Sada izazivas sa ova dva posta da ti odgovorim a taman sam se nadurila

...sta cu kada ne mogu dugo da se ljutim...
Tvoj problem je sto ne cujes drugu stranu...procitas, preletis pogledom i lupis nam (da ne budem advokat zamisli da pricam u svoje ime) pecat kao u mesari...onaj drecavo plave boje da se vidi sa kilometra...nema kvalitetne diskusije ukolko odbijas da saslusas drugu stranu...zapravo mi tebi nismo ni potrebni ovde, ti vodis kako zelis, ispadnemo li malkice iz tvojih sina odmah se sprema onaj pecat...ne ide tako...diskusije je multilateralna stvar u forumskom slucaju...
Hajde sad da se spustim na forumski nivo...
Oni pecati su sad crveni....nema vise plavih...
Drugo , meni fali zelja da suzbijem inat nad snishodljivoscu...to zbog toga sto kad postupim pravilno , znaci ono sto bas treba, da negujes sagovornika da ima motiva da se izgradjuje, ne samo da iznosi svoje trenutne sigurne stavove, onda se ovde desi snishodjenje i nista se ne mrdne sa pocetka, kao da se skupe u lobirajucu grupu , svi sretni i zadovoljni i tu stanu...
To je zato sto su ovde u vecini ne ljudi koji zele da razotkriju , razmisljaju , vec oni koji zele ili da se zabave ili da se socijalno integrisu , a preko toga i pocnu da osecaju postovanje i sigurnost....
Tako da zbog licnih aspiracija svaka takva osoba ce radije odustati cak i kad ima primisao jer je to vec diskusija i tu sujeta radi, a ovako ima lepo "slazemo se" i prihvaceno jedinstvo i integrisanje...
Ti mi kazi ako gresim, ali sam probao par puta i video kako to ide, cak pustim neku temu posle prvog posta i vidim da to ode na "bas smo se lepo ispricali a svi ponovili prvu recenicu...."....
Trebalo bi forum da bude nekako organizovan da omoguci svim ljudima da budu u pravu, pa onda da oni sto hoce da se ispoljavaju , nek to cine i uzivaju , a oni koji zele da otkrivaju , diskutuju , "ratuju", osim namecu, da imaju i oni svoje polje...
Ne vidim kako forum moze izaci u susret obema kategorijama osim ako oni malobrojni koji i zele da istrazuju , napuste forum...i onda se vrlo brzo sve sjedini, to sam vec vidjao....i traje neko vreme i onda postane dosadno , jer same te jedinke postanu svesne da su vestacki izazvale svoje vrednosti i postovanje kroz jednoumlje....
Ili neki drugi razlog za tu naknadnu dosadu i gubljenje interesa.....da ne ulazim...
I to je vrsta izbirljivosti koja se javlja u realnom zivotu , a nismo je pomenuli, ja je zovem zenska potreba za dinamikom....eto opet rodno diferenciranje...ali opet nije sa namerom da spustam zene....ali dzaba , sve se ovde shvati tako i opet kriv...
Dakle ziveo eufemizam......dok ne dosadi naravno...