DZOS
Veoma poznat
- Poruka
- 13.681
Nisam ja nikakav fanatik, stranacke promocije moram ukidati, a o Dverima i ostalima sudim po onome sto oni sami stave kao svoj prioritet. Evo sad vidim neki letopis, Kosovo, Sojic ... i sta nije istina u onom sto sam napisao?
Sve je istina ali ne znam zasto tebi smeta neko ko misli da je KiM nasa pokrajina, da GMO ne treba dozvoliti, da je seksualnost stvar intime a ne medijskog promovisanja? Meni smeta sto upotrebljavas pojam "desnicari" u diskvalifikujucem kontekstu a sto tvrdis da ne govore o zivotnim problemima a sada prizanjes da je to "stranacka propaganda". Kako to da anti gej parada nije strancka propaganda a ekonomski program jeste?
Reci cu ti-zato sto se onda ne bi mogli tako diskvalifikovati kako si i ti ucinio i kako svi mediji cine. A zasto to cine? Zato sto se plase da istinski stavovi drugaciji od NATO dirigovanih, dodju do usiju naroda. Ali, sve ima svoj kraj.
A to za "Sojica" misle sada i svi koji imaju makar malo mozga posle jucreasnje junacke akcije PPV. Vec vidjeno kod Sojica, zar ne?
интелектуалац...

I to bez nevaljalih radikala i Koštunjavih.