RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.717
Sta ces, cica Glisa sigurno bolje peva))
cica Glisa je diplomirani pravnik i predsednicki kandidat, pevanje ga ne zanima

ovo su lepi glasovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ces, cica Glisa sigurno bolje peva))

Није лоша у ономе због чега су је послали - ту је да рекламира ДСС, рекламира је. Али ништа занимљиво не уме да каже. И члан је ДСС-а, странке која је одговорна за овакво тешко стање Републике Србије.
Станковић је смешан. Онај СНС-овац ме много подсећа на Вучића, лицемер, љигавац. Хомен, исто. А Кркобабић ме нервира, дође ми да извадим пиштољ и да га упуцам.
Vidis ti moja Biljka kako se pesadija nerviraSta ces, cica Glisa sigurno bolje peva))
Fatila ih sizela

Мартиновић их **** чињеницама, и режим, и смешног чиче Станковића (стварно изгледа као добар човек, али није он способан за политичку битку, боље да су послали Динкића или не знам кога другог из УРС-а) и сараднике режима.
Vidis ti moja Biljka kako se pesadija nerviraFatila ih sizela
![]()
Sta ce sada da kaze Natasa Kandic kada DSS nije dobar "ultranacionalistima"?
Ipak, mislim da ti nisi najbolje obavesten ili si zamenio DS i DSS!
Jedino ako si ti "ultranacionalista" iz LDP ili DS!
tema o korumpiranosti, a on poce kako on ima samon stan, nema nikakav lokal ili vikendicu, pa pocne o svojoj plati... cekaj matori ko je tebe spominjiao uopste? pece savest ili sta?
Зар ДСС није била део ДОС-а? Зар није била на власти од 2000. до 2008.? За овакво тешко и срамотно стање су одговорни сви они који су учествовали у вршењу власти од 5. октобра 2000. године.

Vidis ti moja Biljka kako se pesadija nerviraFatila ih sizela
![]()

Biće koalicija oko DS-a, SPS i PUPS i Preokret...toliko od mene, ja vam sastavio novu vladu.![]()
pa učestvovali ste i vi, jedno 3-4 dana
a koliko se sećam šešelj ne predlagao koštunicu za premijera, pa se toma naljutio
Biće koalicija oko DS-a, SPS i PUPS i Preokret...toliko od mene, ja vam sastavio novu vladu.![]()

Хомен се хвали - 12 година на власти, направили су два моста.
Тема је била здравство.![]()
Па они не могу да скупе више од 30% ни у најлуђем сну.
Овај ЛДП-овац има исту мимику као прашкић. Не личи на њега нимало али мимика апсолутно скинута.

Хомен се хвали - 12 година на власти, направили су два моста.
Тема је била здравство.![]()

Зар ДСС није била део ДОС-а? Зар није била на власти од 2000. до 2008.? За овакво тешко и срамотно стање су одговорни сви они који су учествовали у вршењу власти од 5. октобра 2000. године.

Ne lupaj...DS će imati najviše, Preokret u ovoj koaliciji minimum 8...SPS ne znam...![]()