Ivica Dacic-novi premijer

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нови манијак и плагијатор на политичкој сцени - па то као да је заразна болест:

SPS POKRAO TITA I LAZU RISTOVSKOG

(19) Ponedeljak, 13. Decembar, 2010.| Autor:
Zemljaci Ivice Dačića prošetali majice s likom svog lidera i sloganom „Svetski, a naš„

33287.jpg

BEOGRAD - SPS „pokrao“ druga Tita i Lazu Ristovskog!
Lik Ivice Dačića našao se na majicama delegata SPS u Sava centru, baš kao nekad Titov! Da je, što se socijalista tiče, sve kao u „stara dobra vremena“, svedoče dva detalja s pomenutih majica - portret Dačića u negativu, identičan Brozovom, kao i potpis pisanim rukopisom.

Kreator se tu nije zaustavio s „krađama“ već je pozajmio i izborni slogan reklame „MB pivare“ - „Svetsko, a naše“, u kojoj je glavni lik glumac Laza Ristovski. Dačić je, međutim, oduševljen gestom svojih stranačkih drugova.
- Ne znam da li ćemo morati da platimo autorska prava, makar pivari - kaže kroz smeh za Kurir Dačić i nastavlja:

- Sve je organizovao naš bivši poslanik Hranislav Perić iz Merošine. To su ljudi iz mog kraja, odozdo. Slatko sam se nasmejao kad sam video, jako simpatičan gest. Dobro je da u SPS tako misle. Ranije se dugo godina smatralo da, kad je neko svetski, onda nije dobar za SPS - iskren je Dačić.

Нови манијак и плагијатор на политичкој сцени - па то као да је заразна болест:

Kreator se tu nije zaustavio s „krađama“ već je pozajmio i izborni slogan reklame „MB pivare“ - „Svetsko, a naše“, u kojoj je glavni lik glumac Laza Ristovski. Dačić je, međutim, oduševljen gestom svojih stranačkih drugova.
- Ne znam da li ćemo morati da platimo autorska prava, makar pivari - kaže kroz smeh za Kurir Dačić i nastavlja:

- Sve je organizovao naš bivši poslanik Hranislav Perić iz Merošine. To su ljudi iz mog kraja, odozdo. Slatko sam se nasmejao kad sam video, jako simpatičan gest. Dobro je da u SPS tako misle. Ranije se dugo godina smatralo da, kad je neko svetski, onda nije dobar za SPS - iskren je Dačić.

Pa zasto,bas lepo.

Vrlo bitan slogan Lazara Ristovskog.

Sada sam pročitao vest , ahahhahhahhahhaqhhaqha umreću od smeha , ali eto jedino mi je drago da će Dragin , i kompanija iz ministarstva poljoiprivrede posle 3 godine upropašćavanja iste da dobiju nogu u dupe.
Tako da će da leti s funkcije ubrzo i ona nepismena kučka koju je doveo na mesto šefice po kućno prijateljskoj osnovi prvi potrčko Saše Dragina - Goran Milošev (nadam se da će voda i njega - govneta da odnese ) ,a koja je dovela partijsku koleginicu na moje radno mesto početkom ove godine .
Jednom Gore , jednom Dole , ničija sveća nije gorela do zore.

Moreeeeeee ima krvi da im se napijem :)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

PS : Osveta je slatka :D

Ma kako glasacima DS ovakva politika skakala po zivcima - pa kako promeniti izbor? Da nece da glasaju za SNS? Nema sanse. Oni su isto hteli da imaju SPS, ali ih nisu ni pitali za reforme. DS barem jeste.
Svako ko glasa na izborima glasa da bi njegova stranka bila na vlasti. A posto imamo takav nekakav proporcionalni sistem, gde u skupstinu udje po 15 stranaka... Uvedemo vecinski sistem, pa da udje samo 3-4 stranke u skupstinu i par mesta manjina - i kraj.

Barem bi prinudili stranke na okupljanje oko glavnih igraca. Mi ionako izgubimo nekoliko procenata glasova svaki put - jer se glasalo za one koji nisu usli u skupstinu.

Sada sam pročitao vest , ahahhahhahhahhaqhhaqha umreću od smeha , ali eto jedino mi je drago da će Dragin , i kompanija iz ministarstva poljoiprivrede posle 3 godine upropašćavanja iste da dobiju nogu u dupe.
Tako da će da leti s funkcije ubrzo i ona nepismena kučka koju je doveo na mesto šefice po kućno prijateljskoj osnovi prvi potrčko Saše Dragina - Goran Milošev (nadam se da će voda i njega - govneta da odnese ) ,a koja je dovela partijsku koleginicu na moje radno mesto početkom ove godine .
Jednom Gore , jednom Dole , ničija sveća nije gorela do zore.

Moreeeeeee ima krvi da im se napijem :)
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

PS : Osveta je slatka :D

A... jes' ti van stranaka ili si u pogresnoj stranci?

A... jes' ti van stranaka ili si u pogresnoj stranci?
Ej , kada budem javno progovorio , ima da beže svi redom a ja čekam izbore , već sam napravio sajt koji ću da okačim na net pa svim mogućima da postavim linkove , a specijalno za tu gospođu i njenog muža koji je inače visoki funkcioner u lokalnom DS-u , iz milošte ću da napravim 1000 letaka o njihovim prljavštinama i sam i da ih izlepim po celom gradu , i onako lepo da im vratim milo za drago , onako nestranački.

Back