- Poruka
- 76.576
Па рекао је Тома да настављају Титини политику. А та политика се састојала баш у томе: задуживању и сарадњи са НАТО-пактом. Као и наравно антисрпско деловање, у чему је ова комуњарско-напредњачка коалиција премашила и самог Тита.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За кога сад да гласам? Хтео сам за КП, мислио сам да су ту вредни радници и поштена интелигенција, кад оно - цврц. Неки наркумани, примају паре од Ђиласа, залажу се независно Косово и због тога добијају дрозу из Великог Трновца по најповољнијим ценама. А кад се ураде, прерушавају се у пинире и пионирке и оргијају иза поноћу у Кући цвећа уз звуке Кинг Кримсона.
Свако ко позива на бојкот ради против интереса народа јер бојкот и / или прецртавање листића иде у прилог СНС јер фаланге радикала без беџа у пуном броју и увек на изборе излазе.
znaci ti si za ds tajkunske falinke tadica, djilasa, cedu i canaka?
ako, ako. da se vidi ko je ko
Precrtani listici i nepravilno ispunjeni automatski idu kao glas za vladajucu stranku tako da treba glasati za bilo koga samo ne unistavati listic.
Ako vam se ne svidja vladajuca stranka bolje je izaci na izbore i glasati za neku najmanje poznatu stranku nego dati glas onom kome ga inace ne bi dali.
Problem je sto neki redovi SNS-a vec pricaju kako je npr. Novi Sad vec pod njima kao da je glasanje vec bilo i proslo a to mi se nikako ne svodja jer to je kao kad bi rekao hop a nisi skocio ili tu ima nekih indikacija o namestanju izbora.
zaduzuju se jer je ds upropastila privredu
nato? pa ds je napravila cvrste veze sa nato. sad nema ocu necu
malo realnosti ne bi skodilo
glasajte za bilo koga osim za ds parije i njihove satelite. vazno je
Precrtani listici i nepravilno ispunjeni automatski idu kao glas za vladajucu stranku tako da treba glasati za bilo koga samo ne unistavati listic.
Ako vam se ne svidja vladajuca stranka bolje je izaci na izbore i glasati za neku najmanje poznatu stranku nego dati glas onom kome ga inace ne bi dali.
Problem je sto neki redovi SNS-a vec pricaju kako je npr. Novi Sad vec pod njima kao da je glasanje vec bilo i proslo a to mi se nikako ne svodja jer to je kao kad bi rekao hop a nisi skocio ili tu ima nekih indikacija o namestanju izbora.
gluposti.
NE zaduzuju se oni zbog privrede vec da nahrane svoje parazite na narodnoj grbaci...
Jer narod nema da da poreza koliko ovim debelguzim parazitima treba
zato se zaduzuju a racun za kredit ispostavljaju opet tom istom narodu na cijoj grbaci zive
За кога сад да гласам? Хтео сам за КП, мислио сам да су ту вредни радници и поштена интелигенција, кад оно - цврц. Неки наркумани, примају паре од Ђиласа, залажу се независно Косово и због тога добијају дрозу из Великог Трновца по најповољнијим ценама. А кад се ураде, прерушавају се у пинире и пионирке и оргијају иза поноћу у Кући цвећа уз звуке Кинг Кримсона.
razocaravas me. trebalo bi bolje da znas kako drzava funkcionise i koliku je stetu naneo ds rezim u periuodu 2008-2012. bilo koja vlada sutra da dodje bice isto u dovnima, ali ds dovnima.
za narod se zna. narod trpi. red je da polako se resavamo kontroverznih, ali svuda. svi iz ds-a su ostali na vlasti jos uvek, sudije, policajci, novinari, profesori laznih fakulteta. sve to mora na biro ili minimalac
Zasto bih precrtao listic kad imam Rusku stranku da glasam ? Niti zaduzuje narod m niti se zalaze za ulazak u NATO !![]()
gde ima ruska stranka...ja bih odma glasala za njih.
A da nisi slucajno pobrkao sa rusinskom?Rekli su na manjinskoj listi ....
al' ko je sve pored njih u toj manjinskoj....jer bih stvarno ovog puta izasla i glasala, makar i za ruse. nista ne gubim time.
A da nisi slucajno pobrkao sa rusinskom?
za EKONOMSKI POKRET Branka Dragasa naravno.
da zavrsimo sa zanimanjem 'politicar' jednom za sva vremena...
znam odlicno kako funkcionise drzava sigurno mnogo bolje nego ti
Drzava funkcionise kao preduzece
Kao bilo koje veliko preduzece
Ako se dizu cene i porezi i raste zaduzenje drzave , narod zivi gore manje trosi, pada privatni sektor, pada izvoz i proizvodnja....
A sve to radi SNS od trenutka kako je zaseo na vlast.
Nijednu dobru stvar nisu uradili
Umesto da smanje administraciju oni su je dodatno uvecali za jos 30% svojih parazita koje su zaposlili
Ne bi imao nista protiv da zaposle svoje, ali da prethodno otpuste ove stare DS-ove
Mogli su da pr omene zakon i da to urade ali nisu ....
SNS-ovci su grobari i srpskog naroda i drzave
Meni su manje vise svi oni isti. U sustini. I zato moj glas ne dam nikome.
Мој глас иде СРС-у. Иначе, према најновијим истраживањима СРС има велике шансе да уђе у парламент. Чак сам негде читао да ће СРС освојити 5% и да им је рејтинг скочио након уласка у савез са Образом и СНП НАШИ.