ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da ne mislim, ali mislim da nisu bili poumirali svi koji su znali nešto o demokratiji. Mnogi srpski komunisti su platili zbog neodricanja od demokratije. I nije proteklo 50 god.

Nije 50 nego 46, ako racunamo od 1945. god a zapravo je sve staloo 41.
Pa ti sad izracunaj koliko je godina 1991. imao taj neko ko je 1941. imao 25,30 godina i koliko je takvih docekalo raspad sfrj

Занимљиво да форумаши који подржавају снс нису изнели ниједан аргумент укорист исте. Верујем да је подржавају због повластица које им је дала

Mi smo toliko propali da kod nas stope rasta mogu da budu godinama dvocifrene, pod uslovom da se pre toga objavi bankrot drzave( tacnije, platna nesposobnost), tako da se to na nas ne odnosi.
Realno gledano, svaka drzava moze obezbediti bar 1 procenat rasta BDP - a godisnje, osim da je ne vode teski diletanti.

Mislim da ti je jasno da kod nas bankrot ne sme da se proglasi jer to nece da dozvoli eu, mmf, sb i ostali kojima dugujemo one milijarde.
A taj bdp od barem 1% godisnje je zapravo glavni problem tog programa jer bi se onda kalkulisalo samo da se ne podpadne pod sankcije iako je mozda rast mogao da bude 10% al je frka za sledecu godinu

Mislim da ti je jasno da kod nas bankrot ne sme da se proglasi jer to nece da dozvoli eu, mmf, sb i ostali kojima dugujemo one milijarde.
A taj bdp od barem 1% godisnje je zapravo glavni problem tog programa jer bi se onda kalkulisalo samo da se ne podpadne pod sankcije iako je mozda rast mogao da bude 10% al je frka za sledecu godinu

MMF i EU to vec naveliko rade ( u get d point ), ali ne samo po pitanju Srbije, vec 90 % drzava koje su prezaduzene drzeci njihov narod u neznanju i medijskom mraku.
Niko nama ne moze da zabrani da proglasimo bankrot, a kada izaberemo normalnu vlast.
Sankcije, a pod uslovom da nam ih uvedu, sto je nerealno - primer jesu Argentina i Island, kojima nakon proglasenja platne nesposobnosti drzave nisu uvedene sankcije i na koje treba da se ugledamo po ekonomskim pitanjima, nas ne bi morale mnogo pogoditi, jer trzista buducnosti jesu upravo trzista drzava koje nam sigurno nece uvesti sankcije.
Dakle, zaboravite na tu carobnu rec sankcije.
Proslo je to doba.
Zemlje BRICS - a su buducnost.

Poslednja izmena:
MMF i EU to vec naveliko rade ( u get d point ), ali ne samo po pitanju Srbije, vec 90 % drzava koje su prezaduzene drzeci njihov narod u neznanju i medijskom mraku.
Niko nama ne moze da zabrani da proglasimo bankrot, a kada izaberemo normalnu vlast.
Sankcije, a pod uslovom da nam ih uvedu, sto je nerealno - primer jesu Argentina i Island, kojima nakon proglasenja platne nesposobnosti drzave nisu uvedene sankcije i na koje treba da se ugledamo po ekonomskim pitanjima, nas ne bi morale mnogo pogoditi, jer trzista buducnosti jesu upravo trzista drzava koje nam sigurno nece uvesti sankcije.
Dakle, zaboravite na tu carobnu rec sankcije.
Proslo je to doba.
Zemlje BRICS - a su buducnost.

Mislio sam na sankcije za politicare koji ne ispune rast bdp-a

O strankama u Srbiji treba znati da ih čine sve sami lezilebovići,
neobrazovane lenčuge koje se baš zbog neznanja ničega ni ne plaše.

Sve ih treba oterati na đubrište istorije, a u Srbiji formirati vladu nacionalnog spasa ...

Занимљиво да форумаши који подржавају снс нису изнели ниједан аргумент укорист исте. Верујем да је подржавају због повластица које им је дала

Па дааа, чланови странке, шта друго . . . средили су себи посао и знају да ако неко други дође, оде глава.

Ја разумем како и даље могу људи да гласају за СНС поред свих срања у која су нас увалили, бар ови у странци само да би задржали посао, јел, али бре за остатак овог напаћеног народа није ми јасно. Ваљда је лакше ако не мораш да мислиш својом главом . . . него ако ти кажу да живиш као цар, поверуј у то и готово, лакше је . . .

Gresis! Oni kao papagaji iznose jedini njihov argument-procente koje dobijaju. Posmatrano sa politicke strane, to je uvek najjaci argument.
Dok je tako, oni mogu da se po forumu samo podsmevaju svakom argumentovanom razoblicavanju pogubnosti politike koja se svodi na (priznajem perfektnu) medijsku manipulaciju. Veliku pomoc u tome imaju gotovo od svih ostalih partija cija se jedina prica svodi na dokazivanje ko od njih treba da se prikljuci vlasti.

O strankama u Srbiji treba znati da ih čine sve sami lezilebovići,
neobrazovane lenčuge koje se baš zbog neznanja ničega ni ne plaše.

Sve ih treba oterati na đubrište istorije, a u Srbiji formirati vladu nacionalnog spasa ...

ako bi ti ljudi otpustili sav visak po opstinama i drzavnim ustanovama pa da se i nadamo necemu ,evo ima u ovoj emisiji revolucije sa dragasem koliko nas radi i zaradjuje a koliko im je na grbaci.

ali kod nas bi svi voleli da su na grbaci i to se mora menjati.po meni za vreme ds sam imao percepciju propadanja dok nam je bota pricao da dobro zivimo .

sns bar kaze da smo najebali ,hapsi neke dilere i vodi istragu protiv nekih bivsih ministara.jeste ja zbog toga necu trenutno ziveti bolje ali sada ce neko ko hoce da krade razmisliti da li ce za neku godinu neko juriti njega.

to je prvi korak i cini mi se da je sps malo kocio sve to jer je gomila ljudi iz sps umesana u lopovluke.

ako bi ti ljudi otpustili sav visak po opstinama i drzavnim ustanovama pa da se i nadamo necemu ,evo ima u ovoj emisiji revolucije sa dragasem koliko nas radi i zaradjuje a koliko im je na grbaci.

ali kod nas bi svi voleli da su na grbaci i to se mora menjati.po meni za vreme ds sam imao percepciju propadanja dok nam je bota pricao da dobro zivimo .

sns bar kaze da smo najebali ,hapsi neke dilere i vodi istragu protiv nekih bivsih ministara.jeste ja zbog toga necu trenutno ziveti bolje ali sada ce neko ko hoce da krade razmisliti da li ce za neku godinu neko juriti njega.

to je prvi korak i cini mi se da je sps malo kocio sve to jer je gomila ljudi iz sps umesana u lopovluke
.

I ti gledas PINK i RTS!
SNS samo medijski "hapsi" i vodi zemlju u dalju propast na talasu zanesenosti "borbe protiv korupcije i kriminala". Da li si cuo da su do sada ubacili i jedan dinara od tih kriminalaca koje su "pohapsili"? Sta mislis, gde su pare iz Univerzal banke? Ko govori o njima? Odakle ce se nadomestiti? Iz tvog i mog dzepa a zavrsili su u rukama SNS (SPS) tajkuna koji deo toga daju tim strankama kao donatori.
Nas ne mogu izvuci ljudi koji su nas opljackali vec novi, neokaljani i iskrene patriote. E, takvi su zabranjeni na svim medijima.
Sto se tice dilera droge, to se samo vrsi preraspodela stranackih uticaja. Dakle, skloniti (pohapsiti) Cedine i Tadiceve a osloboditi trziste Vucicevim i Dacicevim. Dok to ne vidi vecina, nema nama spasa

Mislio sam na sankcije za politicare koji ne ispune rast bdp-a

Male bi ima bile zarade pri tolikom rastu BDP - a.
A i da ne pominjem pritisak javnosti na takav nacin rada.

Hocu reci - tvoja zamerka ima utemeljnje, ali se to relativno lako moze resiti.
Recimo - za periode u kojima ekonomska situacija u svetu jeste povoljna, dakle i rast BDP - a bi trebalo da je veci, smanjiti procenat koji oni dobijaju, tako da im rast BDP - a od 1 pa do 3 % ne omoguci dovoljno veliku zaradu, tj. na privatnom biznisu mogu zaraditi vise - sa tolikom kolicinom ulozene energije u posao. Za periode za koje se predvijda pad privredne aktivnosti - blago povecati procenat. To su klasicni trzisni zakoni.
Ovo su neke moje relativne procene.
Takodje, Dragas predlaze da politicarima pruzamo samo jedan mandat - sto opet znaci da bi premijer i ministri tezili maksimiziranju svoje zarade u tom periodu, tj. ne bi kalkulisali u tom smislu.
Mislim da bi takvi ljudi koji pucaju na nizak rast BDP -a u ovakvom sistemu imali neke mnogo bolje opcije za zaradu i da ih politika ne bi privlacila.

I ti gledas PINK i RTS!
SNS samo medijski "hapsi" i vodi zemlju u dalju propast na talasu zanesenosti "borbe protiv korupcije i kriminala". Da li si cuo da su do sada ubacili i jedan dinara od tih kriminalaca koje su "pohapsili"? Sta mislis, gde su pare iz Univerzal banke? Ko govori o njima? Odakle ce se nadomestiti? Iz tvog i mog dzepa a zavrsili su u rukama SNS (SPS) tajkuna koji deo toga daju tim strankama kao donatori.
Nas ne mogu izvuci ljudi koji su nas opljackali vec novi, neokaljani i iskrene patriote. E, takvi su zabranjeni na svim medijima.
Sto se tice dilera droge, to se samo vrsi preraspodela stranackih uticaja. Dakle, skloniti (pohapsiti) Cedine i Tadiceve a osloboditi trziste Vucicevim i Dacicevim. Dok to ne vidi vecina, nema nama spasa

Tako je tako je...
Prodali su JAT koji sad ne može da leti do Amerike jer ona firma ima trajni ban pa sad američki publiciti ne mogu da publikuju po Amerikama.
Dveri mu dodju poslednji američki test koliko je narod otupeo posle svih abnormalnih šokova od 1991 do 2011
To što je ova generacija živih u Srbiji preživela teško da su i ona afrička plemena što se rokaju medjusobno.
Da ne iznosim hronološki pošto je ovo tema za zapišavanje.

100-dinara-SFRJ-1986-unc-_slika_O_2953049.jpg

Nego, evo tebi 100 dinara da ćutiš kao za gej paradu..
Znaš ono što ste se zavitlavali u Knez Mihajlovoj za gej paradu pa kandilom prošetali uz pijane saborce koji ni u poštu ne umeju da udju iako na vratima piše "guraj" a kamoli da popune formular.
Ako ste već pravili cirkus i angažovali policiju da vas štiti o trošku gradjana,
ZAŠTO SE NISTE VRATILI kada je posle vas krenula druga kolona, malo šarenija i još veselija?

Dali vam malo od gej para da kao štrajkujete pa u mišje rupe.
Eto šta je bilo.
Pa tako i ja tebi dajem ovih 100 dinara da ćutiš i sada.

AJD BRE PALI IMAMO OZBILJNIJA POSLA...

Poslednja izmena:
Kao da niko odavde ne zna da je u planu prodaja EPS-a i Kolubare posle čega je Srbija EKONOMSKI MRTVA
Za duhovno se brinu oni koje vi branite i štitie - Pahomije, Kačavenda, Ilarion...
Ime države više nije bitno, pardon, ne države nego logora.

ThyssenKrupp_Airport_Systems_.jpg

Nego valja biti pri skupštini zbog EPS-a i Kolubare, valja...
da se čačne nešto...

Poslednja izmena:
batman_logo_2574.gif
sithplanetanhhelmet1.gif

Na izborima 2012 bilo mnogo kandidata koji nisu prešli cenzus a nisu bili ni po volji RIK-a.
Najviše se izdvajaju akademik gospodin BAT-MAN i uvaženi Dr. Dart Vejder
Simpatizeri i aktivisti su dodavali ove kandidate neumorno
Ima indikacija i da je grupa gradjana Sundjer Bob Kockalone dobila nekoliko glasova.
SpongeBob.jpg

(našao džak sa svojim glasovima)

A sve ukupno izašlo skoro 50% glasačkog tela.
Imamo novih 15.000 skakavaca na budžetu pošto SNS nije sklanjao one prethodne nego samo dodvao svoje
A TO JE BRAĆO I SESTRE MNOGO PARA ZA OVAKVU INDUSTRIJU
Znate li koliko dnevno oni koštaju Srbiju?

Mene više brine ovih 50% koje bole za izbore, jer ako to dodje na 70 ili 80 eto uzletanja aviona
o našem trošku naravno

Poslednja izmena:
731364_12-10.jpg
204618.jpg

Dveri nikada nisu pokrenule polemiku ne samo o gejovima u SPC-u ionako podeljenoj u tri frakcije (a knjiga ista)
nego ni o likovima koji Srbiju odvode u propast, likovima koje izbori ne smenjuju.

Lako je smeniti Dačića a fala jasno ima dovoljno materijala za analizu - od koferčeta do Galenike
ali to je ništa naspram para koje se obrću u policiji koju ne biramo na izborima.

Kako da ne glasamo za ove što nisu politička partija a prave neposredno zlo ovom narodu naročito omladini?
Kada uništimo Galeniku, eto ili ćemo uvoziti strane lekove ili ćemo možda napraviti Galeniku2 (malo teže)
ali kada uništimo omladinu onda teško da ćemo imati budućnost.

Sve ovo ne smeta da i dalje štancujemo VII stepen i to u sve tri smene a sa iskompleksiranim osobama iz unutršanjosti spremnim na korupciju samo da im ne propdane plaćena diploma pa da se selo smije što su se vratili da rade šta su kao naučili
Beograd nema nikog, njih smo čekali posebno... da nam oni objasne...

Lako je prdeti o GMO i vakcinama koje ništa ne čine dobro detetu
čak i uzrokuju crnje i grdje sa većom verovatnoćom nakon davanja
niti se lekari smeju potpisati a opet ne možeš dete upisati u školu zbog onoga
što niko ne sme da potpiše da je stvarno dobro i kao "preventivno" (!?) ...
To je najlakše... Evo i ja mogu da pričam koliko je moj komšija pokrao i prevario... ali to ništa ne govori o meni
nego o komšiji

Poslednja izmena:
Da čovek ne poveruje, opet zajme pare, i to za gluposti koje ne pokazuju nikakve rezultate. I moja baba može da zajmi pare, izem ti takvu politiku. Treba ih poslati u penziju. Iza skrivenih vrata, takodje saradjuju i sa NATO, vojnim krilom zapadnih korporacija. Političari i generali se prodaju za pare.

Kada Svetska Banka postavlja političke uslove, treba ih odmah odbiti jer utiču na čitav politički sistem. Osim toga, ne daju pare preduzećima nego vladi, kad budu davali preduzećima, onda mogu da postavljaju takve (neoliberalne) uslove. Svetska banka su obični zelenasi koji guraju ljude u neoliberalne promene koje su dobre za bogate a loše za siromašne, ali opet, na kraju, naša vlast je kriva sto je gladna za pare. Ima da nas uguraju u isti scenario kao Grčku, da bismo prodali sve za jeftine pare. Grčku teraju da prodaju ostrva i sve ostalo. Pogledajte samo za šta zajme 200 miliona, za nevidiljive promene u zdravstvu. Tako troše i na promenu Uprave desetine miliona evra svake godine i narodu opet isto kao ranije, nema rezultata. Sve to ode u njihove partijske džepove, nema tu nikakvih promena, a zadužuju buduće generacije. Narod treba da bojkotuje izbore (precrtavanjem listića) a ne da glasa za političare. Svi su bili u vlasti i treba da idu u penziju, baš zbog ovakvih stvari. Zaduživanje zaista jeste delovanje protiv naroda, to se lepo vidi na primeru Grčke. Niko više ne dolazi da fotka vojne objekte, sada te kolonizuju putem banaka, nakon toga mogu da otkupe tvoju vojsku za jeftine pare ili da plate malo političare da šalju srpske vojnike po belom svetu u njihove misije. Juče beše neka vest o saradnji sa NATO-om, nisam ni znao da imaju kancelariju u BGDu. Još jednom su nas slagali, doneli odluku o vojnoj neutralnosti a ovamo šalju vojnike u inostrane misije i saradjuju sa NATO. Cilj ulaska u NATO baš i jeste da im budemo topovsko meso po belom svetu i da nam uvale naoružanje za par milijardi evra, zarad interesa američke privatne vojne industrije. Poslao si vojnike, kupio si oružje od njih, to ti je isto kao da si deo NATO. Tako je to kad se političari prodaju za pare. Precrtajte glasačke listiće, ako ostanete kod kuće, neće se videti bojkot izbora. Ako se sećate, promenili su izborni zakon, više nije potrebno da minimum 50% glasačkog tela izadje na izbore, sada ako samo 3% izadje i glasa i neko dobije 1.6% on će pobediti i posle će da sere kako je narod glasao za njega i ima legitimitet da sprovodi svoju politiku.

O zajmu: Svetska banka bi trebalo 25. februara da odobri Srbiji dva zajma od ukupno 240 miliona dolara, najavio je danas šef Kancelarije Svetske banke u Srbiji Toni Verheijen. On je novinarima u Aero klubu rekao da će biti odobreni krediti od 200 miliona dolara za podršku Agenciji za osiguranje depozita i 40 miliona dolara za finansiranje projekata za reformu zdravstva u Srbiji.
Svetska banka je ranije za odobravanje kredita Srbiji kao uslov postavila da se do kraja juna 2014. godine završi restrukturiranje 153 preduzeća, a da se privatizacija prestalih 419 firmi, koje su u raznim fazama prodaje, okonča do kraja godine.

NATO vest: Italijanski general Lućo Bata danas je na ceremoniji u zgradi Starog generalštaba preuzeo dužnost šefa vojne kancelarije NATO za vezu u Beogradu od italijanskog brigadnog generala Ornela Barona. Svečanosti su prisustvovali ministar odbrane Srbije Nebojša Rodić, komandant Komande združenih snaga NATO u Napulju Brus Klingan, načelnik Generalštaba Srbije Ljubiša Diković, članovi Vlade Srbije i vojni zvaničnici, kao i predstavnici nevladinih organizacija i diplomatskog kora.
-Radujem se nastavku podrške Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije u njihovim daljim reformskim naporima i nadam se da će naše partnerstvo nastaviti da jača - rekao je Bata.

Program Partnerstvo za mir je pokrenut od strane NATO u januaru 1994 godine.

. . .

Poslednja izmena od moderatora:
Свако ко позива на бојкот ради против интереса народа јер бојкот и / или прецртавање листића иде у прилог СНС јер фаланге радикала без беџа у пуном броју и увек на изборе излазе.

Precrtani listici i nepravilno ispunjeni automatski idu kao glas za vladajucu stranku tako da treba glasati za bilo koga samo ne unistavati listic.
Ako vam se ne svidja vladajuca stranka bolje je izaci na izbore i glasati za neku najmanje poznatu stranku nego dati glas onom kome ga inace ne bi dali.
Problem je sto neki redovi SNS-a vec pricaju kako je npr. Novi Sad vec pod njima kao da je glasanje vec bilo i proslo a to mi se nikako ne svodja jer to je kao kad bi rekao hop a nisi skocio ili tu ima nekih indikacija o namestanju izbora.

zaduzuju se jer je ds upropastila privredu

nato? pa ds je napravila cvrste veze sa nato. sad nema ocu necu

malo realnosti ne bi skodilo

glasajte za bilo koga osim za ds parije i njihove satelite. vazno je

Свако ко позива на бојкот ради против интереса народа јер бојкот и / или прецртавање листића иде у прилог СНС јер фаланге радикала без беџа у пуном броју и увек на изборе излазе.

За кога сад да гласам? Хтео сам за КП, мислио сам да су ту вредни радници и поштена интелигенција, кад оно - цврц. Неки наркумани, примају паре од Ђиласа, залажу се независно Косово и због тога добијају дрозу из Великог Трновца по најповољнијим ценама. А кад се ураде, прерушавају се у пинире и пионирке и оргијају иза поноћу у Кући цвећа уз звуке Кинг Кримсона.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back