Они тамо су исти народ, у томе и јесте цела поента. Они су исто то што се сада дешава у Ц.Гори. Готово идентичан сценарио.Нема много разлога да они тамо воле Русе али ово у прилогу је СТРАШНО.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Они тамо су исти народ, у томе и јесте цела поента. Они су исто то што се сада дешава у Ц.Гори. Готово идентичан сценарио.Нема много разлога да они тамо воле Русе али ово у прилогу је СТРАШНО.
Pa nije ovo Staljinovo doba da se vrse javne egzikucije. Imas pravnu drzavu (ako je uopste imas) i zna se kako ide: sud, dokazi, porota, presuda, tvorza.Ruska sluzba je to trebala da cisti celo vreme. Sta je problem likvidirati ljude?
Siguran sam da sluzba ima podatke o desetinama hiljada ukropskih aktivista i nato saradnika. Mogla je sa vremena na vreme da odsece koju glavu
Зашто Стаљиновог доба? Па САД то ради већ деценијама?Pa nije ovo Staljinovo doba da se vrse javne egzikucije. Imas pravnu drzavu (ako je uopste imas) i zna se kako ide: sud, dokazi, porota, presuda, tvorza.
Kakve djavolje ekzikucije, sta, treba juriti Trockiste svuda po svetu i vitlati cekicima za lomljenje lobanja javno???![]()
Jao, Cica, ajde, prosvetli me.Зашто Стаљиновог доба? Па САД то ради већ деценијама?
Да ли је потребно окачити листу њихових акција са непријатељима њихове државе, или, како то они воле да упакују, угрожавањем њихових националних интереса?
Управо су и они предводници анти руске хистерије јер не дозвољавају никоме да имају националне интересе. То је искључиво њихово право а многи од вас то слепо подржава задојени јефтином пропагандом и одсуством елементарног знања и свести.
Daj neki svetao primer kad Amer bije cekicem coveka u vugla da je to onako bas odjeknulo u ruskoj humanoj dusi? 
Теби и лампу да уградим била би то немогућа мисија!Jao, Cica, ajde, prosvetli me.Daj neki svetao primer kad Amer bije cekicem coveka u vugla da je to onako bas odjeknulo u ruskoj humanoj dusi?
![]()
Sta konkretno od istorije? Kao sto znas, ona je sarena, nije crno-bela, ma koliko mi to zeleli.Теби и лампу да уградим била би то немогућа мисија!
Мораш да се вратиш у основну школу и поново читаш историју!

Много тога из историје треба да прочиташ па онда све то повежеш у једну целину.Sta konkretno od istorije? Kao sto znas, ona je sarena, nije crno-bela, ma koliko mi to zeleli.
Meni lampa ne treba, pre ce biti tebi posto se kreces po kojekakvim sumnjivim kuloarima...![]()
Nijedan epitet nije prezentovan, ne znam, jesam li propustio nesto...?Много тога из историје треба да прочиташ па онда све то повежеш у једну целину.
Тада ћеш укапирати о чему пишем и мање ћеш писати небулозе!
До тада, разноразни епитети, који су ти својствени у недостатку знања, неће изменити ништа.
Pa bi ti sad tu vrstu (samo)discipline da preslikas na ovaj oblik javnog prostora kao sto je forum,

Бла, бла, бла, бла...Nijedan epitet nije prezentovan, ne znam, jesam li propustio nesto...?
Hm..Istorija. Ona je uciteljica, a ne vlasnica zivota. Stice se dojam da kod tebe caruje ovo drugo...
Tacnije, da robujes istoriji koju si onako, na svoju ruku, povezao u "celinu"...Svaki istoriograf bi ti se na to nasmejao u lice.
Nemas osnovni kvalitet za tako sto - objektivnost. Istorija u tvom zivotu cini se gospodari, naredjuje ti kao u onoj Borinoj pesmi:
"Lezi, diz`se , ustaj, sedi...!"![]()
Pa bi ti sad tu vrstu (samo)discipline da preslikas na ovaj oblik javnog prostora kao sto je forum,
ocigledno ne poznajuci princip po kome se stvari u njemu odvijaju. Ovde nema discipline, sem u krajnjem slucaju. Nema ni potrebe
za time, jer ljudi stalozeno iznose stavove i ne namecu ih drugima po svaku cenu, sem u izolovanim, prepoznatljivim slucajevima...
Ovde vlada sloboda misli i njihova opustena razmena, cak i nenajavljeno uletanje u sesnaesterac ima svojih drazi sem kad postane samom sebi svrha..
Tad obicno biva jasno da se radi ili o provokatorima, ili o trolovima, ili prosto manje-vise nevaspitanim, ajd da kazem manje odgovornim pojedincima,
barem u javnom prostoru kakav je, izmedju ostalih, i ovaj...Takvi bi da menjaju tudje stavove a da svoje ne iznose, ili obrnuto, da insistiraju na svojima
ignorisuci tudja kao da ih necije misli mogu bog zna kako straobalno povrediti...pa ne bi to mogle da nisu 100%-no ubedjeni u ono sto inace tvrde.
Ne znam tacno kakve istorija ima veze sa svim ovim, ali verovatno ima, jer se u njoj moze pronaci sve: i argumenti i kontra-argumenti. Ona je prosto takva:
istovremeno i konherentna i nekoherentna.... Da se sad pojavi jedan koji ce da tvrdi da ona predstavlja nekakvu apsolutnu celinu, cudio bih se sta trazi ovde, na forumu, tacnije zasto tu gubi vreme, umesto da se za njega cuje na kakvoj podeli Nobelove nagrade... Realno.![]()
![]()
Do sesdestih godinа ciа je sprovodilа аtentаte, i ondа joj je tаkаv vid rаdа zаbrаnjen jer se to tretirаlo kаo ubistvo.Posle togа usvojenа je doktrine "intervencijа" pа аmerikаnci vise "ne ubijаju" nego intervenisu,а svi oni kokji poginu su kolаtrаlnа stetа.Jao, Cica, ajde, prosvetli me.Daj neki svetao primer kad Amer bije cekicem coveka u vugla da je to onako bas odjeknulo u ruskoj humanoj dusi?
![]()
А ти мислиш да он ово може да укапира? Њега ни рентген не може просветлити!Do sesdestih godinа ciа je sprovodilа аtentаte, i ondа joj je tаkаv vid rаdа zаbrаnjen jer se to tretirаlo kаo ubistvo.Posle togа usvojenа je doktrine "intervencijа" pа аmerikаnci vise "ne ubijаju" nego intervenisu,а svi oni kokji poginu su kolаtrаlnа stetа.
Nemаmo mi nistа protiv Irаkа,mi zelimo dа srusimo zlog Sаdаmа,milion mrtvih
Nemаmo mi nistа protiv Srbije,mi zelimo dа Srusimo Milosevicа,...
Nemаmo mi ninstа protiv libijskog nаrodа,mi zelimo dа srusimo Gаdаfijа,..
Rusi su roknuli pаr preletаcа i izdаjnikа,аmerikаnci unistаvаju citаvа drustvа pаmetnim bombаmа umesto glupim cekicem
Ok. Ajmo sada malo do gulaga da prosetamo.Do sesdestih godinа ciа je sprovodilа аtentаte, i ondа joj je tаkаv vid rаdа zаbrаnjen jer se to tretirаlo kаo ubistvo.Posle togа usvojenа je doktrine "intervencijа" pа аmerikаnci vise "ne ubijаju" nego intervenisu,а svi oni kokji poginu su kolаtrаlnа stetа.
Nemаmo mi nistа protiv Irаkа,mi zelimo dа srusimo zlog Sаdаmа,milion mrtvih
Nemаmo mi nistа protiv Srbije,mi zelimo dа Srusimo Milosevicа,...
Nemаmo mi ninstа protiv libijskog nаrodа,mi zelimo dа srusimo Gаdаfijа,..
Rusi su roknuli pаr preletаcа i izdаjnikа,аmerikаnci unistаvаju citаvа drustvа pаmetnim bombаmа umesto glupim cekicem

Ali tebe moze jedna lepa lampica, stoga evo izvoli...А ти мислиш да он ово може да укапира? Њега ни рентген не може просветлити!

Ниси оригиналан, копираш мој пост!Ok. Ajmo sada malo do gulaga da prosetamo.Tamo su tih par disidenata...za koje se eto kao zna, jer su zacudo uspeli da ostave pisane tragove!
Za ostale milione se ne zna... Nemamo mi grobove izgladnelih Ukrajinaca u Staljinovom desantu na zitna polja, tzv. Golodomoru.Ocemo dalje?
Kao sto rekoh, istorija je sarena, za svakog ima agrument i kontra-argument. Zato je za one pametne uciteljica...A drugi ce mlatiti praznu slamu, preostalu od kradje zita...
Ali tebe moze jedna lepa lampica, stoga evo izvoli...
![]()
Upravo sam ti nacrtao deciji crtez za sve sto do sad nisi znao, satro nisi, vec drzis lekciju o nekim istorijskim faktima, dok svesno ignorises druge,Ниси оригиналан, копираш мој пост!
Жао ми је али ти си за дечије теме, овде ти није место с обзиром на ниво образовања!

Ko će da sudi Putinu za zločine?? Oni koji su ubili milion Iračana,Libijaca i Sirijaca. Rusija godinama upozorava ali niko ne sluša. To što su udarili prvi i predotvratili Oluju razbesnelo je zapad. Oni koji šalju oružje i dobrovoljce bili su pod Staljingradom. Istorija se ponavlja.Zašto neki stalno pokušavaju nađi opravdanje za varvarski napad Rusije na Ukrajinu? To je tako uzaludno.
Putin će svakako biti zapamćen kao zločinac i krvnik bez obzira što se zvanično ne zove nacistom.
Gulazi su ruski problem, moj problem je kada amerikanci kazu: "Mi nemamo nista protiv srpskog naroda, samo protiv Milosevica".Ok. Ajmo sada malo do gulaga da prosetamo.Tamo su tih par disidenata...za koje se eto kao zna, jer su zacudo uspeli da ostave pisane tragove!
Za ostale milione se ne zna... Nemamo ni grobove izgladnelih Ukrajinaca u Staljinovom desantu na zitna polja, tzv. Golodomoru.Ocemo dalje?
Kao sto rekoh, istorija je sarena, za svakog ima agrument i kontra-argument. Zato je za one pametne uciteljica...A drugi ce mlatiti praznu slamu, preostalu od kradje zita...
Ali tebe moze jedna lepa lampica, stoga evo izvoli...
![]()
Sta lupas bedo? rat je, kakav sud?Pa nije ovo Staljinovo doba da se vrse javne egzikucije. Imas pravnu drzavu (ako je uopste imas) i zna se kako ide: sud, dokazi, porota, presuda, tvorza.
Kakve djavolje ekzikucije, sta, treba juriti Trockiste svuda po svetu i vitlati cekicima za lomljenje lobanja javno???![]()
Ja sta lupam?Sta lupas bedo? rat je, kakav sud?
i bio bi sprecen ili odlozen taj rat da su se neke glave na vreme odvojile od ostatka tela

Pa jos i "rat bi bio sprecen da su sekli glave"...Idi, begaj!.....
A nebi? Kao i u sugoslaviji. I tu je sluzba omanulaJa sta lupam?
Jes ti svestan sta si napisao ovde?Pa jos i "rat bi bio sprecen da su sekli glave"...Idi, begaj!.....
![]()
A nebi? Kao i u sugoslaviji. I tu je sluzba omanula
Pricamo o komunistickoj sluzbi, tom osinjem gnezdu koje je u mutiranom obliku prezivelo do dan danas, a da se i dalje ne zna ko i sta cini telo te azdaje..?Gulazi su ruski problem, moj problem je kada amerikanci kazu: "Mi nemamo nista protiv srpskog naroda, samo protiv Milosevica".
Znas kako, prihvatljivije mi je da se drzava nedemokratski obracunava sa pojedincima nego da mi oni koji se toga zgrazavaju 75 dana bacaju bombe na glavu
Naravno, ti bi sad mogao reci da su to bili nekakvi neprijatelji drzave, ali nema
Kako bi ti toj sluzbi objasnio da si prosto naprosto obicna boranija kao i vecina gradjana te sugoslavije (ili sta god bi nakon nje) koja samo razmislja na drugaciji nacin...
sta fali drazi istoricaru?Sreca pa u Srbiji uce decu da su Draza, Ljotic i Nedic gud gajs. Antinacizam na delu koji bi se trebao pojacati ruskom dozom denacifikacije.

Они тамо су исти народ, у томе и јесте цела поента. Они су исто то што се сада дешава у Ц.Гори. Готово идентичан сценарио.