izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok se vi i radikali svadjate i pljujete izmedju sebe, treca strana to obilato koristi i jos dodaje ulje na tu vatru da se rasplamsa sto vise a posebno sad pred izbore! Plasim se nestasice ulja u Srbiji zbog toga!
Ništa se ti ne brini biće ulja , ali narod neće imati novaca da ga plati , već sada nema para da plati i to ne samo sa uljem nego bilo šta što treba za život

eee fato...ne bi bilo srecnijeg coveka od mene kad bi doziveo da jedan srbin-sumadinac preuzme domacinsku brigu o srbiji....ali taj sumadinac mora imati takve kvalitete za respekt...da bude za primer svim domacinima u srbiji...covek od integriteta i reci...sa zivotnim i poslovnim rezultatima iza sebe...
covek koji je sve svoje materijalno svojim sposobnostima stekao pa dosao u politiku da svoje sposobnosti i aspiracije podeli sa svojim narodom...
zar nikolic ima ove osobine..??
P.S.paja nije clan nijedne stranke...paja razmislja svojom glavom...
E,moj druze Pajo!Ja se izvinjavam sto ne mogu da razmisljam na nacin na koji ti razmisljas:rumenko:Bogu hvala,ima ljudi koji razmisljaju svojom glavom,vide svojim ocima....ne idu po kabinetima za" svoje" misljenje,vidjenje...:D
Uz uvazavanje tvog stava,dozvoli da stav imaju i drugi ljudi!:)

eee fato...ne bi bilo srecnijeg coveka od mene kad bi doziveo da jedan srbin-sumadinac preuzme domacinsku brigu o srbiji....ali taj sumadinac mora imati takve kvalitete za respekt...da bude za primer svim domacinima u srbiji...covek od integriteta i reci...sa zivotnim i poslovnim rezultatima iza sebe...
covek koji je sve svoje materijalno svojim sposobnostima stekao pa dosao u politiku da svoje sposobnosti i aspiracije podeli sa svojim narodom...
zar nikolic ima ove osobine..??
P.S.paja nije clan nijedne stranke...paja razmislja svojom glavom...

Напредњаци глуме ''рат'' са жутима. Ево, као води се политички процес против снс-а са овим непрописно лепљеним плакатима, док је ''испод жита'' - све договорено. Договорена је нова коалиција дс-снс. Заправо, није договорена већ су тако наредили амбасадори наших западних пријатеља и нато. И то одавно. Број министара у тој будућој коалицији зависиће од тога ко колико освоји процената на изборима, док ће премијер бити "ванстраначка личност", јер се очекује приближно једнак број освојених процената. То је прва варијанта.
Договорена је и - резервна варијанта. Она се огледа у томе да снс подржи Тадића на изборима за председника републике (ако исти буду у децембру), а дс ће снс-у дати место премијера.
Живи били па видели

Dok se vi i radikali svadjate i pljujete izmedju sebe, treca strana to obilato koristi i jos dodaje ulje na tu vatru da se rasplamsa sto vise a posebno sad pred izbore! Plasim se nestasice ulja u Srbiji zbog toga!
Gde se mi to PLJUJEMO?
Lepo rece Fata, neka svako ima svoj stav, ali dozvolite da i ja (ona, ti, bilo ko) ima svoj stav!
Kako mislis da JA mogu da uticem na nestasicu ulja svojim "svadjanjem i pljuvavnjem" bilo koga (iako to ne cinim, ovde je istina sama po sebi pljuvacina izgleda? Ja cu glasasti protiv zutih to je jedino sto mogu, ako opet pobede nije do mene. SRS pomaze zutima - napadima na SNS i potezanjem po sudu, ne SNS...

Biljka,radikali trenutno imaju selektivnu amneziju :zcepanje:Kako se udruzise sa Djilasom zaboravise ideologiju,Srbiju,Srbe...cak im i onaj nesrecnik u Hagu padne na pamet samo kad im ponestane inspiracije na koji jos nacin da laju o Nikolicu...:zcepanje: Zasmejavaju Skupstinu u kojoj su popularniji od zvezda Granda:zcepanje:
Biljka :zag::cmok2:
Bas tako...Juce sam svojim usima cula da je Radeta optuzila Nikolica za stanje u "Galenici", mislila sam da sanjam, njih petoro samo (radikala), predsednica i ministar "prosvete" i nijedna recenica o bilo cemu ne prodje da radikali ne ospovase Nikolica, Vucica, naprednjake, i misle da im je to plus?

Videce na izborima koliki je minus, ali Seseljeva direktiva je unistenje, samo da imaju imalo inteligencije radili bi to na drugaciji, suptilniji nacin a ne lazima od kojih i zbog kojih ispadaju smesni i jadni...
:zag::heart:

Dobro, ja povodljiva, sta mislis da se ti nekome zakunes na vernost, taj neko te maltretira, ponizava i sl., da li bi ti i dalje bio veran i da li si ti kriv sto ne mozes, ne zelis i neces? Ili je kriv taj drugi?
Meni je smesno kad neko se nekome ne nesto zakune, mogu se zakleti samo za svoje dete, nikome drugom na svetu belome, pomoci mogu, hocu, zelim ako mogu, ali izvini, ljudi se menjaju, menjaju ih okolnosti, a da meni neko kune dete javno, i da mu ja posle toga oprostim, nema sanse, kao sto su to cinile Radeta, Jovanovicka i Pop-Lazicka koja uzgred ima troje, ove dve nemaju nijedno pa mogu, nece im se vratiti...

А ел беше оно Тома преподобни спомињао Поп-Лазићкине ноге, А!?
И то колио се сећам ......У ВАЗДУХУ!

Напредњаци глуме ''рат'' са жутима. Ево, као води се политички процес против снс-а са овим непрописно лепљеним плакатима, док је ''испод жита'' - све договорено. Договорена је нова коалиција дс-снс. Заправо, није договорена већ су тако наредили амбасадори наших западних пријатеља и нато. И то одавно. Број министара у тој будућој коалицији зависиће од тога ко колико освоји процената на изборима, док ће премијер бити "ванстраначка личност", јер се очекује приближно једнак број освојених процената. То је прва варијанта.
Договорена је и - резервна варијанта. Она се огледа у томе да снс подржи Тадића на изборима за председника републике (ако исти буду у децембру), а дс ће снс-у дати место премијера.
Живи били па видели

А изјутра,
укључиш ТВ, а у свим вестима националних телевизија...напредњаци!

Мислим да је одвајање Николића, Вучића и табаковићке и фомирање модерније и еманципованије странке био пун погодак.
раније је рецимо урбано и образовано становништво много више било на страни ДС-а, сада је та разлика смањена.
Сада имамо и доста добрих људи који би могли добро да воде државу.

Замерке :

Нисмо се поптуно очистили од лоших људи јер су због масовности примани и они који нам не поправљају углед
Иако је формиран опозициони блок са Новом Србијом, промилошевићевским делом СПС-а (Покрет Социјалиста, Вулин) и малим предузетницима, сматрам да је потребно направити још шири опозициони фронт (Двери, СДП, Наши, па ако не може другачије онда ајде и ДСС иако им замерам доста тога).
Наравно, имам и неке замерке организационо-оперативне природе али то није за форум.

Poslednja izmena:
U vreme kada su ridikali nogama i rukama udarali u inventar skupstine dok on prica, da. Noga kad udara u pod vise minuta, mora biti u jednom ili vise nahova u vazduhu. Makar par cm od tla.:mrgreen:

Зна сеодлично на шта је ПРЕПОДОБНИ ТОМИСЛАВ мислио,
и шта је рекао - не терај ме да тражим по ЈТ,
али најлакше је да се правите луди, као и увек кад вам се гурне чињеница на форум!

П.С.
Мислим да ћеш се и ти за пар месеци прениковати,
срамећи се онога што си овде писао и пропагирао!

blankvote.jpg

А ел беше оно Тома преподобни спомињао Поп-Лазићкине ноге, А!?
И то колио се сећам ......У ВАЗДУХУ!
Ne znam, valjda on bolje zna gde su bile, ja sam videla (snimak) gde je skidala cipele i gadjala predsednicu Skupstine, inace sam ih videla sve kako udaraju nogama a kad udaras nogama o pod, moras ih malo podici, koliko god- ali podici, tako da nije slagao, da li je bilo i neceg drugog, ne znam, ne zanima me i time se ne bavim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back