Italijanske novine upozoravaju turiste da ne idu u Hrvatsku

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
``Ruku isprike`` ? :think: ........... o cemu ti to

sta su sve uradili Srbima u II sv. ratu i mi smo im pruzili ruku isprike,.... i kako smo prosli....seti se Oluje
izvrsili su etnicko ciscenje, sto je i bila zamisao Tudjmana, covek je ostvario svoj san, i sad mi treba da se izvinjavamo, za sta ???? za to sto su oni proterali gotovo sve Srbe iz Hrvatske, zato sto su posle Oluje vrsili etnicka ciscenja po BIH
Da li da se mi izvinimo i za Bljesak, Oluju, logor Lora ???? Ako neko treba da se izvini Srpskom narodu onda su to Hrvati, zbog svog zla koje su naneli Srbima u proslom ratu.
I neka oni pruze ruku ``isrpike``. Mi smo samo branili svoje kuce, iz koju su nas da te podsetim oni isterali. Posle Oluje, kad su zavrsene svi sukobi njihova vojska je isla po selima i ubili su preko 400 staraca. Da nisu mozda ti ljudi stariji od 70 pruzali oruzani otpor ??? Obijeni su zato sto su Srbi. Da li i za to da se izvinimo Hrvatima. Sto nismo i njih poveli, pa nema smisla da oni gledaju Srbe u svojoj ``lijepoj``.

Ма сад ће то Тадићи, часком ...

Само му нису још наредили ...

:roll::roll::roll:

igurne upoređujući sa zapadnim zemljama u kojimastatistički je 10 puta veća vjerojatnost da ako si cura i nađeš se posle pola noći vani da budeš silovana a ako si dečko prebijen i pokraden nego ovde u našoj baretini

:

:bye:

Ma da, ali je zato veća verovatnost da dečko ili devojka u RH budu ubijeni, i to u po bela dana, u centru Zagreba!?:D

Poznato je da vam je Grčka omiljena destinacija i da za vrijeme Juge nikad niste išli u Trst,da ne idete u Rim niti u bilo koji drugi kraj Italije.Znate vi što valja! Samo trebali bi zaobilaziti sve države koje nisu pravoslavne.I molim da se svi vaši zemljaci a nađe se koji onda isele odande.

boahahahah, srbija je gradjanska drzava a ne pravoslavna, isto kao rusija bugarska i grcka, ljudi su putovali i putovace tamo gde zele, a hrvati bi trebali da se izvine za jasenovac, ko je to izmislio rec ,,srbosek,, preisitaj malo svoje stavove...., besmisleno je kriviti ceo srpski narod za ratne zlocine koje su pocinili pojedinci, kraj!

Poznato je da vam je Grčka omiljena destinacija i da za vrijeme Juge nikad niste išli u Trst,da ne idete u Rim niti u bilo koji drugi kraj Italije.Znate vi što valja! Samo trebali bi zaobilaziti sve države koje nisu pravoslavne.I molim da se svi vaši zemljaci a nađe se koji onda isele odande.

..vi bi samo da iseljavate srbe..preshlo vam u naviku vidim..

boahahahah, srbija je gradjanska drzava a ne pravoslavna, isto kao rusija bugarska i grcka, ljudi su putovali i putovace tamo gde zele, a hrvati bi trebali da se izvine za jasenovac, ko je to izmislio rec ,,srbosek,, preisitaj malo svoje stavove...., besmisleno je kriviti ceo srpski narod za ratne zlocine koje su pocinili pojedinci, kraj!

Građanska? To je neki novi naziv.Pih! Inače sve iz ww2 ste vratili sad sa klanjem.

Najjača si Astrice!
Obožavam hrvate koji dolaze na srpski forum i jedu govna!
Trebalo bi te iznapasavati mudima, ali ko zna gde se kriješ.
No dobro, suzdržaću se.
Obzirom na vaš rečnik u većini poslednjih postova, trebalo bi vas obe preusmeriti na pdf "Lični kontakti", rubrika "Ona traži NJEGA"

A ja ovde nađoh tebe....rođo!
:mrgreen:
A ja tebe jutros na onoj temi o ustašama u Zagrebu, ali nisam stigo odgovoriti jer je moderator zatvorio temu. Dakle, reč sinji jednostavno znači plavi a galeb u prirodi ne može biti plave boje. Za tog Slovenca ne znam, možda u njihovom jeziku reč sinji znači nešto drugo. I nisam mlađa nego srednja generacija

A ja tebe jutros na onoj temi o ustašama u Zagrebu, ali nisam stigo odgovoriti jer je moderator zatvorio temu. Dakle, reč sinji jednostavno znači plavi a galeb u prirodi ne može biti plave boje. Za tog Slovenca ne znam, možda u njihovom jeziku reč sinji znači nešto drugo. I nisam mlađa nego srednja generacija

Daj nemoj zahebavat da nisi čitao "Družina Sinjeg Galeba".....
Pa dobro, srednja generacija sam i ja:lol:
Ali ta lektira mi je bila prva asocijacija na to "sinji"...
Ali nećemo razvlačiti više tu priču, šta god da ja napišem smatraš nekom vrstom uvrede, cinizma i štatijaznam....Nema ovde za tebe različitih osoba(koje se nalaze iza nickova), ovde smo ti svi mi Srbi isti, zar ne?
E pa grešiš Sinji, veoma grešiš. Ja sam u onoj ekipi koja ne deli ljude isključivo na njihovu naciju i veru.
Ima tu još mnogo podela....:mrgreen:

Back