Иван Босиљчић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja Ivana prosto obozavam... :) Ja sam ga "zapazila" jos odavno, pre nego sto je snimljena Ljubav i mrznja i pre nego sto je stekao ovoliku popularnost, i stvarnoje divan decko.

Bila sam na koncertu,i bilo je prelepo.Ivan je dokazao da odlicno glumiV (sto se mozda i ne moze videti u serijicama popt Ljubav i mrznja), recitovao je, i dokazao je da ima fenomenalan i predivan glas.

E sad..mene zanima ima li neko mozda kojim slucajem ili zna gde mogu naci snimak emisije AMI G show kad je gostovao sa Jelenom?Takodje i jedan stari Bravo show gde je bio gost sa Kalinom Kovacevic cini mi se...to bi bilo fenomenalno kad bi se naslo...
 
jedini put kad sam otišla u pozorište na Terazijama htela sam da gledam Čikago baš zbog Bosiljčića otišla sam i bedak.... igrala druga postava..... od tad više i ne idem... a i ljuta sam na njega.....
 
Poslednja izmena od moderatora:
Muzicari neka pevaju,a glumci po mom mišljenju treba da pevaju samo ukoliko ulaga to zahteva od njih
Slazem se potpuno. Sto se Bosiljcicevog pevanja tice mogu da zapazim da je to lep glas, mozda tehnicki doradjen ali nedovoljno. Primecuje se da prvih par pesama na koncertu otpeva korektno dok ,kako koncert odmice, njemu ponestaje pevacke izdrzljivosti te postaje intonativno labav i to vrlo cesto. Takve stvari se mogu oprostiti svakom glumcu koji ima da otpeva koji song ali skandalozno je napraviti koncert,sa tolikim ansamblom pa praviti tolike propuste.No, mozda se popravio. Cucemo uskoro.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top