Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Курирова анкетачија је новина његова и анкета
![]()
Имаш и на другим местима. И није анкета него вест о изборима за месне заједнице.
На којим другим местима има ова анкета ? ЗНАЧИ АНКЕТА А НЕ ВЕСТ ИЗ ЗАЈЕЧАРА.
На којим другим местима има ова анкета ? ЗНАЧИ АНКЕТА А НЕ ВЕСТ ИЗ ЗАЈЕЧАРА.
Nebitno sta je u pitanju ali nista spektakularno. Naime, na proslim izborima SNS i SPS su imali 12.000 glasova u Zajecaru. Po ovome ispda da je sada izaslo 10.000 sto znaci da su izasli samo njihovi glasaci u smanjenom broju. Procenat nije iznenzdjujuci u takvom odnosu. Ako se ima u vidu da je u Zajecaru na prosle izbore izaslo preko 30.000 glasaca onda je ovo jako los signal. Druga je stvar sto botovi SNS-a imaju zadatak da spinuju i manipulisu sa nekakvih90%.
Ајд мало ти ово преспинуј. Напиши нешто афирмативно за неког свог у зајечару. Или ћеш опет рећи како тај ниво није битан?
Za vas su brojke smrtna presuda. Kada vam se postave neoborive cifre, ostaje vam samo da ovako napisete. Ako meni ne verujes idi na sajt RIK-a, imas sve podatke pa ako ustanovis da sam nesto "spinovao" ja cu ti se izviniti.
Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić 7 044 22.58
Ivica Dačić – SPS, PUPS, JS 4 186 13.42
Зар сви политичари не кењају да су избори највалиднија анкета?
Нарочито избори за Чланове месних заједница, ти су јако валидни.
Ма не бре човече, колико су Ови из срс и двери добили у Зајечару?
Nemam pojma ni da su bili izbori za MZ a kamo li ko je koliko osvojio. Samo sam komentarisao spinovanje sa procentima i dokazao da je u pitanju obmana. Bas me briga ko je koliko dobio. Ali, za istinu cu se boriti uvek. Ove brojke govore da vase spinovanje o fantasticnih 90 % imale su podmukli cilj. Ja sam samo pokazao koliko ste providni.![]()
А што вам ти нису битни, зар тамо не живе неки њуди. Зар нису те месне зајднице неки први степен где људи решавају проблеме. Онда вам ни нешто друго није битно. Можда се треба борити само за она места где има мало већа кинта. Ееееее, срамота је тако мислити...
Ponesi vrata u sumu, ako si toliko neodlucanI ? jel glasamo za vrata ili bojkotujemo il idemo u šumu ? Šta da radim ?![]()
Niko JOS ne glasaI još ne glasam.![]()