Iz prve ruke - igrachke

...pretpostavljam da ce vecina dece dobiti bar po jednu igracku u toku novogodisnjih praznika. koji vam je kriterijum prilikom izbora?
sta nikako necete kupiti i pored reklame i zelje deteta?
sta su "hit" igracke ove godine? izbor je ogroman, a kvalitet - hm ...cemu ce se obradovati decica?

Našla u jednoj lokalnoj knjižari ovakav paketić, po meni sasvim lep i zanimljiv za malu decu, jer, oni se često bolje zaigraju sitnim igračkicama nego velikim i skupim. Cena je bila 250 dinara, ne zanam kako...
Unutra ima puzle 30x20 cm, knjiga sa trvdim stranama, sa desetak listova 20x20 cm, CD sa crtanim, sinhronizovanim, kesica sa dve (mislim da su bombone) u obliku beba i dve čestitke u kesici, jaje sa igračkom, neki kao ventilator na baterije sa konjićem i bombonama unutra.
2iqg5xx.jpg

Marge to je super paketic. Ja sam prosle god kupovala te i bio je tzv. muski paketic sa gormitima i dinosaurusima. Moja cerka se i dan danas ponekad igra ovim pegaz-propelercicem i jos uvek "radi". Ti si jos pronasla super jeftino, meni se cini da sam ih za proslu novu placala oko 400 din - mada nisam bas sigurna.

moja cerka sad zeli ovo od Dede Mraza http://www.ofy.rs/proizvod.asp?ident=EA2202
gleda neke crtace o istrazivacima, pa bi i ona da bude istrazivac :)

Mi smo do sad sve igracke dobijali, ali bebac ce sad 6 meseci, pa trazi zvecke, plisane igracke koje se ne "linjaju" :lol:, vrteskicu za krevetac, gitaru neku plasticnu koja svira, ali smo mu je oduzeli jer bas moze da se povredi - scepa i krene da lupa po sebi, po drugima..

Imate li ideju sta moze biti zanimljivo bebi od 6 meseci? Prvo dete pa blage veze nemam sta mu mogu dati da se igra..
Baba mu da balon od vode, lupka i odusevljava se.
Isto i sa pakovanjem vlaznih maramica, to bi uzeo pre bilo koje igracke koju ima, al' se plasim da se ne ogrebe ivicama, narocito zato sto sve trpa u usta.

Da, i kabl od digitalnog mi je zgrabio kad sam sela sa njim za komp, strpao u usta (srednji deo koji sam mu dozvolila da cacka malo, a one krajeve ni slucajno) i kad sam sklonila, vuk'o i mlatio i na kraju se izbbljuckao po istom :zcepanje:

ja nisam pametna sta kupiti za paketice. starijeg sina (10g) ne interesuju vise igracke, eventualno bejlejd, a komad oko 2.000 din :roll:, a mali (16 meseci) voli svasta i nista posebno.
znam da cu kupiti neku slikovnicu, verovatno ovo sto je ija predlozila na prvoj strani i neku igracku. voli zivotinje, pa sam gledala farme. imate li predlog, a da nije ovako skupo, mozda neki drugi proizvodjac?
http://www.nonstopshop.rs/i-13520/eduktivna-farma-chicco-600790

ni ovo nije lose, a ni preterano skupo
http://www.nonstopshop.rs/i-12846/umetaljka-auto-telefon-pertini-auldey-463404

Ja sam Ivanu uzela jod davno slican ovakav vozic
http://www.nonstopshop.rs/i-15334/voz-sa-geometrijskim-oblicima-pertini-toys-50572b
samo sto je ovaj woody i 2000 je bio ( u LETO robnoj kuci je 2,500 isti taj, neverovatno koliko su tamo skupi)

i on bas voli da se igra njim
sad nisam jos odlucila sta cu, ali definitivno nesto sto svira, non stop pusta melodije na jednom auticu sto je dobio za rodjus i tapse i peva na-naa-n-aaa-na-na

Danas smo u sklopu neke akcije mi iz administacije radili u prodavnici
i mene rasporedili na igracke, ceo dan sam pakovala igracke po rafovima
i naravno ispipala svaku da vidim sta i kako radi :) kupci, izvin'te
e kako mi se svidja onaj Vini Pu sto cita priceeeeeee
al 6 iljki mamu mu hebem da mu hebem...mnogo kume

Jexy, sad si me skoro ubedila za medu vinija.
Juce na babinama mi drigarica kaze da su ga oni dobili nedavno... da je super al joj beba jos mala.

Sutra idemo za ns... pa ce biti ili kuca sveznalica ili vini pu?

A imam jednog malog andjelka od 8 meseci(mog rodjenog brata sin), zrenutno zive na relaciji rim-ns... vise rim.
Sta njemu da kupim?
Obicno im kupim istu igracku... a nek uci malo srpski... ;)

Nešto sam razmišljala da joj cuku sveznalicu kupim za rođendan tada će više da priča i da uči a ovo mi se sada čini interesantnije a i ova prednja tabla se skida i može da bude posebna igračka ali samo se bojim da li će joj biti zanimljivo i koliko je korisno.

Moj je nesto brzo prerastao tu Kucu sveznalicu, i Loncic sveznalica mu je kratko bio zanimljiv, od tih u koje se ubacuju oblici najvise voli drvenu kutiju sa drvenim raznobojnim delovima, a ima i Chicco kucicu sa kljucem i vtech brod. svi sviraju, pevaju, jok, kutija koja nista ne radi je najbolja! :)
Jos voli Knjigu sveznalicu od tih Fisher price.
Meni je muka vise koliko igracaka ima, sklanjam stalno, pa menjam na dve nedelje.
Babe i dede su potpuno neobuzdani, ne vredi pricati, jedino da ih bijemo!
I sta sad da mu kupimo za Novu godinu kad ne znam ni sama sta nema?
A dobili smo karticu na 7000 din za Dexyco od tatine firme.

Mi i nemamo nešto puno igračaka, ustvari nakupilo se dosta zvečkica i imamo FP loptu sveznalicu ali nije joj još uvjek nešto posebno interesantna, sluša pjesmice. I mi njoj sklanjamo igračke pa ih na svakih par dana mjenjamo, sinoć sam joj dala 3 nove a ostale smo joj pokupili i dobila je 20 loptica kao one u igraonicama pa ih ganja po dnevnoj sobi z:)
Čičak razmišljala sam i ja o tom interaktivnom stoliću, vidjeću još mada moram brzo da se odlučim jer ng se približila,znači ti si zadovoljna? Sutra kitimo jelku i pravim tjesto za medenjake pa u nedelju pečemo taman za praznike da ih jedemo z:lol:

Dejsi,
Mi smo sve nasledili. Srecom. Jer je sve bas skupo.
Sto je super jer se ovo gore moze skinuti i ostane prazno za igru, moze da svira, s druge strane moze da se igra sa nekim pcelicama, kockicama itd... a moze i da se okrene pa redjaju kockice.
Ovaj zuti deo se vadi, vidis na slici. Pedja se sad sa tim zabavlja, bas voli.
:)

Sviđa mi se :)
Mi skoro ništa nismo dobili, mogu na prste prebrojati par zvečkica i dvije plišane igračke :neutral: Ja sam joj kupila loptu sveznalicu, neku farmu (pritišće životinje a one se oglašavaju) i veliku lutku ćelu ali nju ću joj dati kada malo poraste. I to sam joj kupila jer je bila akcija 50% sniženje. I kupili smo joj baby gym i ljulju. Sa ovom gimnastikom za bebe se još igra i baš nam je poslužila jer je ona stalno na podu a za ljulju smo bacili pare.

Prabaka i deda su mi dali pare da joj kupim neki poklon za novu godinu i ja sam izabrala ovo
PC220013.jpg
PC220014.jpg
PC220015.jpg
nadam se da će joj biti zanimljivo. Vozić je već snimila pa nije skidala pogled sa njega a sadajoj stoji ispod jelke i čeka novu godinu a mm i ja ćemo joj najvjerovatnije naručiti onu guralici što sam postavila sliku

Ljudi ja danas bila u aksi...
Isla da kupim bezmlecne kasice... i opet sam smekala vinija ali mi nesto skupo ...
Kontam, kako ce se on s njim zabavljati? Ne smem mu ga dati jer bi ga slomio... a bas da ga gleda i slusa... mali je... tek 9 meseci.
Bas se dvoumim... Hmmmm...
A toliko je igracaka... ja bi mu sve zivo pokupovala... Ali sve... :)

ja na kratko da se ubacim... moja cerka je za prvi rodj dobila pertinijevog medu koji prica crvenkapu i tri praseta. za drugi rodj je dobila kucu sveznalicu. meni se cini da je kuca bolja igracka, ali ona mnogo vise voli medu. vinija nemamo, ali sam cula da ga deca vole.
eto, ako se dvoumite uzmite u razmatranje i pertinijevog medu koji prica price, duplo je jeftiniji i neunistiv je. nas ima skoro 4 god, nema sta nije pretrpeo a i dalje je kao nov.

Back