Пар дана сам заобилазио овај форум, зато што је одобровано подругљиво писање према дверима, а када се подругљиво одговгори, бришу се постови, као пинк. Цензура и на форуму. Али на овај пост морам да одговорим.
Ко ће да поправи оно што је уништавано?
Да поједноставим, који то кадар напредњаци имају који може да уради нешто у Србији? Небојша Стефановић можда? Човек који је магистрирао на мегатренту и постао магистар чак и онда кад је та титула престала да се користи? Или Тома Николић? Или Александар Вучић, човек који никад у животу ништа није урадио? Никад се ничим није бавио, једино од чега је зарађивао новац је политика. Једино чему се нада су стране инвестиције, неспособан човек, не уме паре да направи, нема идеју, његова цела влада је скуп разноразних типова који везе немају са вођењем државе. Па само нека се погледа по разноразним приградским општинама ко је у СНСу, највећи криминални шљам из сваком места се скупио и води СНС и они ће некоме нешто добро да донесу? Ја сам згранут. Љубиша Буха Чуме води СНС у Сурчину, још је ономад био на б92 како лепи плакате, ало људи да ли је могуће да сви имате тако слабо памћење? Који су резултати ове владе? Кашњење плате у ЈАТу први пут од кад постоји исти? Укидање свих бенифиција запосленима у државном сектору? И наравно за све је крив ДС. Није ДС крив, него су криви неспособни људи у влади који су завршили мегатренд или ништа, и кроје нам судбину. Моле Бога да Арапи гурну који динар овде, па на сва звона ајмо оплети. Небојша Стефановић прича пре дан, два, на утиску недеље како су Арапи спремни да одмах дају 2 милиона евра због Београда на води, неки пројекат да покрену? 2 МИЛИОНА ЕВРА ИНВЕСТИЦИЈА? ЈЕЛ ТО ОЗБИЉНА ИНВЕСТИЦИЈА?
Може ко шта да прича, али Двери су барем понудили неку, колико-толико, пристојну листу људи, у који се може видети много интелектуаца, и образованих људи, за разлику од снса који се слободно могу и шљам назвати, који нису никога буквално понудили. Могу на силу да гурају још кратко, можда ове изборе, уколико им не успе тај Београд на води, влада пада у року од годину дана, јер је држава доведена на руб пропасти.