- Poruka
- 16.622
Šta fali Ivici, ministar za primer. Uostalom, na poslednjem kongresu su rekli da su se distancirali od politike devedesetih, da više ne dozvoljavaju da ih niko dovodi u vezu sa politikom koja je uništavala Srbiju...![]()
fatamorgana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta fali Ivici, ministar za primer. Uostalom, na poslednjem kongresu su rekli da su se distancirali od politike devedesetih, da više ne dozvoljavaju da ih niko dovodi u vezu sa politikom koja je uništavala Srbiju...![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/223183/Ivica-Dacic-novi-premijer
Zelim srecu ds kadrovima. Voli vas glupi predsednik![]()
koj vam bre svima... ne bi se ja smejo kad institucija postavi nekog iz sps-a znaci da je na pomolu obracun sa stetocinama u sopstevnim redovima.
prvi ce da neabe dulic koji vise voli skije od ds-a
koj vam bre svima... ne bi se ja smejo kad institucija postavi nekog iz sps-a znaci da je na pomolu obracun sa stetocinama u sopstevnim redovima.
prvi ce da neabe dulic koji vise voli skije od ds-a
ne pisi gluposti, tu su jasno podeljene sfere i niko nikoga ne dira.
sou zivi![]()
![]()
i pocnimo ljubav ispocetka. eto, Ivica je vec krenuo u tom smeru sa pederima da bi nas nanovo guzili....
Zašto se vi toliko plašite pedera, nikad mi neće biti jasno.
ako je ovo istina..........
ubicu se majke mi
Ne, nego ću da glasam za Vjericu i Natašu...![]()
![]()
pa glasala si ti da se vratis u 40te godine proslog veka
jer sad ti je u srbiji veca beda nego 90tih sto je bila
i jos ce da bude gore .
samo rokaj
Budala menja budalu...
Nije tacno, Dacic je bolji.
Po cemu osim po poziranju?
Pa recimo da je sposobniji kao covek i da je vise socijalno orjentisan.
To si zakljucila na osnovu cega?
Na osnovu toga sto dobro radi u policiji. I stiti je.
I sto njemu Tadic ne moze da naredjuje.
Dacic je ljiga od coveka. Mali Sloba. Isti je bio, ko da ga je Sloba pravio, i po frizuri, govoru, ponasanju....
Taj covek ima neki ugradjen ekvilajzer u glavi, sad kad je bota glavni, on je skinuo njegovu frizuru, govor, ponasanje. Ma cirkus zivi....