Z zx16 Elita Banovan Poruka 18.580 24.03.2022. u 20:53 - Italijanski mediji prenose 2015 kako su ukrajinci ucili decu u skolama #51 Heidfeld fan: Црна Гора и Украјина су самосталне државе и. Kliknite za proširenje... Очигледно је да ниси укапирао о чему сам писао. Реч је о народу а не држави!
Heidfeld fan: Црна Гора и Украјина су самосталне државе и. Kliknite za proširenje... Очигледно је да ниси укапирао о чему сам писао. Реч је о народу а не држави!
Heidfeld fan Buduća legenda VIP Poruka 26.434 27.03.2022. u 13:49 - Italijanski mediji prenose 2015 kako su ukrajinci ucili decu u skolama #52 zx16: Очигледно је да ниси укапирао о чему сам писао. Реч је о народу а не држави! Kliknite za proširenje... И каплар је 1938. имао исту идеју...
zx16: Очигледно је да ниси укапирао о чему сам писао. Реч је о народу а не држави! Kliknite za proširenje... И каплар је 1938. имао исту идеју...
AleksaJ Buduća legenda Poruka 36.260 31.03.2022. u 07:33 - Italijanski mediji prenose 2015 kako su ukrajinci ucili decu u skolama #53 GrdobanS: Nisam ni mislio na zlocine, nego na stil vladavine + napade na susedne zemlje radi ''zastite svog naroda''. Kliknite za proširenje... Од времена Рима је иста политика ... Направити тампон зону и пренети сукоб и проблеме на суседе https://www.americamagazine.org/pol...tlantic-journalist-catholic-covid-19-pandemic The American ‘way of life’ is unsustainable for so many. Is it time to build radical forms of community? Чим постане неодржив начин живота унутар граница .. проблеме одрживости пребацимо преко ... По чему се СТАЉИН 21.ога вега разликује од Западних Адолфа .... Heidfeld fan: И каплар је 1938. имао исту идеју... Kliknite za proširenje... Исту праксу имају сви већ пар хиљада година ..... Индикативно је да легло нацизма 20ога века.. Европа.. 'проналази' ..... нацизам на истоку у конкуренцији на либералном тржишту?!
GrdobanS: Nisam ni mislio na zlocine, nego na stil vladavine + napade na susedne zemlje radi ''zastite svog naroda''. Kliknite za proširenje... Од времена Рима је иста политика ... Направити тампон зону и пренети сукоб и проблеме на суседе https://www.americamagazine.org/pol...tlantic-journalist-catholic-covid-19-pandemic The American ‘way of life’ is unsustainable for so many. Is it time to build radical forms of community? Чим постане неодржив начин живота унутар граница .. проблеме одрживости пребацимо преко ... По чему се СТАЉИН 21.ога вега разликује од Западних Адолфа .... Heidfeld fan: И каплар је 1938. имао исту идеју... Kliknite za proširenje... Исту праксу имају сви већ пар хиљада година ..... Индикативно је да легло нацизма 20ога века.. Европа.. 'проналази' ..... нацизам на истоку у конкуренцији на либералном тржишту?!
Z zx16 Elita Banovan Poruka 18.580 31.03.2022. u 07:51 - Italijanski mediji prenose 2015 kako su ukrajinci ucili decu u skolama #54 Heidfeld fan: И каплар је 1938. имао исту идеју... Kliknite za proširenje... А ти као знаш о чему сам ја писао, када спомињеш каплара?
Heidfeld fan: И каплар је 1938. имао исту идеју... Kliknite za proširenje... А ти као знаш о чему сам ја писао, када спомињеш каплара?
Heidfeld fan Buduća legenda VIP Poruka 26.434 05.04.2022. u 22:12 - Italijanski mediji prenose 2015 kako su ukrajinci ucili decu u skolama #55 zx16: А ти као знаш о чему сам ја писао, када спомињеш каплара? Kliknite za proširenje... Знам ја добро о чему пишем.
zx16: А ти као знаш о чему сам ја писао, када спомињеш каплара? Kliknite za proširenje... Знам ја добро о чему пишем.
Z zx16 Elita Banovan Poruka 18.580 05.04.2022. u 22:19 - Italijanski mediji prenose 2015 kako su ukrajinci ucili decu u skolama #56 Heidfeld fan: Знам ја добро о чему пишем. Kliknite za proširenje... Видим!