa aferom Helikopter, Šta je sa predizbornim obećanima, šta je sa državnim udarom ????
Koje majmunisanje sano da se dokopaju državne sise ! , pa ovo ni ona slina od Tadića nebi mogao da smisli.
Kreteni !
Наредили свим медијима да Бошка не приказују. Јефтино и јадно....
A što bi ga prikazivali, niste ga se dovoljno nagledali sve ove mesece unazad ?
П У С Т О Ш
...

A što bi ga prikazivali, niste ga se dovoljno nagledali sve ove mesece unazad ?

Ni meni nisu trazili licnu al kontam poznaju me![]()
Наредили свим медијима да Бошка не приказују. Јефтино и јадно....
Да, највећа опасност садашњој власти прети од Болета старешине.
А јок не треба. треба градске менађере и којекакве жентураче уз председнике....
U mojoj porodici samo baba glasala, znate i sami za koga![]()
Po pravilu izlapetisi glasaju za radikale (SNS).Откуд бре ми знамо шта се твојој баби мота по глави и шта је баби мило...
Koji su patetičari ove male kvazi partije. Kmeče o nameštanju izbora , a ne mogu pobediti ni u najmanjem selu u Srbiji.

Pa dobro, ali jasno ti je da odavde možete samo Nizbrdo.
Da, upravo tako, ali jedino to kmecanje moze da ih spase........misle oni. Smem se kladiti da ce veceras u 20.h traziti ponistavanje izbora.Vec unapred zapoved sa zapada. Vec se odavno znalo da ce izbori biti pokradeni i neregularni.
Sve izborne manipulacije koje prave "naprednjaci", prave u stvari oni.
A kao znali bi i da je pročitaju ako je nova i da su ti je tražili ?
Prepuna nam državna aparatura njihovih "stručnjaka" koji vola u kupusu ne bi uboli ni posle godina i godina bivsvovanja i primanja plata ni za šta , direktora i šefova koji se potpisuju palcem ,a ti očekuješ da nekoga osposobe da očitavanje l.k. bar mesec unapred...previše optimistično.
Да, највећа опасност садашњој власти прети од Болета старешине.
Nego , 'ajde na sunce ko je za koga glasao ako se ne stidite i bez da lagite ?
Ja glasala za Borka, levaka...od mene dosta za ovaj put .
Нисам изашао, јер ми је сасвим свеједно ко ће овде да спроводи политику Брисела и да узима лову за то.