Italijanski mediji prenose 2015 kako su ukrajinci ucili decu u skolama

Нема много разлога да они тамо воле Русе али ово у прилогу је СТРАШНО.
Они тамо су исти народ, у томе и јесте цела поента. Они су исто то што се сада дешава у Ц.Гори. Готово идентичан сценарио.

Ruska sluzba je to trebala da cisti celo vreme. Sta je problem likvidirati ljude?

Siguran sam da sluzba ima podatke o desetinama hiljada ukropskih aktivista i nato saradnika. Mogla je sa vremena na vreme da odsece koju glavu
Pa nije ovo Staljinovo doba da se vrse javne egzikucije. Imas pravnu drzavu (ako je uopste imas) i zna se kako ide: sud, dokazi, porota, presuda, tvorza.
Kakve djavolje ekzikucije, sta, treba juriti Trockiste svuda po svetu i vitlati cekicima za lomljenje lobanja javno??? :roll:

Pa nije ovo Staljinovo doba da se vrse javne egzikucije. Imas pravnu drzavu (ako je uopste imas) i zna se kako ide: sud, dokazi, porota, presuda, tvorza.
Kakve djavolje ekzikucije, sta, treba juriti Trockiste svuda po svetu i vitlati cekicima za lomljenje lobanja javno??? :roll:
Зашто Стаљиновог доба? Па САД то ради већ деценијама?
Да ли је потребно окачити листу њихових акција са непријатељима њихове државе, или, како то они воле да упакују, угрожавањем њихових националних интереса?
Управо су и они предводници анти руске хистерије јер не дозвољавају никоме да имају националне интересе. То је искључиво њихово право а многи од вас то слепо подржава задојени јефтином пропагандом и одсуством елементарног знања и свести.

Зашто Стаљиновог доба? Па САД то ради већ деценијама?
Да ли је потребно окачити листу њихових акција са непријатељима њихове државе, или, како то они воле да упакују, угрожавањем њихових националних интереса?
Управо су и они предводници анти руске хистерије јер не дозвољавају никоме да имају националне интересе. То је искључиво њихово право а многи од вас то слепо подржава задојени јефтином пропагандом и одсуством елементарног знања и свести.
Jao, Cica, ajde, prosvetli me.:) Daj neki svetao primer kad Amer bije cekicem coveka u vugla da je to onako bas odjeknulo u ruskoj humanoj dusi? :cool:

Jao, Cica, ajde, prosvetli me.:) Daj neki svetao primer kad Amer bije cekicem coveka u vugla da je to onako bas odjeknulo u ruskoj humanoj dusi? :cool:
Теби и лампу да уградим била би то немогућа мисија!
Мораш да се вратиш у основну школу и поново читаш историју!

Теби и лампу да уградим била би то немогућа мисија!
Мораш да се вратиш у основну школу и поново читаш историју!
Sta konkretno od istorije? Kao sto znas, ona je sarena, nije crno-bela, ma koliko mi to zeleli. ;)
Meni lampa ne treba, pre ce biti tebi posto se kreces po kojekakvim sumnjivim kuloarima...:lol:

Sta konkretno od istorije? Kao sto znas, ona je sarena, nije crno-bela, ma koliko mi to zeleli. ;)
Meni lampa ne treba, pre ce biti tebi posto se kreces po kojekakvim sumnjivim kuloarima...:lol:
Много тога из историје треба да прочиташ па онда све то повежеш у једну целину.
Тада ћеш укапирати о чему пишем и мање ћеш писати небулозе!
До тада, разноразни епитети, који су ти својствени у недостатку знања, неће изменити ништа.

Много тога из историје треба да прочиташ па онда све то повежеш у једну целину.
Тада ћеш укапирати о чему пишем и мање ћеш писати небулозе!
До тада, разноразни епитети, који су ти својствени у недостатку знања, неће изменити ништа.
Nijedan epitet nije prezentovan, ne znam, jesam li propustio nesto...?
Hm..Istorija. Ona je uciteljica, a ne vlasnica zivota. Stice se dojam da kod tebe caruje ovo drugo...
Tacnije, da robujes istoriji koju si onako, na svoju ruku, povezao u "celinu"...Svaki istoriograf bi ti se na to nasmejao u lice.
Nemas osnovni kvalitet za tako sto - objektivnost. Istorija u tvom zivotu cini se gospodari, naredjuje ti kao u onoj Borinoj pesmi:
"Lezi, diz`se , ustaj, sedi...!" :) :cool: Pa bi ti sad tu vrstu (samo)discipline da preslikas na ovaj oblik javnog prostora kao sto je forum,
ocigledno ne poznajuci princip po kome se stvari u njemu odvijaju. Ovde nema discipline, sem u krajnjem slucaju. Nema ni potrebe
za time, jer ljudi stalozeno iznose stavove i ne namecu ih drugima po svaku cenu, sem u izolovanim, prepoznatljivim slucajevima...
Ovde vlada sloboda misli i njihova opustena razmena, cak i nenajavljeno uletanje u sesnaesterac ima svojih drazi sem kad postane samom sebi svrha..
Tad obicno biva jasno da se radi ili o provokatorima, ili o trolovima, ili prosto manje-vise nevaspitanim, ajd da kazem manje odgovornim pojedincima,
barem u javnom prostoru kakav je, izmedju ostalih, i ovaj...Takvi bi da menjaju tudje stavove a da svoje ne iznose, ili obrnuto, da insistiraju na svojima
ignorisuci tudja kao da ih necije misli mogu bog zna kako straobalno povrediti...pa ne bi to mogle da nisu 100%-no ubedjeni u ono sto inace tvrde. ;):D
Ne znam tacno kakve istorija ima veze sa svim ovim, ali verovatno ima, jer se u njoj moze pronaci sve: i argumenti i kontra-argumenti. Ona je prosto takva:
istovremeno i konherentna i nekoherentna.... Da se sad pojavi jedan koji ce da tvrdi da ona predstavlja nekakvu apsolutnu celinu, cudio bih se sta trazi ovde, na forumu, tacnije zasto tu gubi vreme, umesto da se za njega cuje na kakvoj podeli Nobelove nagrade... Realno. :) :cool:

Nijedan epitet nije prezentovan, ne znam, jesam li propustio nesto...?
Hm..Istorija. Ona je uciteljica, a ne vlasnica zivota. Stice se dojam da kod tebe caruje ovo drugo...
Tacnije, da robujes istoriji koju si onako, na svoju ruku, povezao u "celinu"...Svaki istoriograf bi ti se na to nasmejao u lice.
Nemas osnovni kvalitet za tako sto - objektivnost. Istorija u tvom zivotu cini se gospodari, naredjuje ti kao u onoj Borinoj pesmi:
"Lezi, diz`se , ustaj, sedi...!" :) :cool: Pa bi ti sad tu vrstu (samo)discipline da preslikas na ovaj oblik javnog prostora kao sto je forum,
ocigledno ne poznajuci princip po kome se stvari u njemu odvijaju. Ovde nema discipline, sem u krajnjem slucaju. Nema ni potrebe
za time, jer ljudi stalozeno iznose stavove i ne namecu ih drugima po svaku cenu, sem u izolovanim, prepoznatljivim slucajevima...
Ovde vlada sloboda misli i njihova opustena razmena, cak i nenajavljeno uletanje u sesnaesterac ima svojih drazi sem kad postane samom sebi svrha..
Tad obicno biva jasno da se radi ili o provokatorima, ili o trolovima, ili prosto manje-vise nevaspitanim, ajd da kazem manje odgovornim pojedincima,
barem u javnom prostoru kakav je, izmedju ostalih, i ovaj...Takvi bi da menjaju tudje stavove a da svoje ne iznose, ili obrnuto, da insistiraju na svojima
ignorisuci tudja kao da ih necije misli mogu bog zna kako straobalno povrediti...pa ne bi to mogle da nisu 100%-no ubedjeni u ono sto inace tvrde. ;):D
Ne znam tacno kakve istorija ima veze sa svim ovim, ali verovatno ima, jer se u njoj moze pronaci sve: i argumenti i kontra-argumenti. Ona je prosto takva:
istovremeno i konherentna i nekoherentna.... Da se sad pojavi jedan koji ce da tvrdi da ona predstavlja nekakvu apsolutnu celinu, cudio bih se sta trazi ovde, na forumu, tacnije zasto tu gubi vreme, umesto da se za njega cuje na kakvoj podeli Nobelove nagrade... Realno. :) :cool:
Бла, бла, бла, бла...
Могао си оставити само једну реченицу:"Ne znam tacno kakve istorija ima veze sa svim ovim,", што сам ти у мом првом посту и написао.
Да, ти не знаш какве везе има историја са овим, што је евидентно!
Лепо сам ти рекао, врати се на историју још из основне школе с обзиром да немаш ни основно знање из исте.
Толико од мене, настави да се бламираш!

Do sesdestih godinа ciа je sprovodilа аtentаte, i ondа joj je tаkаv vid rаdа zаbrаnjen jer se to tretirаlo kаo ubistvo.Posle togа usvojenа je doktrine "intervencijа" pа аmerikаnci vise "ne ubijаju" nego intervenisu,а svi oni kokji poginu su kolаtrаlnа stetа.
Nemаmo mi nistа protiv Irаkа,mi zelimo dа srusimo zlog Sаdаmа,milion mrtvih
Nemаmo mi nistа protiv Srbije,mi zelimo dа Srusimo Milosevicа,...
Nemаmo mi ninstа protiv libijskog nаrodа,mi zelimo dа srusimo Gаdаfijа,..
Rusi su roknuli pаr preletаcа i izdаjnikа,аmerikаnci unistаvаju citаvа drustvа pаmetnim bombаmа umesto glupim cekicem

Do sesdestih godinа ciа je sprovodilа аtentаte, i ondа joj je tаkаv vid rаdа zаbrаnjen jer se to tretirаlo kаo ubistvo.Posle togа usvojenа je doktrine "intervencijа" pа аmerikаnci vise "ne ubijаju" nego intervenisu,а svi oni kokji poginu su kolаtrаlnа stetа.
Rusi su roknuli pаr preletаcа i izdаjnikа,аmerikаnci unistаvаju citаvа drustvа pаmetnim bombаmа umesto glupim cekicem
А ти мислиш да он ово може да укапира? Њега ни рентген не може просветлити!

Ok. Ajmo sada malo do gulaga da prosetamo. ;) Tamo su tih par disidenata...za koje se eto kao zna, jer su zacudo uspeli da ostave pisane tragove!
Za ostale milione se ne zna... Nemamo ni grobove izgladnelih Ukrajinaca u Staljinovom desantu na zitna polja, tzv. Golodomoru. ;) Ocemo dalje? :)
Kao sto rekoh, istorija je sarena, za svakog ima agrument i kontra-argument. Zato je za one pametne uciteljica... ;) A drugi ce mlatiti praznu slamu, preostalu od kradje zita... ;)
А ти мислиш да он ово може да укапира? Њега ни рентген не може просветлити!
Ali tebe moze jedna lepa lampica, stoga evo izvoli... :):hvala:
levitirajuca-3d-mesec-lampa-11.jpg

Ok. Ajmo sada malo do gulaga da prosetamo. ;) Tamo su tih par disidenata...za koje se eto kao zna, jer su zacudo uspeli da ostave pisane tragove!
Za ostale milione se ne zna... Nemamo mi grobove izgladnelih Ukrajinaca u Staljinovom desantu na zitna polja, tzv. Golodomoru. ;) Ocemo dalje? :)
Kao sto rekoh, istorija je sarena, za svakog ima agrument i kontra-argument. Zato je za one pametne uciteljica... ;) A drugi ce mlatiti praznu slamu, preostalu od kradje zita... ;)

Ниси оригиналан, копираш мој пост!
Жао ми је али ти си за дечије теме, овде ти није место с обзиром на ниво образовања!

Ниси оригиналан, копираш мој пост!
Жао ми је али ти си за дечије теме, овде ти није место с обзиром на ниво образовања!
Upravo sam ti nacrtao deciji crtez za sve sto do sad nisi znao, satro nisi, vec drzis lekciju o nekim istorijskim faktima, dok svesno ignorises druge,
jednako stravicne, ako ne i gore.... Ako to nisi bio ti, izvinjavam se, cudom sam te pomesao s nekim drugim. ;) :cool:

Zašto neki stalno pokušavaju nađi opravdanje za varvarski napad Rusije na Ukrajinu? To je tako uzaludno.
Putin će svakako biti zapamćen kao zločinac i krvnik bez obzira što se zvanično ne zove nacistom.
Ko će da sudi Putinu za zločine?? Oni koji su ubili milion Iračana,Libijaca i Sirijaca. Rusija godinama upozorava ali niko ne sluša. To što su udarili prvi i predotvratili Oluju razbesnelo je zapad. Oni koji šalju oružje i dobrovoljce bili su pod Staljingradom. Istorija se ponavlja.

Za ostale milione se ne zna... Nemamo ni grobove izgladnelih Ukrajinaca u Staljinovom desantu na zitna polja, tzv. Golodomoru. ;) Ocemo dalje? :)

Gulazi su ruski problem, moj problem je kada amerikanci kazu: "Mi nemamo nista protiv srpskog naroda, samo protiv Milosevica".
Znas kako, prihvatljivije mi je da se drzava nedemokratski obracunava sa pojedincima nego da mi oni koji se toga zgrazavaju 75 dana bacaju bombe na glavu

Sta lupas bedo? rat je, kakav sud?

i bio bi sprecen ili odlozen taj rat da su se neke glave na vreme odvojile od ostatka tela

A nebi? Kao i u sugoslaviji. I tu je sluzba omanula
Gulazi su ruski problem, moj problem je kada amerikanci kazu: "Mi nemamo nista protiv srpskog naroda, samo protiv Milosevica".
Znas kako, prihvatljivije mi je da se drzava nedemokratski obracunava sa pojedincima nego da mi oni koji se toga zgrazavaju 75 dana bacaju bombe na glavu
Pricamo o komunistickoj sluzbi, tom osinjem gnezdu koje je u mutiranom obliku prezivelo do dan danas, a da se i dalje ne zna ko i sta cini telo te azdaje..?
Imala je ta svoje hajlajte u 20.veku, kad je jurila ustasku emigraciju po Evropi, itd. pokusavala da stane na put iredentistima i drugim cobanima,
ali o cemu mi zaista govorimo?... O sinu satane koji s lakocom uskoci u krilo zlikovcu Milosevicu, bajagi da stiti interese drzave... Pa je pocela da eliminise
sopstvene gradjane iz hira poludele i s uma sisasve mu zene Mirjane...:cool: Naravno, ti bi sad mogao reci da su to bili nekakvi neprijatelji drzave, ali nema
vece gluposti od te...U pitanju je bila samo zastita krupnih i sitnih interesa bahatih novokomponovanih skorojevica 90ih...kakva vrazija drzavna bezbednost!
Takodje bi mogao reci da ti, kao uzoran gradjanin koji uvek glasa za vlast ne bi sebe nikad doveo u situaciju da te neko salje na pusto kameno ostrvo da ti ubije volju za zivotom, na koncu uzme i njega, ili te vitla i juri s prigusivacem, odn. kamionom punim peska, jer si previse sitna boranija koja redovno stiklira vladajucu `elitu`na izborima, no zamislimo za trenutak da si iskocio iz sablona obicne boranije i postao pretnja za vlast..:mrgreen: Kako bi ti toj sluzbi objasnio da si prosto naprosto obicna boranija kao i vecina gradjana te sugoslavije (ili sta god bi nakon nje) koja samo razmislja na drugaciji nacin...;) aha, kriticko razmisljanje je nepotrebno, suvisan balast. Ok, onda. ;) U tom slucaju, s koje god strane streljacke linije da stanes - neces pogresiti... Jedinstven momenat kada i dzelat i zrtva pokaziju sav besmisao potpune - identicnosti...:cool:

Poslednja izmena:
@pertowic Ko se zadnji smeje najsladje se smeje. ;) Nesto mi ne govori da su to Rade Markovic, Zveki Zmija i mutavi Legija, premda se bave muzickim zanatom, `sviraju klavir` kao i `resetkasti vibrafon`, sve uzduz i popreko... Zapravo, ne deluje mi da se nakon svega iko smeje, pogotovu ne udovice i njihova deca. Tako nesto je zastitinicima (=sticenicima) (krimo-)drzave na poslednjem mestu... :cool:

Back