Redmond
Elita
- Poruka
- 18.040
naravno, i original i rimejkNe mora nuzno biti djubre od covjeka, moze biti poput svih nas, s milijun vrlina i mana.
Jesi gledao Oldboy?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno, i original i rimejkNe mora nuzno biti djubre od covjeka, moze biti poput svih nas, s milijun vrlina i mana.
Jesi gledao Oldboy?
zapravo ova scena mi je u glavi prethodnih par danaNe mora nuzno biti djubre od covjeka, moze biti poput svih nas, s milijun vrlina i mana.
Nemam neko lose misljenje o njemu.
Jesi gledao Oldboy?
Znao sam.naravno, i original i rimejk
Aaaaaaaaa to je onaj jamericki...zapravo ova scena mi je u glavi prethodnih par dana
to što od lošeg ima i gore ne znači da je on ok čovekZnao sam.
Oh Dae-su, pijana,lajava svalercina... ja ga opet ne gledam kao negativca.
Svetac nije, ali daleko je i od najgoreg.
I ne moraš, gori je od originala mada mi je prva polovina rimejka bila solidnaAaaaaaaaa to je onaj jamericki...
Necu to gledati.
![]()
Nisam tako ni mislio, vec da je jednostavno covjek, sa svim svojim vrlinama i manama.to što od lošeg ima i gore ne znači da je on ok čovek
Ma gledao sam, ali ne zelim ponovo.I ne moraš, gori je od originala mada mi je prva polovina rimejka bila solidna
e pa eto vidiš meni je teško da istolerišem te njegove maneNisam tako ni mislio, vec da je jednostavno covjek, sa svim svojim vrlinama i manama.
Nisam, jel taj beše ima neke drastične scene mučenja?Ma gledao sam ali ne zelim ponovo.
Nego, jesi ti pogledao...
Nisam, jel taj beše ima neke drastične scene mučenja?
E vidiš te krvave horore nisam gledao, al verovaću ti na preporuku vidim da ima neke korejske glumce koje gotivim
Nema drasticne scene mucenja, a nije mi jasna ni fama oko tih scena u tom filmu.
Ako si zadnjih peanestak godina gledao Vrancuze - Martyrs, À l'intérieur i sl., onda je taj film za tebe kamilica.
Radi se vise o psiholoskoj dimenziji tog filma koja odlazi u duboku tamu.
Kad smo kod mučenja, ona scena kad Radisava nabijaju na kolac (Na Drini ćuprija) će mi ostati trajno tetovirana u mozgu
mislim da je to jedna od najstrašnijih kazni koje su mogle čoveka da snađuUvek je preskočim... boli
mislim da je to jedna od najstrašnijih kazni koje su mogle čoveka da snađu