Edmund Veoma poznat Poruka 10.880 sreda u 23:40 - Izaberite prsten i saznajte suštinu svoje duše #51 Waterfall: Broj 4 Kliknite za proširenje...
Edmund Veoma poznat Poruka 10.880 sreda u 23:41 - Izaberite prsten i saznajte suštinu svoje duše #52 Izabro sam 4 jer volim takve burme Takva bila i za prošli brak Volim jednostavno Jednobojno Volim zlato inače
Izabro sam 4 jer volim takve burme Takva bila i za prošli brak Volim jednostavno Jednobojno Volim zlato inače
Zelena milja Poznat Poruka 9.233 četvrtak u 08:06 - Izaberite prsten i saznajte suštinu svoje duše #53 Tom Riddle: Pogledajte prilog 1831005 Kliknite za proširenje... Prekrasni....
Waterfall ❤️ VIP Poruka 56.250 četvrtak u 11:31 - Izaberite prsten i saznajte suštinu svoje duše #54 Edmund: Izabro sam 4 jer volim takve burme Takva bila i za prošli brak Volim jednostavno Jednobojno Volim zlato inače Kliknite za proširenje... Mislim da ti je solidno pogodjen opis...
Edmund: Izabro sam 4 jer volim takve burme Takva bila i za prošli brak Volim jednostavno Jednobojno Volim zlato inače Kliknite za proširenje... Mislim da ti je solidno pogodjen opis...
maybell Veoma poznat Poruka 10.064 četvrtak u 12:03 - Izaberite prsten i saznajte suštinu svoje duše #55 ne volim zlato, vise srebro sa onim hijeroglifima..a takav nema! Poslednja izmena: četvrtak u 12:15