Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi ti pisala Velika srbija ?
Pa zar se ti ne kunes u bratstvo-jedinstvo, zar nisi Titina pionirka ?
Ako te to čini srećnim, neka ti bude.

Mene ne čini sretnim kad je neko nesretan.
Gde iskopaš te, uvek prave reči!?

Da, ja sam Titova pionirka, i morala sam da budem.Uopšte mi nije smetalo. U pravu si, ne bih pisala Velika Srbija, već Srbija u svojim realnim granicama.Da, ja sam mislila da je Jugoslavija moguća.Tito vam je poklonio naciju-muslimane.Ja bih na tvom mestu o njemu pisala sve najbolje.

Bilo bi dobro za Srbiju da zvekne meteor po sred Amerike, ali ybg.

Granice nisu Šešeljeve, svaku Jugoslaviju je stvorila Srbija.Jugoslavija je bila moguća da Tito nije potpisao Ustav iz 74.Naravno da vam je poklonio naciju koju je, pritom, izmislio.Hit.Nacija-musliman.Gde to postoji, hahahaha, pa ja mogu biti Srpkinja muslimanske vere, niko mi to ne može zabraniti.Ukoliko nisi Turčin, onda si, najverovatnije,Srbin muslimanske veroispovesti.To ne može da promeni Angelina Jolie.A realne granice su one Šešeljeve ? Karlovac-Virovitica-Karlobag ??
Dzaba sto si ti mislila da je Jugoslavija moguca, kad Ćosić, Milosevic, Šešelj nisu željeli Jugoslaviju, Titinu Jugoslaviju, koja je jedina bila moguća.
Tito nam nije poklonio naciju, mi naciju imamo zadnjih 1000 godina. On nam je samo dao neka prava, koja prije 1974.nismo imali.
A gdje si vidjela da ja o Titi ne pišem sve najbolje ?

SNS ni 9. odsto
Pobedjuju Dveri, DSS i SRS, cudi da zuti najvise napadaju SNS a njih ugrozavaju pomenuti (dve stranke i jedan pokret)
Ili nesto s ovim glasanjem nije u redu, ili je najveca koncentracija njihovih clanova i simpatizera upravo ovde, ili vrana vrani oci ne vadi- cervrtog nema, bar ja ne vidim, ali bubotke osecam sa svih strana, ne zna se ko grdje i zesce
A realne granice su one Šešeljeve ? Karlovac-Virovitica-Karlobag ??
Dzaba sto si ti mislila da je Jugoslavija moguca, kad Ćosić, Milosevic, Šešelj nisu željeli Jugoslaviju, Titinu Jugoslaviju, koja je jedina bila moguća.
Tito nam nije poklonio naciju, mi naciju imamo zadnjih 1000 godina. On nam je samo dao neka prava, koja prije 1974.nismo imali.
A gdje si vidjela da ja o Titi ne pišem sve najbolje ?

Uopšte ne verujem u to.Srbi su nepredvidljivi.Uostalom, izbori će se tek održati, a šta se piše pre izbora, e to ne čitam.

Ovde se pričalo o Dverima.Koji je tvoj problem?SNS ni 9. odsto
Pobedjuju Dveri, DSS i SRS, cudi da zuti najvise napadaju SNS a njih ugrozavaju pomenuti (dve stranke i jedan pokret)
Ili nesto s ovim glasanjem nije u redu, ili je najveca koncentracija njihovih clanova i simpatizera upravo ovde, ili vrana vrani oci ne vadi- cervrtog nema, bar ja ne vidim, ali bubotke osecam sa svih strana, ne zna se ko grdje i zesce
Mene non-stop zovu ti iz agencija za ispitivanje. Ja svaki put kazem nesto drugo.
 A zašto?Ja im kažem da ću glasati protiv vlasti.A onda navedem dve, tri manje stranke iz opozicije i kažem šta imam.Ili im spustim slušalicu.
 A zašto?Ja im kažem da ću glasati protiv vlasti.A onda navedem dve, tri manje stranke iz opozicije i kažem šta imam.Ili im spustim slušalicu.Mene non-stop zovu ti iz agencija za ispitivanje. Ja svaki put kazem nesto drugo.

Na izvoru internet mudrosti - FB.
 ja to nikad neću imati, dok mi lično ne zakucaju na vrata
 ja to nikad neću imati, dok mi lično ne zakucaju na vrataA zašto?Ja im kažem da ću glasati protiv vlasti.A onda navedem dve, tri manje stranke iz opozicije i kažem šta imam.Ili im spustim slušalicu.
Granice nisu Šešeljeve, svaku Jugoslaviju je stvorila Srbija.Jugoslavija je bila moguća da Tito nije potpisao Ustav iz 74.Naravno da vam je poklonio naciju koju je, pritom, izmislio.Hit.Nacija-musliman.Gde to postoji, hahahaha, pa ja mogu biti Srpkinja muslimanske vere, niko mi to ne može zabraniti.Ukoliko nisi Turčin, onda si, najverovatnije,Srbin muslimanske veroispovesti.To ne može da promeni Angelina Jolie.

Ja zvono na fiksnom drzim iskljuceno.
Nemoj pogrešno da shvatiš, molim te, ali ti i korisnik van Zem ste kompatibilni.Osim telefona.

Ovde se pričalo o Dverima.Koji je tvoj problem?
Urnebesno, pa zašto bi Srbi hteli da rasture Jugoslaviju, kada je ta država obuhvatala sve teritorije!Naravno, vas niko ništa nije ni pitao.Ali, Slovenci i Hrvati su znali da hoće svoje države.Ooodavno.Paradoks.Dakle, Turčin ili Musliman?E vidis upravo zbog toga sto je time sprijecio dominaciju vecinskog naroda, u ovom slucaju srpskog, nad ostalim, Jugoslavija je bila prihvatljiva za sve druge narode, samo ne i za Srbe, jer su tim Ustavom bili "ugroženi", tj. nisu vise mogli brisati cipele od druge narode.
Što se mene tice ti se mozes izjasnjavati kako god hoces, ali nemoj osporavati drugima pravo da se izjasnjavaju kako misle da treba da se izjasnjavaju.
I kako bi neko iole normalan imao želju da nastavi živjeti sa nekim kao što si ti, ko bi da sebi prisvaja sva prava, a drugima da ne priznaje nikakva prava !?
Uostalom, Srbi se nikad nisu oslobodili svog extremnog nacionalizma (koji ih je krasio u Kraljevini Jugoslaviji) i draže mihajlovica. Jedva su čekali da Tito umre, pa da se mogu ponovo okrenuti extremnom nacionalizmu i draži. Ko se danas od Srba sa radoscu sjeca Tite ? -Niko, svi drze dražinu sliku na zidu.
Zato se nemojte buniti sto drugi nisu htjeli da prihvate da ih gazite kako stignete, kao sto ste to radili u Kraljevini Jugoslaviji.
Nisam duzna, ali cu ti odgovoriti: Tema je: IZBORI 2012.
Dakle, temu o Dverima imas, nije lepljiva ali postoji, tako da je pitanje izlisno da ne kazem- glupo, a to nikako ne moze biti MOJ problem!