ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
На мартовским републичким изборима, Демократска странка који предводи социјал-демократа друг Ђилас, биће једина странка која је левичарска - не рачунајући групу за коју у јавности постоје сумње да се ради о гангстерима који се лажно представљају као социјалисти. Такође, ДС је, поред СРС, једина странка за коју можемо бити 100% сигурни да неће ући у пост-изборну коалицију са Александром Вучићем и СНС + сателити. По мом мишљењу на републичким изборима Демократска странка ће освојити 18 - 20 %, док на изборима за град Београд мислим да ће ДС освојити 25% гласова. Шта ви мислите?

Из разлога што Комунистичка партија на ове изборе на жалост неће изаћи, мој глас иде другу Ђиласу и ДС.

Poslednja izmena:
Nemojte da ostavljate linkove ka stranačkim sajtovima, mitnzima, platite reklamu ;)

Sve može da se prepriča za šta se neko zalaže. Dragaš, ko je pitao, kad sam ga slušao, to onako deluje korektno, ne ulazim u integritet itd. ne znam ništa o čoveku, ali recimo da je rekao da nije za štednju, a zalaže se npr. za prodaju svega što je u vlasništvu vojske. Pošto vojsku mi nemamo, da se sva ta imovina lepo rasproda...

15 посто минимум, за то сам гласао. у граду некако оптимистичних 30 посто :mrgreen: ал тешко, кажу биће опет неки снег крајем фебруара.

- - - - - - - - - -

8% Djida, 6% Tadic

Имам опкладу у ручак да ће Ђилас да освоји два пута више гласова од Тадића на републичком нивоу.

Demokratska stranka,nece osvojiti vise od 1O% zbog toga,sto nas je sve razocarala.Kada smo skinuli onoga malog Hitlera Milosevica,mi smo mislili,da je
demokratija,konacno,stigla i kod nas.Medjutim,cim su stupili na vlast,pocela je nevidjena kradja i licno bogacenje,funkicionera te stranke.Nezna se ko je bio
gori.Vuk Jeremic je poceo da obilazi zemljinu kuglu,da trosi na svoja putovanja avionima.Njegova putovanja,nisu bila u funkciji zemlje,koju je pretstavljao,vec
u funkciji bogacenja,svog,i svoje zene.Da zlo bude vece,Predsednik stranke,je bio krpa od coveka,nesposoban da izvrsi odabir saradnika.Oni,sa kojim se "lizao"
zakrkali su mu noz u stomak i napustili ga ,kao upotrebljeni prezervativ. Ako neko zeli,da upravlja,ne drzavom,nego i nekom malom zemljoradnickom zadrugom,
mora da poznaje materiju sa kojom radi,i da ima sposobnosti vodje.Onaj ko se samo licka,u odelima Armanija,i gleda se u ogledalu 24 sata,taj nije ni da
upravlja trafikom za prodaju dnevne stampe,zvakacim gumama i prezervativima.Ko nezna,sta zna,i zasta je sposoban,od takvog coveka,treba bezati!!!

Демократска странка који предводи социјал-демократа друг Ђилас, биће једина странка која је левичарска

Шта је, бре, ово? Параноидне идеје, сумануте мисли, спрдачина!?!?

ДС левичарска - извала столећа.

И комша из КП који месецима води овде кампању за "друга Ђида".

Сумануто.

Шта је, бре, ово? Параноидне идеје, сумануте мисли, спрдачина!?!?

ДС левичарска - извала столећа.

И комша из КП који месецима води овде кампању за "друга Ђида".

Сумануто.

Па јесте левичарска. Захтева се враћање Службе платног промета, улагање у државна предузећа - пољопривредне комбинате пре свега, преиспитивање улоге тзв. "страних инвеститора" и да не набрајам - знаш ти то одлично. А то што си ти болесно љубоморан на друга Ђиду, то је друга ствар. То је малограђанштина и социо-патологија.
Нисам "месецима водио кампању" за друга Ђиду. Сад крећем!

Poslednja izmena:
Оперите руке пре гласања, жутица је болест прљавих руку.

Ипак, нема страха од ценсуза, неки бирачи што нису гласали прошли пут видели да има још горе, тако да ће овај пут изаћи на биралишта - наравно гласаће и за неког другог не само за ДС.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back