Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
jel ima negde pxotke kako Vucic rucka sa fanovima ?
- Pa eto da Vam kazem, svako placa svoje.
- Pa eto da Vam kazem, svako placa svoje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo radikali vi str najozbilniji martinovic krenuo u kampanju a Seki rekao Jadranka, a zulja vas dss pa bar znam da dss nece sa yutima, a vi sta je vasa funkcija da sns dss ne naprave vecinu jeli sve je bolje pa da i zutaci ostanu na vlasti ko ce bre vama da glas jeli veci interes to sam milion puta pitao da se sjebe sns ili da zuto-crveni padnuНије лоша у ономе због чега су је послали - ту је да рекламира ДСС, рекламира је. Али ништа занимљиво не уме да каже. И члан је ДСС-а, странке која је одговорна за овакво тешко стање Републике Србије.
Станковић је смешан. Онај СНС-овац ме много подсећа на Вучића, лицемер, љигавац. Хомен, исто. А Кркобабић ме нервира, дође ми да извадим пиштољ и да га упуцам.

Ne znam da li ce ovog gospodina voziti na aerodrom autoputem da vidi bilborde koji su postavljeni. Na potezu od Merkura do Zmaja ima 6 velikih bilborda od kojih se samo na 2 moze videti sta pise. Naime, po Bezanijskoj kosi i na ovom delu autoputa (upravo sam prosao tim pravcem) svi ostali su razmazani sa nekim crnim uljem.
Pogodite cija su ta dva koji su ostali cisti?
I jos nesto, konacno sam uspeo zakljuciti da jedan od premazanih pripada Dverima jer se nazire njihov slogan "SVI SU ISTI" a preko celog bilborda je sprejem napisano "rezimske pudlice".

Ne mora bilborde da gleda, neka pogleda 99,99% medija, pa će najbolje videti kakvu prljavu kampanju vodi režim i na kakve niske udarce je spreman zarad ostanka na vlasti i nesmetane pljačke naroda. Naravno zanimljivo je i koga režim najviše, a može se reći i jedino napada, to je najbolji pokazatelj koga se najviše (jedino) plaše.

Dveri bas raspalile po Nikolicu (Tadica pomenu reda radi-da se vlasi ne dosete):
"„Двери се залажу за смену Тадићевог режима, али и за демонтажу НАТО система у Србији и најмање што нам је потребно после ових избора јесте мусавија варијанта Тадића у лику Томислава Николића.”
Bas da vidimo, Dverjani![]()
- Vlast ili, kako mi kažemo, režim svoj kontinuitet obeležila je sprovođenjem politike da put Srbije u EU nema alternativu - posledica toga su uništena privreda, dužničko ropstvo, potpuna poniženost Srba u Srbiji i na Balkanu, demografska katastrofa u kojoj smo izgubili 400.000 ljudi u vreme takve politike i najzad promocija homoseksualizma i razaranje porodice i porodičnih vrednosti u svim segmentima društva. To je rezultat politike "EU nema alternativu". S druge strane, kod dela opozicije nema jasne svesti da se borba protiv EU kolonijalizma mora voditi u svim segmentima društva i da je borba protiv gej parade i tajkuna jednako važna kao i borba za KiM u sastavu Srbije. Ali, najveći problem je sa najvećom opozicionom strankom. SNS, koji pretenduje da smeni demokrate i Tadića, otvoreno priznaje da za nastavak politike EU nema alternativu, o potrebi da se NATO iz Srbije izbaci nemaju hrabrosti da se izjasne, Haški tribunal kao antisrpsku instituciju ne pominju, a gej paradu prećutno podržavaju. I uz to imaju divne odnose sa Milom Đukanovićem, Janezom Janšom, muftijom Zukorlićem, tajkunima i NATO ambasadama. Dveri se zalažu za smenu Tadićevog režima, ali i za demontažu NATO sistema u Srbiji i najmanje što nam je potrebno posle ovih izbora jeste musavija varijanta Tadića u liku Tomislava Nikolića.
Мислиш на интервју из Преса?
http://www.pressonline.rs/sr/glasaj...a+Nikolić+kao+musavija+varijanta+Tadića+.html
Kad me navede, pogledah:
INTERVJU - PREDSEDNIČKI KANDIDAT DVERI VLADAN GLIŠIĆ
Ne treba nam Toma Nikolić kao musavija varijanta Tadića
------------
Da VAMA ne treba, to znamo, ali cemo videti da li nekome ipak treba, polako....
Како је и зашто онда, г. Николићу, Покрет Двери – ЗА живот Србије постао тема медија под несумњивом Вашом контролом – дневне новине Правда, ТВ Свет инфо плус, и посебно острашћеног радио Фокуса? Зашто се свакога дана са ових медија месецима уназад бљује ватра на све што има везе са Дверима? Ко је инспиратор овог медијског линча којима су Двери изложене на Вашим медијима? Ко је дао налог да се Двери нападају и вређају? Да ли је то слика како би медији у Србији изгледали када бисте их Ви у потпуности контролисали?
Посебно питање су батинаши који насрћу на све који плакатирају Београд било којим другим плакатом сем Вашим, ружење наших и туђих билборда, насртање на наше просторије, и други облици негативне кампање којом се неко служи у Ваше име и за које се не зна да ли су урађене са Вашим знањем.
Како је уопште дошло до тога да једна нова политичка снага, која први пут излази на изборе, и са којом никада нисте имали никакав спор, постане Ваша тема, до те мере да се Ваши медији и активисти често са више негативног приступа односе према Дверима него према владајућем режиму?
Питање Двери је веома једноставно: да ли и Ви, г. Николићу, одобравате овакво понашање једног дела Ваше странке према Дверима?
Очекујемо да нам лично одговорите на ово питање!
С поштовањем, УО Двери – ЗА живот Србије
Kad me navede, pogledah:
INTERVJU - PREDSEDNIČKI KANDIDAT DVERI VLADAN GLIŠIĆ
Ne treba nam Toma Nikolić kao musavija varijanta Tadića
------------
Da VAMA ne treba, to znamo, ali cemo videti da li nekome ipak treba, polako....