ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sloboda medija!?

... ispeci, pa reci deci!
Zastupljenost stranaka u najčitanijim slobodnim medijima!

Ako kliknite na logotip medija možete da vidite i detaljne statistike. Statistike se vode od dana kad su proglašeni vanredni nezavisni izbori u Srbiji.

Ovim grafikonom objektivno ćemo Vas informisati o trenutnom stanju medijske kulture i slobode medija u Srbiji. Statistiaka se podiže od 29.01.2014 do danas, to jest od datuma raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji. Samim tim statistika je dnevno aktualno stanje u najčitanijim medijima u Srbiji.
Opis grafikona:

∑ = zbir objava u navedenim najčitanijim medijima u Srbiji
± = tendencija pozitvnog ili negativnog uticaja na čitaoca u medijima,
plava boja označava pozitivno, a crvena negativno predstavljanje
sadržaja čitaocu
Ø = kvantitativni medijski prostor svih objava nezavisno od tendencije
logotip = klikom na logotip pojedinih medija dobija se detaljna
statistika izabrane medijske kuće

Dokaz tačnosti statistike

U dole navedenim linkovima možete sami da se uverite o tačnosti naše statistike, jer svaka statistika mora da bude i dokazana tako da bi bila validna. Svaka objava ima svoj naslov, datum i direktni link ka mestu arhivisanja date medijske kuće.

Dačić u Kruševcu: Bolje je zakočiti nego pasti u provaliju

TRIJUMF SNS: Na izborima za članove Saveta MZ u Zaječaru osvojila 90 odsto glasova!

Vučić: Ispitaćemo sve nove elemente u vezi sa ubistvom Zorana Đinđića . . .

VUČIĆ U MEROŠINI: Biće teško, ali ćemo napraviti pristojnu zemlju:

Neke stvari u Srbijagasu moraće da se menjaju, poručio lider SNS na dobacivanje koliko Srbija ima Dušana Bajatovića

aleksandar-vucic-merosina-foto-tanjug-1392462942-445615.jpg

http://www.kurir-info.rs/vucic-u-me...emo-napraviti-pristojnu-zemlju-clanak-1231181

Je li bre,vas dvoje,dokle ćete da zabušavate?Pa neće izborna pobeda da padne sa neba,niti će biti obezbeđena forumašenjem!Bliži se ponoć,a vas nema da lepite plakate!

To rade clanovi i aktivisti, nisam ni jedno ni drugo, da, blizi se ponoc a sutra je radni dan, pa bice me ovde (na drugim pdf.) jos koji minut... Hleb se zaraditi mora ali tamo gde ga zaradjujem desetak godina, i niko mi ga nije poklonio, niko urgirao, samo sam imala ono sto je (bilo) potrebno!

- - - - - - - - - -

Koliko botova, daleko bilo...
Da, ako se bar malo sklonis, blizu bilo- bice vas manje!

Sloboda medija!?

... ispeci, pa reci deci!
Zastupljenost stranaka u najčitanijim slobodnim medijima!

Ako kliknite na logotip medija možete da vidite i detaljne statistike. Statistike se vode od dana kad su proglašeni vanredni nezavisni izbori u Srbiji.

Ovim grafikonom objektivno ćemo Vas informisati o trenutnom stanju medijske kulture i slobode medija u Srbiji. Statistiaka se podiže od 29.01.2014 do danas, to jest od datuma raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji. Samim tim statistika je dnevno aktualno stanje u najčitanijim medijima u Srbiji.
Opis grafikona:

∑ = zbir objava u navedenim najčitanijim medijima u Srbiji
± = tendencija pozitvnog ili negativnog uticaja na čitaoca u medijima,
plava boja označava pozitivno, a crvena negativno predstavljanje
sadržaja čitaocu
Ø = kvantitativni medijski prostor svih objava nezavisno od tendencije
logotip = klikom na logotip pojedinih medija dobija se detaljna
statistika izabrane medijske kuće

Dokaz tačnosti statistike

U dole navedenim linkovima možete sami da se uverite o tačnosti naše statistike, jer svaka statistika mora da bude i dokazana tako da bi bila validna. Svaka objava ima svoj naslov, datum i direktni link ka mestu arhivisanja date medijske kuće.

Dačić u Kruševcu: Bolje je zakočiti nego pasti u provaliju

TRIJUMF SNS: Na izborima za članove Saveta MZ u Zaječaru osvojila 90 odsto glasova!

Vučić: Ispitaćemo sve nove elemente u vezi sa ubistvom Zorana Đinđića . . .

Vuckov PINK jos nije objavio da su Dveri predale listu za izbore. Da podsetim, oni su to uradili jos u proslu sredu. Toliko o "slobodi medija". Ako kazem da su B92 i STB najslobodnije onda se zna dokle je doslo. Nezapamcena cenzura i nezapamceni spinovanje. Ono sinoc na PINKU je tragikomicno. Slobo, demokrata na kvadrat za ove!

VUČIĆ U MEROŠINI: Biće teško, ali ćemo napraviti pristojnu zemlju:

Neke stvari u Srbijagasu moraće da se menjaju, poručio lider SNS na dobacivanje koliko Srbija ima Dušana Bajatovića

Pogledajte prilog 321843

http://www.kurir-info.rs/vucic-u-me...emo-napraviti-pristojnu-zemlju-clanak-1231181

To rade clanovi i aktivisti, nisam ni jedno ni drugo, da, blizi se ponoc a sutra je radni dan, pa bice me ovde (na drugim pdf.) jos koji minut... Hleb se zaraditi mora ali tamo gde ga zaradjujem desetak godina, i niko mi ga nije poklonio, niko urgirao, samo sam imala ono sto je (bilo) potrebno!

Ono gore je čist aktivizam i promocija SNS-a.

Koliko botova, daleko bilo...
Takva jedna njuska, daleko bilo, meni nocima ne da da spavam, urla, laje, a kazu da ima pravo jer je udaljen od moje kuce vise od 5. metara, pa se pitam sta bi bilo da je makar 4,50, da li bih onda mirno spavala, mislim da da, eto, 50.cm i ja bih spavala kao jagnje a ne kao zec:dash:
Bot, nanu mu psecu poljubim, a volim pse, bez obzira na njusku, a ti nemoj nesto da se "smatras", zaista mislim samo na slicicu koju gledam, pa me asocira:dash:
:lol:

Веома сам разочаран у ЛДП и Чедомира Јоановића, мења се ко динар деведесет треће, ово је потпуно лудило какве се мутације дешавају.

Takva jedna njuska, daleko bilo, meni nocima ne da da spavam, urla, laje, a kazu da ima pravo jer je udaljen od moje kuce vise od 5. metara, pa se pitam sta bi bilo da je makar 4,50, da li bih onda mirno spavala, mislim da da, eto, 50.cm i ja bih spavala kao jagnje a ne kao zec:dash:
Bot, nanu mu psecu poljubim, a volim pse, bez obzira na njusku, a ti nemoj nesto da se "smatras", zaista mislim samo na slicicu koju gledam, pa me asocira:dash:
:lol:

Samo ti gledaj, nema problema dok se svodi samo na to. A psi osećaju ko je kakav, pa možeš i malo da se zapitaš...

Ono gore je čist aktivizam i promocija SNS-a.
Lepo pise, stavi naocare: IZBORI 2014.

VUČIĆ U MEROŠINI: Biće teško, ali ćemo napraviti pristojnu zemlju..............
Bocni link, videces, crvenim slovima, pogledaj malo bolje ili neka neko tvoj ko bolje vidi, procita.
Dakle, savrseno odgovara TEMI!

- - - - - - - - - -

Samo ti gledaj, nema problema dok se svodi samo na to. A psi osećaju ko je kakav, pa možeš i malo da se zapitaš...

Da, imam dva, deda cak cetiri jer su ujak i on lovci, s psima sam odrasla, samo ne volim gazde koji ne umeju sa psima, ne hrane ih, ne poje, ne maze, ne izvode, a psi za to nisu krivi!

Lepo pise, stavi naocare: IZBORI 2014.

VUČIĆ U MEROŠINI: Biće teško, ali ćemo napraviti pristojnu zemlju..............
Bocni link, videces, crvenim slovima, pogledaj malo bolje ili neka neko tvoj ko bolje vidi, procita.
Dakle, savrseno odgovara TEMI!

- - - - - - - - - -

Da, imam dva, deda cak cetiri jer su ujak i on lovci, s psima sam odrasla, samo ne volim gazde koji ne umeju sa psima, ne hrane ih, ne poje, ne maze, ne izvode, a psi za to nisu krivi!

Baš lepo što imaš pse, i ja imam jednog rase kao na avataru, pa ne mogu da objasnim ljudima da to nikako nisu agresivni psi, već da ih gazde čine takvim. Nego, nije to tema. U redu, nisi bot, ili jesi ali kulturan i odmeren. Možeš li objasniti razloge zbog čega si pristalica SNS, ove prethodne kvalifikacije mi nekako ne idu uz njihove simpatizere?

Zaista, stefanovica slinu jos boli od sinoc...
Evo ga Bole (celo vece te nesto "trazim" ne svojom krivicom), ne znam za tu "slinu", ali znam da je vise od dve trecine onih koji su sinoc bili pred malim ekranima gledali Vucica na Pinku, e jesmo "sline", samo cudno, ne boli nas nego neke druge:lol:

- - - - - - - - - -

Отрес'о је слину!
Nadam se da si se odmakao na vreme, bilo bi mi zao...
Da vidimo ko ce koju "slinu" da otrese uvece kad se budu zbrajali glasovi i znali rezultati, ja cu morati rasiriti amrelu:)))

Kada me neko pita zasto glasam za Dveri, jednostavno odgovorim: trebaju nam novi ljudi i nova politika!

Dakle, ne pominjem ideologiju, ni rodoljublje (koje bi valjda trebalo da se podrazumeva), ni porodicnu politiku, ni Rusiju, ni EU, itd.

Sustina je da sve ove ostale kretene gledamo 25 godina na politickoj sceni u Srbiji, samo se menjaju na vlasti, menjaju price, programe i koalicije, grupni seks bez trunke stida, a Srbijica propada li propada...

Dakle, dosta mi je primitivnog i stetnog nacionalizma SRS, impotencije DSS, lopovluka Zutih DS skakavaca, karikatura poput eLDerPe, SPS, URS...

Sve su to pijavice (plus njihovi tragicni sateliti) koje piju krv ovom narodu - sada vec decenijama...

Zajednicko im je svima (manje/vise): da su lopovi, neodgovorni i nesposobni.
Mnogi od njih su i otvoreni veleizdajnici.

Da ima bilo ko nov i ozbiljan osim Dveri, ozbiljno bih razmislio i o njima... Ali nema.

Zato Dveri.

Poslednja izmena:
Vuckov PINK jos nije objavio da su Dveri predale listu za izbore. Da podsetim, oni su to uradili jos u proslu sredu. Toliko o "slobodi medija". Ako kazem da su B92 i STB najslobodnije onda se zna dokle je doslo. Nezapamcena cenzura i nezapamceni spinovanje. Ono sinoc na PINKU je tragikomicno. Slobo, demokrata na kvadrat za ove!

Žalosno je sve ovo što nam se dešava. Razmišljam sad nešto o ovome što si napisao, razgovarala sam ovih dana sa nekim ljudima i pričali smo nešto o ovim izborima i celokupnoj situaciji i kad sam pomenula Dveri i da bi oni mogli biti svetlo na kraju tunela, ljudi me belo gledaju i pitaju me ko su ti.
Doduše neki su i novopečeni penzioneri, nemaju ljudi kompjutere, internet kako i da budu upućeni gledaući rts, pink, b92 i tako dalje, pritom su svi Beograđani, šta da pričamo onda dalje o ljudima iz unutrašnjosti.

Žalosno je sve ovo što nam se dešava. Razmišljam sad nešto o ovome što si napisao, razgovarala sam ovih dana sa nekim ljudima i pričali smo nešto o ovim izborima i celokupnoj situaciji i kad sam pomenula Dveri i da bi oni mogli biti svetlo na kraju tunela, ljudi me belo gledaju i pitaju me ko su ti.
Doduše neki su i novopečeni penzioneri, nemaju ljudi kompjutere, internet kako i da budu upućeni gledaući rts, pink, b92 i tako dalje, pritom su svi Beograđani, šta da pričamo onda dalje o ljudima iz unutrašnjosti.

Zato se rezim i rezimska kobajagi opozicija ovako grcevito bori da Dveri ne predju cenzus i ne udju u parlament.
Ali to ce se desiti. A onda se prica dramaticno menja...

Уствари Двери су најбоље процентуално прошле у Војводини.

Kada me neko pita zasto glasam za Dveri, jednostavno odgovorim: trebaju nam novi ljudi i nova politika!

Dakle, ne pominjem ideologiju, ni rodoljublje (koje bi valjda trebalo da se podrazumeva), ni porodicnu politiku, ni Rusiju, ni EU, itd.

Sustina je da sve ove ostale kretene gledamo 25 godina na politickoj sceni u Srbiji, samo se menjaju na vlasti, menjaju price, programe i koalicije, grupni seks bez trunke stida, a Srbijica propada li propada...

Dakle, dosta mi je primitivnog i stetnog nacionalizma SRS, impotencije DSS, lopovluka Zutih DS skakavaca, karikatura poput eLDerPe, SPS, URS...

Sve su to pijavice (plus njihovi tragicni sateliti) koje piju krv ovom narodu - sada vec decenijama...

Zajednicko im je svima (manje/vise): da su lopovi, neodgovorni i nesposobni.
Mnogi od njih su i otvoreni veleizdajnici.

Da ima bilo ko nov i ozbiljan osim Dveri, ozbiljno bih razmislio i o njima... Ali nema.

Zato Dveri.
Postovana gospodjo Leonida, zasto da Vam neko soli pamet, glasajte za koga zelite, ja ne mogu i necu u 19. vek i to je moje pravo, kao Vase da mozete i hocete, nadam se da Vas nisam uvredila:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back