Iz novosadskog Rektorata ukradeno preko 100.000 dinara iz kutije za donacije

mario80

Stara legenda
Poruka
83.978
Kako su potvrdili novosadski studenti, iz kutije za donacije koja se nalazila na Rektoratu, nestalo je više od 100.000 dinara.
https://razglas-news.com/2025/09/13...o-preko-100-000-dinara-iz-kutije-za-donacije/
1000009364.jpg

Podsećamo, rektor Dejan Madić je sa policijom i žandarmerijom upao u Rektorat nakon protesta na novosadskom Kampusu 5. septembra.

Tom prilikom, oni su kao taoce u sali u Rektoratu držali oko 200 ljudi, koje su nakon nekoliko sati pustili.

Od tog dana, studenti zahtevaju da ih rektor pusti da uzmu lične stvari, što Madić ne dozvoljava.

Pored toga, potvrđeno je da je nestala i velika suma novca od donacija namenjenih studentima.

Kako je rekao jedan student, “u kutiji, koja je sada razbijena, ostalo je 510 dinara od više od 1000 evra koji su se u njoj nalazili”.

Kako su potvrdili novosadski studenti, iz kutije za donacije koja se nalazila na Rektoratu, nestalo je više od 100.000 dinara.
https://razglas-news.com/2025/09/13...o-preko-100-000-dinara-iz-kutije-za-donacije/
Pogledajte prilog 1783855
Podsećamo, rektor Dejan Madić je sa policijom i žandarmerijom upao u Rektorat nakon protesta na novosadskom Kampusu 5. septembra.

Tom prilikom, oni su kao taoce u sali u Rektoratu držali oko 200 ljudi, koje su nakon nekoliko sati pustili.

Od tog dana, studenti zahtevaju da ih rektor pusti da uzmu lične stvari, što Madić ne dozvoljava.

Pored toga, potvrđeno je da je nestala i velika suma novca od donacija namenjenih studentima.

Kako je rekao jedan student, “u kutiji, koja je sada razbijena, ostalo je 510 dinara od više od 1000 evra koji su se u njoj nalazili”.
Zna se ko krade u Srbiji.

Evo situacija od danas...

Ulicni radovi , i postave semafor, crveno zuto zeleno..
I cekam bus,1h i vise...6,7 promena semafora...
Nijednom nijedan vozac nije stao kad se upali crveno nego svi produze i uvaljaju se u kolonu koja je vec prosla semafor..
I tako 1,2,3,4,5,6,7 vozila, i oni iz suprotnog smera mogu samo da bleje kad im se upali zeleno..
Jedino nije jedanput to radilo , kad nije bilo vise vozila u redu za cekanje pa kad su stigli vec je krenula kolona odozgo...
Znaci neverovatan prikaz srpskog mentaliteta trenutno...
Nijedan vozac nije stao kad se upali crveno...

Ako neko pokusava da opanjka studente, nijedan od svih tih vozaca za 1h vremena nije bio student, sve porodicni ljudi , muskarci zene, svejedno ....
Prosli dan ili nedelje je bio problem nije stao neki vozac dzipa i vozac busa ga ukopa , da mora da skrene u poprecnu ulicu i zamalo da radi utoka...
Kaze nema na crvenom svetlu oznaka za dzipa...zato ne vazi za njega crveno..

Danas crveno nije vazilo ni za jedno vozilo....
Pogan narod do daske....do daske..
Da se slucajno po vidjenju odredjuje ko ce biti lecen a ko ne, tacno bi se ubijali na prijemu....

Ovo sto sam danas video , sa sve izrazima lica je katastrofa od pogani....laganica samo tako...

Da vidiš tek vozače autobusa i to onih zglobnih? Samo zatvore raskrsnicu.

Masarikovu stalno zatvaraju pa ih napušavam iz auta. Voleo bi neki vozač da izađe 🤩
Mozda i treba kad vidim kakvi su obicni vozaci , ja znam da vozaci rade sabiranje, situacija ponasanja, tako da su mnogo bolji pokazatelj nego taksisti..

Taksista ide na ono sto prolazi , mahne, podigne ruku i nikome se ne isplati da pravi sudar i vrlo spretno se uvuce u kolonu i onda nije toliko ni problem, kao sto nikad nije problem kad ja prelazim ulicu van pesackog prelaza, ja mu dodjem ovlascen za takvo prelazenje ulice, predsednik udruzenja, ali stvarno vozacima ne smeta moj algoritam prelaska van pesackog....nikad zavlacenje u dupe , nikad cimanje, nikad predomisljanje, obavezna vozacka B za onog ko prelazi van pesackog, da zna psihologiju vozaca, sta ne sme da radi...

Ali ono sto rade vozaci ili radnici ili prodavci ili Srbi u svakoj situaciji , mada je vec pomalo vazno da kazem stanovnici Srbije, jer sve manje je Srba medju njima...ali stranci ne prave takva sr...anja...
Uspesna nacionalna politika...ala je uspesna do jaja...
A ne znaju da voze...
Ranije si smeo da vozis ako si u ulici sa prvenstvom da te boli dupe ako je neko ispred izasao pola auta ili vise, zabole te, nek vrati u rikverc...i vracali su ...
Sad cak nece ni da vraca u rikverc, kao zauzeo je pravo , i sad ceka da udje preko reda u kolonu koja ide na njegovo levo...a tebi prepreci put...i ocekuje da ga ne pocistis...ocekuje to..
Ja ne znam jel se nesto promenilo u zakonu o saobracaju pa ocekuju da se ne zakucam u njega....sta kao penal u kosarci , ako stoji ne smem da se zakucam u njega....pa koje je to usrano pravilo za protocnost saobracaja ako je dozvoljeno svakom iz sporedne ulice da udje i stane i rezervisao je slot..

Back