izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SNS neće sa DS ubeđen sam u to.
Čak i kada bi SNS otišla sa DS, mnogi bi je napustili. Ja lično ne bih počeo da glasam za nekog drugog ali bi se u slučaju SNS-DS koalicije u koju ne verujem i mislim da je neće biti, u vrlo ranim, dvadesetim godinama, povukao iz politike.

tako su pricali da ce svi prestati da glasaju za sps zbog koalicije sa ds,a oni uvecali broj glasova,toma i vucko ce imati 4 godine na vlasti,i nece se mnogo potresti sto ti vise neces da glasas za njih,a da i debeli iz rik-a ce da se uvali u neku fotelju,njemu je svejedno s kim ce ,samo da se on uglavi,koalicija sns i ds je vec ugovorena,ovo je sve predstava trenutno

Prestao bih da glasam za bilo koga, jedino možda za neku stranku koja nema više od 0.2 % ili stranku nacionalnih manjina...dakle, povukao bih se skroz iz politike.
Ne, birači SNS bi bili razočarani velikom koalicijom i rejting SNS bi drastično pao. SNS ne liči ni izbliza na SPS. Šta mene briga za Đukanovića i šta je loše u tome što je ušao u rik, uradio je to na legalan način. Nije da sam neki veliki njegov fan ali to nije Bog zna kakvo strašno delo.
Vi iz LDP možete samo da imate vlažne snove o ostanku Tadića na vlasti, on će doživeti takav poraz (10 %) razlike, da ni u kakvoj kombinaciji neće biti ni željen ni bitan.

Prestao bih da glasam za bilo koga, jedino možda za neku stranku koja nema više od 0.2 % ili stranku nacionalnih manjina...dakle, povukao bih se skroz iz politike.
Ne, birači SNS bi bili razočarani velikom koalicijom i rejting SNS bi drastično pao. SNS ne liči ni izbliza na SPS. Šta mene briga za Đukanovića i šta je loše u tome što je ušao u rik, uradio je to na legalan način. Nije da sam neki veliki njegov fan ali to nije Bog zna kakvo strašno delo.
Vi iz LDP možete samo da imate vlažne snove o ostanku Tadića na vlasti, on će doživeti takav poraz (10 %) razlike, da ni u kakvoj kombinaciji neće biti ni željen ni bitan.

ja sam za svaki slucaj kupio par stiropora,znam da ce posle izbora biti nestasica,tako da slobodno mozes da mi se obratis posle izbora za jedan primerak,imace dovoljno za sve kolege forumase koji su istaknuti aktivisti sns,iako necu glasati za botu opet ce da razvali tomu,a i gde ide da covek sa srednjom skolom i bez znanja engleskog jeziika bude predsednik srbije,ne ide,morao bi stalno da vodi prevodioca sa sobom

zen_merkel_putin_fitwidth_420.jpg

Каква је ово уср*ана Ипсосова анкета по којој, ДС има 40 %, СНС 30 %, СРС 3 %, ЛДП 1 % ??? Кога ви то зајебавате ???

Pre nego sto nesto napises, ukljuci jos poneki organ. Pogledaj kako je glasilo pitanje?
Zasto bi nesto sto se ne poklapa sa tvojim procenama ili zeljama bilo merilo ispravnosti? Koji su to izbori do sada pokazali kako stoji SNS na republickom nivou? Kome odgovara i zasto se stvara atmosfera da je jedina dilema DS ili SNS? Zasto na vasim (SNS) medijima nema pristupa nijedna druga opcija osim DS (cijom se "kritikom" samo potvrdjuje da ne postoji niko treci)?

Trebalo bi Forum Krste da organizuje neku izbornu noc, zezanje, nagrade, kvazi zurku, ukljucenja iz izbornih stabova direktno na forum, full zaebancija da bude .

Ne zezaj. Vidiš da se paljenje Zagora obavlja istom žestinom. Ovde se nije čulo za izveštaj pok. Verice Barać o kontroli medija i stavljanje istih u funkciju vladajuće klike. Ovo što ti predlažeš podrazumeva demokratski poredak, a to više ne postoji na ovom forumu

Ne zezaj. Vidiš da se paljenje Zagora obavlja istom žestinom. Ovde se nije čulo za izveštaj pok. Verice Barać o kontroli medija i stavljanje istih u funkciju vladajuće klike. Ovo što ti predlažeš podrazumeva demokratski poredak, a to više ne postoji na ovom forumu

To je zato sto ovaj forum shvatas za ozbiljno, samo relax ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back