ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da su joj potrebne još četiri godine kako bi završila započet posao i od Srbije stvorila modernu i uređenu državu.

Sa druge strane, Demokratska stranka je, kako ističu u SNS, imala svoju šansu da učini nešto dobro za državu ali je nije iskoristila, i zato su promene koje su počele nezaustavljive.

"Dok su SNS i njen predsednik Aleksandar Vučić zauzeti sprovođenjem suštinskih reformi koje će konačno izlečiti srpsku ekonomiju, DS ima vremena za igrarije i jeftine marketinške trikove", navodi se u saopštenju.

Koko poručuju iz SNS, ništa neće promeniti činjenicu da je Srbija opljačkana tokom deset godina vladavine DS, i da su u to vreme tajkuni kontrolisali državu.
"Srbiji nisu potrebni ljudi koji misle samo na vlastite interese, niti pohlepni političari koji se bahato bogate na račun građana Srbije", navodi se u saopštenju SNS.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/443540/SNS-Treba-nam-jos-cetiri-godine-da-uredimo-Srbiju

Kme,kme napredni radikali.:hahaha:

Vu%C4%8Di%C4%87-kur%C4%8Di%C4%87.jpg

На којим другим местима има ова анкета ? ЗНАЧИ АНКЕТА А НЕ ВЕСТ ИЗ ЗАЈЕЧАРА.

Nebitno sta je u pitanju ali nista spektakularno. Naime, na proslim izborima SNS i SPS su imali 12.000 glasova u Zajecaru. Po ovome ispda da je sada izaslo 10.000 sto znaci da su izasli samo njihovi glasaci u smanjenom broju. Procenat nije iznenzdjujuci u takvom odnosu. Ako se ima u vidu da je u Zajecaru na prosle izbore izaslo preko 30.000 glasaca onda je ovo jako los signal. Druga je stvar sto botovi SNS-a imaju zadatak da spinuju i manipulisu sa nekakvih90%.

Nebitno sta je u pitanju ali nista spektakularno. Naime, na proslim izborima SNS i SPS su imali 12.000 glasova u Zajecaru. Po ovome ispda da je sada izaslo 10.000 sto znaci da su izasli samo njihovi glasaci u smanjenom broju. Procenat nije iznenzdjujuci u takvom odnosu. Ako se ima u vidu da je u Zajecaru na prosle izbore izaslo preko 30.000 glasaca onda je ovo jako los signal. Druga je stvar sto botovi SNS-a imaju zadatak da spinuju i manipulisu sa nekakvih90%.

Ајд мало ти ово преспинуј. Напиши нешто афирмативно за неког свог у зајечару. Или ћеш опет рећи како тај ниво није битан?

Ајд мало ти ово преспинуј. Напиши нешто афирмативно за неког свог у зајечару. Или ћеш опет рећи како тај ниво није битан?

Za vas su brojke smrtna presuda. Kada vam se postave neoborive cifre, ostaje vam samo da ovako napisete. Ako meni ne verujes idi na sajt RIK-a, imas sve podatke pa ako ustanovis da sam nesto "spinovao" ja cu ti se izviniti.

Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić 7 044 22.58
Ivica Dačić – SPS, PUPS, JS 4 186 13.42

Za vas su brojke smrtna presuda. Kada vam se postave neoborive cifre, ostaje vam samo da ovako napisete. Ako meni ne verujes idi na sajt RIK-a, imas sve podatke pa ako ustanovis da sam nesto "spinovao" ja cu ti se izviniti.

Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić 7 044 22.58
Ivica Dačić – SPS, PUPS, JS 4 186 13.42

Ма не бре човече, колико су Ови из срс и двери добили у Зајечару?

Нарочито избори за Чланове месних заједница, ти су јако валидни.

А што вам ти нису битни, зар тамо не живе неки њуди. Зар нису те месне зајднице неки први степен где људи решавају проблеме. Онда вам ни нешто друго није битно. Можда се треба борити само за она места где има мало већа кинта. Ееееее, срамота је тако мислити...

Ма не бре човече, колико су Ови из срс и двери добили у Зајечару?

Nemam pojma ni da su bili izbori za MZ a kamo li ko je koliko osvojio. Samo sam komentarisao spinovanje sa procentima i dokazao da je u pitanju obmana. Bas me briga ko je koliko dobio. Ali, za istinu cu se boriti uvek. Ove brojke govore da vase spinovanje o fantasticnih 90 % imale su podmukli cilj. Ja sam samo pokazao koliko ste providni. :bye:

Nemam pojma ni da su bili izbori za MZ a kamo li ko je koliko osvojio. Samo sam komentarisao spinovanje sa procentima i dokazao da je u pitanju obmana. Bas me briga ko je koliko dobio. Ali, za istinu cu se boriti uvek. Ove brojke govore da vase spinovanje o fantasticnih 90 % imale su podmukli cilj. Ja sam samo pokazao koliko ste providni. :bye:

Па требало би да те је брига ако си њихов искрени фан.

А што вам ти нису битни, зар тамо не живе неки њуди. Зар нису те месне зајднице неки први степен где људи решавају проблеме. Онда вам ни нешто друго није битно. Можда се треба борити само за она места где има мало већа кинта. Ееееее, срамота је тако мислити...

Нисам написао небитни, него валидни, а и ти си се надовезао на мој коментар о оном горе обојеном кругу са изборима за Чланове месних заједница, а ту лепо пише НА РЕПУБЛИЧКИМ ИЗБОРИМА 2014 а не на ИЗБОРИМА ЗА ЧЛАНОВЕ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА 2014

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back