Izbori 2014, konačna lista, javna anketa i komentari

Za koga cete glasati na predstojecim izborima?

  • АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ -Српска напредна странка, Социјалдемократска партија , Нова Србија, СПО ,

  • ИВИЦА ДАЧИЋ -Социјалистичка партија Србије (СПС), (ПУПС), Јединствена Србија (ЈС)

  • Демократска странка Србије - Војислав Коштуница

  • ЧЕДОМИР ЈОВАНОВИЋ - ЛДП, БДЗС, СДУ

  • СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА - ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ

  • УЈЕДИЊЕНИ РЕГИОНИ СРБИЈЕ - МЛАЂАН ДИНКИЋ

  • ''СА ДЕМОКРАТСКОМ СТРАНКОМ ЗА ДЕМОКРАТСКУ СРБИЈУ''

  • ДВЕРИ - БОШКО ОБРАДОВИЋ

  • БОРИС ТАДИЋ - Нова демократска странка - Зелени, ЛСВ - Ненад Чанак, Заједно за Србију, VMDK,

  • ТРЕЋА СРБИЈА - ЗА СВЕ ВРЕДНЕ ЉУДЕ

  • ДОСТА ЈЕ БИЛО - САША РАДУЛОВИЋ

  • "КОАЛИЦИЈА ГРАЂАНА СВИХ НАРОДА И НАРОДНОСТИ (РДС - СДС)"

  • Група Грађана "ПАТРИОТСКИ ФРОНТ - ДР БОРИСЛАВ ПЕЛЕВИЋ"

  • Нека о странака мањина

  • Нећу гласати ни за кога


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svakom po meri. Nije ovo komunizam pa svima jednako. :)

Информиши се пре него што почнеш да лупеташ глупости ! У предизборној кампањи сви би требали да имају исту временску заступљеност :rtfm:

Ma kakav medijski mrak, pa ja ne znam jesu li Dveri platile reklamu na Krstarici, svaka druga tema, vest, link, video, saopstenje- Dveri!

Наравно, анкета на Крижарици показује да имају преко 40% гласова, тако да је сасвим нормално да су ту линкови, вести, саопштења, ... А да, платили су да имају рекламу на крижарици јер им је то по новчаним средствима једино и доступно да плате у Србији :rtfm:

Ali da. Da je fašizam niko od nas ne bi znao ni da postoji neki vratarski starešina a on udario reklamu i na Krstarici ...

Велика су новчана средства издвојили да би платили рекламу на Крижарици :mrgreen:

To i jeste fora. Koja bi to enormna reklama bila za starešinu : bio na duelu s Vučićem ... Pa nije Vučić veslo sisa. :mrgreen:

Па наравно да није сисао весла, прошао би горе него она дилеја од моје школске (било је и мувања :mrgreen:) Дијане из СПС-а :per:
 
Ti si iz Glisiceve ili Obradoviceve familije ? Posto samo rodbina glasa za njih.
Sta kaze najnovije istrazivanje, da li ce cela familija od Glisica i Obradovica uspeti da im omoguci svojim glasanjem da predju cenzuc ? Naravno NE
08. март 2014.
последња измена у 22:05
Двери забележиле скок са 3,0 одсто на 3,1 одсто.
:rotf:
http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/SNS-vodi-uz-blagi-pad-rast-SPS-DS-i-NDS.sr.html

Ако мислиш да ће Двери стварно освојити толико гласова зашто само њих нападаш.
Шта би са осталим странкама.
 
Džos, ne može jednako ... Ni veličina im nije jednaka. Da su napisali proporcionalno - imalo bi smisla, jer, tako i jeste pravedno.

Да ли сте ви напредњаци чули за поштену борбу, илити фер-плеј?

Да ли ће сутрадан Реал Мадрид ако игра са Партизаном, Реал да игра са 11 а Партизан са 6 играча?
 
Samo da iznesem svoje mišljenje o predstojećim izborima, bez namere polemisanja:

1. Prevremeni izbori organizuju se samo u slučaju krupnih državnih problema, kao što su krupno neslaganje najvažnijih državnih organa (sukob predsednika sa skupštinom i sl.). U ovom slučaju nije postojao nikakav sukob, nego najveća moguća saradnja i kolaboracija između svih državnih organa i između skoro svih stranaka, pa je zato jasno da se izbori organizuju da bi stranke na vlasti, predvođene marionetama Vučićem i Nikolićem, dobile barem dve trećine poslanika u Skupštini i izvršili promene Ustava i donošenje zakona po volji njihovih gospodara i naredbodavaca – svetske oligarhijske elite. Oni žele da promene Ustav na način da se Srbija „dobrovoljno“ odrekne Kosmeta i uvedu potpunu autonomiju za Vojvodinu i da donesu zakone koji bi potpuno uništili suverenitet Srbije i olakšali njihovu strahovladu, kojom bi poništili i ovo malo radničkih i penzionerskih prava što je još ostalo, proširili moć uticaja kapitala, uveli GMO hranu, pojačali uništenje ljudi kroz vakcinacije, farmaceutske proizvode, Kodeks Alimentaris i sve druge oblike delovanja kojima svetska globalistička elita uništava čovečanstvo i uspostavi Novi svetski poredak.

2. Marionete Nikolić i Vučić su izdali svog dojučerašnjeg predsednika i svoje dojučerašnje prijatelje i saradnike iz Srpske radikalne stranke, svoja dojučerašnja „ubeđenja“ i svoju dojučerašnju politiku, pa kako onda neko može očekivati da neće izdati i Srbiju? (Što su već i učinili, samo trebaju nove izbore da izdaju finiširaju.)

3. Za manje od dve godine marionete Vučić i Nikolić su se krivičnim i protivustavnim delovanjem odrekli suvereniteta nad Kosmetom, slobodni severni deo potpuno predali u ruke okupatora, uspostavili državnu granicu sa tim okupiranim delom Srbije i stvorili takav medijski mrak i neslobodu kakvi nikada nisu postojali u Srbiji.

4. Za manje od dve godine marionete Vučić i Nikolić su dokrajčili uništenje i ono malo privrednih subjekata u Srbiji koje nisu uništili Tadić, Dinkić i ostali petooktobarski pučisti „demokrate“ i pokazali da su radikalniji u izdaji i poslušniji u izvršavanju naređenja svetskih moćnika čak i od lidera LDP-a Čedomira Jovanovića.

5. Marionete Vučić i Nikolić nemaju nikakvu svoju politiku. Oni samo provode politiku stranih globalističkih investitora i investicija, čime uništavaju ne samo politički, nego i ekonomski i svaki drugi suverenitet Srbije.

6. Oni koji izađu na izbore i glasaju za njih ili za bilo koju drugu satelitsku ili kolaboracionašku stranku iz postojeće vlasti i opozicije (a sve su ili satelitske ili kolaboracionaške), glasaju za: potpuno političko, ekonomsko, nacionalno i svako drugo uništenje ne samo Srbije i srbskog naroda u Srbiji i van Srbije, nego i svekolikog čovečanstva, jer na lokalnom nivou stvaraju uslove za pobedu globalističke elite kojoj je otvoreni cilj uništenje najmanje 90% današnje svetske populacije. Zato su ovi izbori možda poslednja šansa ne samo za spas Srba i Srbije, nego i za spas današnjeg čovečanstva, u kojoj borbi su Srbi mnogo važniji faktor nego što sami misle, zamišljaju i pretpostavljaju. Baš kao što je bilo odlučujuće i njihovo učešće u dva prethodna objavljena svetska rata (ovo je treći, neobjavljeni rat protiv čovečanstva).

7. Oni koji izađu na izbore i ponude nevažeće ili bele listiće, takođe glasaju za globaliste i uništenje čovečanstva.

8. Oni koji ne izađu na izbore posredno glasaju za globaliste i uništenje čovečanstva.

9. Jedino se pokret Dveri, uz masovnu podršku naroda na budućim izborima može suprotstaviti globalistima.

10. To su razlozi zbog kojih bi Dveri za spas Srbije morale dobiti više od 50% glasova na izborima, jer jedino Dveri nemaju otvorenu i deklarisanu saradnju i kolaboraciju sa globalistim, i jedino se Dveri otvoreno i deklarisano suprotstavljaju uništavajućoj globalističkoj eliti, a posebno evrointegracijama i stranim investicijama, kao najopasnijim i najštetnijim faktorima uništenja Srbije.


Drago mi je da bar ovde, na ovom najvećem srbskom forumu, Dveri vode i to ubedljivo.
To budi nadu za mogućih 51% njihove pobede.
 
Poslednja izmena:
Najlepse vas sve molim da glasate samo osnovnim nalozima. Znaju oni na koje sam mislio.

Удри модерацијо по клоновима и дупликатима.Кога ти људи заваравају :confused:


КЛОН КРСТАРИЦОМ НЕЋЕ ШЕТАТИ.


Апел људима који не гласају да изађу на изборе и гласају, ако немају за кога, има против кога, избора Богу хвала има, бели листић или нацртане гениталије на гласачком листићу не доприносе бољем животу у Србији.

Уозбиљите се и испуните своју гласачку дужност, имам опкладу на излазност и број неважећих листића :mrgreen:
 
Da nisi ti medju ovim biserima?


Nemoj da se stidis, ovo je slika i prilika moderne Srbije, zemlje u kojoj zelis da zivis. :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Ups, konacno shvatili koliko se brukaju pa izbrisali spot :zcepanje: inace to je ono kad recituju ko Titovi pioniri: "SNS smo botovi, mi smo vojska prava, svakod dana rastemo al sve za badava..."


Nikad nije kasno narode
 
Poslednja izmena:
Pocinje uvertira Ustanka. Vozilo Staresinstva kruzi gradom i poziva mase da im se prikljuce.

Centar grada neometano tapaciran sa Staresinskim proglasom. Komunalci i interventna su sinoc presli na stranu Ustanika

Spasenje je blizu.
...mora da se ta fora oko Ustanika mnogo svidela Gospodinu (Vučiću) pa je stalno pnavljaš..........Gospodin se smeje a ti si bekrajno srećan............:)
 
1794512_608667005894443_1382002152_n.jpg
 
Nekada su na krstarici najbrojniji bili kojekakvi liberali i neokomunsiti.Sada je krstarica skrenula u desno.Sada ovde ima najviše simpatizera Dveri,SRS-a,DSS-a...Forumaši koji su naklonjeni sadašnjim vladajućim garniturama su takođe bili slične ideologije kao i većina ovde,ali su zahvaljujući pripadnosti svojim strankama promenili način razmišljanja-verovatno iz ličnih razloga.Politika koja svakome govori : "Ideje stranke moraju da budu i tvoje-ti nemaš pravo na sopstveno mišljenje" je nešto što je odavno rasprostranjeno u Srbiji i što je veoma pogubno po svest pojedinaca.No najzanimljivije je to što se simpatizeri i članovi stranaka vladajuće većine na forumu najčešće raspravljaju sa simpatizerima stranaka koje se bore za cenzus ili ga jedva prelaze (Dveri,SRS,DSS...).Zašto?

Evo zasto... Simpatizeri i clanovi vladajucih stranaka su uglavnom polupismen svet koji ne razmislja svojojm glavom,tako da su skloni medijskim manipulacijama kojima smo svi izlozeni. Moje misljenje je da ili brane posao koji su dobili u nekom javnom preduzecu ili to rade direktno zbog novca. E sada,problematika je sto vecina njih ne vidi da se Srbija krece u totalno suprotnom smeru od onoga u kojem bi trebala da ide i da ce polsledice biti katastrofalne ako se ovome ne stane na put. Do sada smo videli da su nas porobili dugovima,a hrlimo i dalje u to duznicko ropstvo,unistili su nam selo i seljaka,grupisali su nas u gradove i jedemo samo sta oni hoce (vreme ce pokazati da je ta hrana iz supermarketa koja nam je jedino dostupna izuzetno nezdrava) i time nas jednostavno jako lako kontrolisu. Da ne pricam o tome da cemo raditi sve vise a imati sve manje. Ko uopste ima posao imace da plati racune i da se prehrani najgorom hranom...
 
Чини ти се... Нико нормалан неће у лигу са великим лопинама попут ових из СНС.... Двери се воде девизом "Ако је неко луд не буди му друг!"
Двери су за етичко чишћење Србије од партијских паразита и лопова!

I ti si u to ubeđen?
 
Плашиш се Бога а гласаш за политичаре који мало па мало трч по савете и благосслов оним земљама који су бомбардовали Србију. Не може се служити Богу и мамону..

Vučića razočarala i SPC
Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je razočaran saopštenjem Srpske pravoslavne crkve (SPC) o briselskom sporazumu, jer sadrži neistinite političke kvalifikacije i naglasio da mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije neće voditi politiku ove zemlje.
Vučić je na konferenciji za novinare, održanoj posle razgovora sa predstavnicima Srba sa okupiranih teritorija, rekao da se SPC poziva na tačku 14 u kojoj se navodi da dve strane neće jedna drugu kočiti u procesu integracija, koja je prepisana iz bar 15 akata koje je Srbija do sada imala, kao krunski dokaz ka priznanje nezavisnosti.
“Šta mi tu možemo. Kakve mi veze sa tim imamo? O čemu mi odlučujemo tu po pitanju bilo koga drugog? To se već sto puta pominjalo kao dokaz o priznavanju nezavisnosti Kosova. Nemojte da izmišljate gospodo”, rekao je Vučić.
On je ocenio da “oni koji su učestvovali u pisanju tih tekstova, potopisivali i prihvatali ovo isto mnogo pre ovoga”.
“U ovoj zemlji možete i vi da vladate. Nemam nikakav problem da Amfilohije Radović izađe sa izbornom listom i pobedi na izborima, ali pre nego što se to desi, neće voditi politiku ove zemlje. Uz svo dužno poštovanje”, zaključio je Vučić.
The post Vučić: Može Vlada da padne, ali sporazum ostaje, neće meni crkva da vodi državu
 
Džos, ne može jednako ... Ni veličina im nije jednaka. Da su napisali proporcionalno - imalo bi smisla, jer, tako i jeste pravedno.

Seti se zemlje koja se zvala Srbija i Crna Gora, a i pre, kamenjarci su sa 350.000 stanovnika imali jednak broj diplomata kao i Srbija sa 8 miliona ... Jel to u redu ?

Proporcionalno čemu? Naručenom, nezavisnom istraživanju?
Kako može Tadić proporcionalno da dobije toliki prostor sa strankom od pre mesec-dva?
Zakon je jasan i mora da se poštuje!
Ako se poštuje u uređenim zemljama ne vidim zašto se ne poštuje kod nas gde se Vučić zalaže da kao stvori uređenu državu?
Sve u svemu, argumenti vas nikad nisu zanimali. Sila Boga ne moli.
Ali ni Bog silu ne voli!
Možeš da radiš šta hoćeš, ali ne i dokle hoćeš!
 

Back
Top