ИЗБОРИ 2014.

Za koga biste glasali na izborima?

• СНС

glasova: 33 12,8%
  • СПС

glasova: 9 3,5%
  • ДС

glasova: 11 4,3%
  • ДСС

glasova: 40 15,5%
  • ЛДП

glasova: 20 7,8%
  • СРС

glasova: 28 10,9%
  • ДВЕРИ

glasova: 58 22,5%
  • Коалиција опција 4, 6,7

glasova: 8 3,1%
  • УРС

glasova: 1 0,4%
  • СДПС

glasova: 2 0,8%
  • Бели листићи

glasova: 36 14,0%
  • Комунистичка партија

glasova: 12 4,7%

• Ukupno glasova
    258
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas sam sad pogledao biografiju i program ovog lika.
Kakav pokusaj da se Branko Dragas svede na sto manji broj glasova. Ne mogu da verujem.
U svemu kopira Dragasa. Bleda kopija. Prevara. Stecajni upravnik. Muka mi.

Како ће се звати листа Бранка Драгаша? Ако будем решио да гласам за њега, да знам шта да заокружим.

Како ће се звати листа Бранка Драгаша? Ако будем решио да гласам за њега, да знам шта да заокружим.

Lista ce se zvati Ekonomski pokret.
Nije Goranac. Iz Zemuna je, Srbin.
Preporucuem ti da odledas svih 45 minuta, mada, mislim da ti se pocetak nece svideti.
Ali, itekako vredi preslusati ceo snimak, ja sam u jednom dahu ovo odslusao.
Ako odgledas ceo snimak, zanima me tvoje misljenje. Pozz

Који Вам је тај Бранко Драгаш? (..знам да могу да прогуглам, ал' више волим кад ми Ви објасните)

То неки Горанац?

To ti je jedan veliki opsenar, mutivoda, hoštapler i prevarant.Ono što je Nicović u policijskim vodama, to ti je ovaj u bankarstvu i finansijama, kao sve zna i nudi se, a niko ga ne zarezuje ni 2 %

Lik je velike pare pokupio od ljudi koje ubedio da će biti izvršena revizija, tj. dovedena u pitanje privatizacija mnogih preduzeća.

U Vrbasu je, konkretno, uspeo da uzme "članarinu" od radnika-akcionara PP "Sava Kovačević", a mislim i od radnika-akcionara "Vitala".

Uglavnom, lovu je pokupio, i više se ništa nije dogodilo...Znači 100, 200 ili 1000 radnika i od svakog po 200 ili 500 dinara :mrgreen: Samo sam po tome napravio paralelu sa Radulovićem, koji je milijardu puta ozbiljniji od ovog Dragaša, čak mi je i Starešinstva i Dveri žao, kad hoće da se bakću sa ovakakvim prevarantom.

Evo i njegov sajt http://www.dragas.biz/

To ti je jedan veliki opsenar, mutivoda, hoštapler i prevarant.Ono što je Nicović u policijskim vodama, to ti je ovaj u bankarstvu i finansijama, kao sve zna i nudi se, a niko ga ne zarezuje ni 2 %

Lik je velike pare pokupio od ljudi koje ubedio da će biti izvršena revizija, tj. dovedena u pitanje privatizacija mnogih preduzeća.

U Vrbasu je, konkretno, uspeo da uzme "članarinu" od radnika-akcionara PP "Sava Kovačević", a mislim i od radnika-akcionara "Vitala".

Uglavnom, lovu je pokupio, i više se ništa nije dogodilo...Znači 100, 200 ili 1000 radnika i od svakog po 200 ili 500 dinara :mrgreen: Samo sam po tome napravio paralelu sa Radulovićem, koji je milijardu puta ozbiljniji od ovog Dragaša, čak mi je i Starešinstva i Dveri žao, kad hoće da se bakću sa ovakakvim prevarantom.

Radulovic je ... ma ne vredi.
U ovoj zemlji vise zdravom razumu nema mesta.

Кад дође Радуле на власт има бре да се ради :evil: неће да буде добро ко сад - Е де си ша раиш - Ма нема ништа треба да почнем да тражим посо, ај на кафу !

Па ја не бих рекао да има паралеле. Радуловић тражи лову за чланарину али не обећава ништа за узврат, као Драгаш, Србин из Земуна. Ко хоће да буде члан биће и даће лову. Не користи тежак положај преварених радника да би им покупио лову. Чак изричито каже да је против партијског запошљавања, па у сваком тренутку може да каже:"Нисам вам обећао ништа за узврат ако се учланите и дате чланарину, то радите из идеала а не да бисте добили радно место у јавном сектору".

Свако ко да лову, унапред потписује да је даје из идеала а не зарад личне користи. Поштено, зар не?

Опет, нпр. напредњаци имају годишњу чланарину 200 динџи, која се и не плаћа. Значи, свако може да се учлани. А ако је чланарина 1 500 динџи годишње, учланиће се само мала група људи, оних који заиста желе да буду део те приче. Дакле, не иде на масовност већ на квалитет.

Poslednja izmena:

Бранко Драгаш је подржао улазак Двери у политику 2011. године, као што су то учинили и Мило Ломпар, Коста Чавошки, Јасмина Вујић, Смиља Аврамов, Предраг Драгић Кијук... и то је то. Драгаш сада има свој Економски покрет који ће се кандидовати само на београдским изборима.

Па ја не бих рекао да има паралеле. Радуловић тражи лову за чланарину али не обећава ништа за узврат, као Драгаш, Србин из Земуна. Ко хоће да буде члан биће и даће лову. Не користи тежак положај преварених радника да би им покупио лову. Чак изричито каже да је против партијског запошљавања, па у сваком тренутку може да каже:"Нисам вам обећао ништа за узврат ако се учланите и дате чланарину, то радите из идеала а не да бисте добили радно место у јавном сектору".

Свако ко да лову, унапред потписује да је даје из идеала а не зарад личне користи. Поштено, зар не?

Опет, нпр. напредњаци имају годишњу чланарину 200 динџи, која се и не плаћа. Значи, свако може да се учлани. А ако је чланарина 1 500 динџи годишње, учланиће се само мала група људи, оних који заиста желе да буду део те приче. Дакле, не иде на масовност већ на квалитет.

Ма само по чланарини, опет кажем - Радуловић >>>>>>>>>>>>>>>> Драгаш

- - - - - - - - - -

Бранко Драгаш је подржао улазак Двери у политику 2011. године, као што су то учинили и Мило Ломпар, Коста Чавошки, Јасмина Вујић, Смиља Аврамов, Предраг Драгић Кијук... и то је то. Драгаш сада има свој Економски покрет који ће се кандидовати само на београдским изборима.

Па зар није писао економски програм Двери :per:

Па зар није писао економски програм Двери :per:

Ко то каже, где пише? Ја за то нисам чуо. Он има свој економски програм, а Двери свој и не видим баш неке сличности... А да су га консултовали по тим питањима, вероватно јесу, као и друге економисте који су учествовали на трибинама Двери и пре него што су се укључили у политику. Наиме, у Дверима су неки паметни људи, па знају да не знају све и да к'о пита, не скита.

Ко то каже, где пише? Ја за то нисам чуо. Он има свој економски програм, а Двери свој и не видим баш неке сличности... А да су га консултовали по тим питањима, вероватно јесу, као и друге економисте који су учествовали на трибинама Двери и пре него што су се укључили у политику. Наиме, у Дверима су неки паметни људи, па знају да не знају све и да к'о пита, не скита.

Господин Бранко Драгаш је дао подршку Дверима и окосницу за наш економски програм

Poslednja izmena od moderatora:
Господин Бранко Драгаш је дао подршку Дверима и окосницу за наш економски програм

Па то и кажем, консултовали се с њим, као и с другим економистима, што и не крију, али да је писао економски програм Двери, па ваљда би био у Дверима, а не оснивао Економски покрет који има другачији програм. Сигурно да постоје сличности, као што постоје и сличности у ставовима између Драгаша, Комазеца, Катића и других економиста. Видим да Двери често преносе на свом сајту текстове Небојше Катића, рецимо.

Poslednja izmena od moderatora:

Dragas je rekao, da ako ne ispuni to sto obecava, da mu se konfiskuje imovina i u zatvor da ga posalju ako izda zemlju. Ovo se odnosi na celu ekipu koja bi vodila zemlju ekonomski i politicki, ali ti to nisi video ili cuo.
Lepo Dragas kaze za sebe da je opozicija ljudskoj gluposti...

Poslednja izmena:
12/02/2014 - 07:43
Najnovije istraživanje agencije “Ninamedija” i TV Prva pokazuje da duplo više Beograđana veruje naprednjacima Aleksandra Vučića nego demokratama Dragana Ðilasa, pošto u ovom trenutku na izborima u prestonici za SNS namerava da glasa čak 40,8 odsto birača, a za DS samo 21,3 odsto.

Na trećem mestu su socijalisti Ivice Dačića sa 9,9 odsto, a za petama im je DSS Vojislava Koštunice sa 8,4 odsto podrške, preneo je “Informer”.

Izvesne šanse da pređe cenzus, pokazuje anketa, ima još samo LDP Čedomira Jovanovića, dok će sve ostale stranke morati da sačekaju neku bolju priliku za ulazak u Skupštinu Beograda.
http://www.telegraf.rs/vesti/945856-sns-duplo-jaci-od-ds-u-beogradu

Nadam se da ldp nece preci cenzus

12/02/2014 - 07:43
Najnovije istraživanje agencije “Ninamedija” i TV Prva pokazuje da duplo više Beograđana veruje naprednjacima Aleksandra Vučića nego demokratama Dragana Ðilasa, pošto u ovom trenutku na izborima u prestonici za SNS namerava da glasa čak 40,8 odsto birača, a za DS samo 21,3 odsto.Na trećem mestu su socijalisti Ivice Dačića sa 9,9 odsto, a za petama im je DSS Vojislava Koštunice sa 8,4 odsto podrške, preneo je “Informer”.

Izvesne šanse da pređe cenzus, pokazuje anketa, ima još samo LDP Čedomira Jovanovića, dok će sve ostale stranke morati da sačekaju neku bolju priliku za ulazak u Skupštinu Beograda.
http://www.telegraf.rs/vesti/945856-sns-duplo-jaci-od-ds-u-beogradu

Nadam se da ldp nece preci cenzus

Како "само" 21,3? Па то није "само" ако им сви дају од 12 % до - испод цензуса.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back